Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

10 Versiertips | Do’s & don’ts!


Hi loves! Vandaag heb ik voor jullie een ander soort video dan normaal, ik ga het namelijk hebben over liefde. Ik geef een aantal tips voor hoe je het beste indruk kunt maken op een jongen/meisje. Mocht je na het kijken van deze video nog meer vragen hebben, kijk dan ook eens op de website van Sense.info, daar vind je ook een heleboel fijne relatie tips! Enjoy watching!

P.S. VANAF MAANDAG KOMEN ER WEER VLOGS ONLINE YAY!

 * Deze video is gesponsord.

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “10 Versiertips | Do’s & don’ts!”

 1. ESmee zegt:

  Leuke videoo weeeerrrr! Maandag weer vlogs jippieeee!!

 2. anouk zegt:

  Leuk om een ander filmpje dan normaal te zien. Flirten is een lastig iets, ik heb ook al 6 jaar een relatie en als ik mijn single vriendinnen dan moeilijk zie doen met flirten en hard to get spelen enzo ben ik altijd blij dat ik me daar niet mee bezig hoef te houden haha

 3. Jasmijn zegt:

  Handige video Manon. Hier heb ik als tiener echt iets aan! Van mij mag je dit vaker doenn

 4. Saffia zegt:

  Haha leuke video!!

 5. Roseline zegt:

  Leuk eens zo’n ander filmpje!
  Van waar is je kettingke dat je in deze video draagt trouwens? Vind het heel mooi!
  Liefs xx

Geef een reactie