Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

A girl can never have enough shoes

IMG_6867
Hey! Als je mij volgt op Instagram dan heb je van de week al gezien dat ik weer (alweer ja) een nieuw paar schoenen heb toegevoegd aan mijn collectie, namelijk de Emma sneakers van Tango Shoes. Al een lange tijd was ik op zoek naar zulke beige kleurige creeper sneakers en nu heb ik ze dan eindelijk. Ik ga jullie vandaag wat meer vertellen over de schoenen en ook laat ik in dit artikel een outfit combinatie zien!

4
De toffe Emma sneakers zijn gemaakt van leer en hebben een hele fijne pasvorm voor mijn voeten. Naast het feit dat ze goed aansluiten lopen ze ook heerlijk! De afgelopen dagen heb ik ze nonstop gedragen omdat ze dus zo comfortabel zitten. Ik heb de Emma sneakers in de beige variant, ook zijn er nog andere kleuren beschikbaar (rood, donkerblauw etc.) Zoals je kunt zien is dat de zool ook beige doorloopt en wat hoger is, dit vind ik zelf erg tof en weer eens anders dan anders. Op de achterzijde van de schoen zie je een goud stukje leer. Leuk detail!

PicMonkey Collage
Dit is mijn favoriete combinatie met de schoenen! Ik droeg een khaki kleurig bomberjack, een ripped jeans en een wit t-shirt voor een frisse uitstraling. Alle kleding items zijn van Comegetfashion. Je kunt de sneakers stoer dragen, maar ook met een nette trenchcoat en een tuniek staan ze erg leuk. Ik had ze van de week bijvoorbeeld ook aangetrokken met een jurkje, ook dat stond erg goed. Kortom; de sneakers passen werkelijk overal bij en ze zijn super makkelijk om te combineren vanwege de kleur. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe schoenen, dit zijn toch wel echt mijn nieuwe favorieten! De Emma sneakers zijn verkrijgbaar bij Tango Shoes voor maar liefst €79,95.

Wat vind jij van dit creeper sneaker model?
Heb jij al zoiets in je schoenen kast staan?

Share:

28 comments so far.

28 reacties op “A girl can never have enough shoes”

 1. Maaike zegt:

  Oh wauw, ik vind ze zó leuk hè! In het begin dacht ik wel: hoe zou je deze nou moeten combineren? Maar nu ik ze vaker voorbij zie komen, denk ik ook wel dat ik ze ga halen. Jouw combinatie ziet er ook in ieder geval super tof uit <3

 2. Demi zegt:

  Heel leuk! Ook een hele mooie kleur! Ik dacht eerst dat het de nieuwe van Puma waren, haha.

 3. Rozemarijn zegt:

  Echt hele toffe sneakers! Lfs

 4. Fleur Sophia zegt:

  Ahw. ik vind deze sneakers zo ontzettend leuk! Love them!

 5. gea zegt:

  Echt hele leuke schoenen! <3

 6. Super leuke schoenen! Ze staan je goed!

 7. V Willemse zegt:

  Super schoenen……ik had ze veeeeel duurder verwacht. THNX voor de tip :-)

 8. Sofie zegt:

  Oh dit zijn echt prachtige schoenen! Als ik de schoenen zie op de TANGO website vind ik ze niet zo mooi maar als ik jou foto’s hier zie wil ik ze zelf ook heel graag!

 9. femketje zegt:

  die zijn gaaf :D

 10. Chuan zegt:

  Leeukk! Staan je superr

 11. Dana zegt:

  Ze staan je tof! Ook nog eens leuk gecombineerd :)

 12. Jessica zegt:

  De schoenen staan me mega leuk en ze zijn ook prachtig. Leuk gecombineerd met de ripped jeans.

 13. Kim zegt:

  Je hebt ze toch niet zelf gekocht?

 14. isabel zegt:

  heel eerlijk als ik ze in de winkel had zien staan vond ik het net van die gezondheids schoenen voor de wat oudere vrouw.maar nu ik ze bij jou zie vind ik ze super leuk staan.zo zie je maar weer dat je het in zijn geheel moet zien.nou staat jou natuurlijk alles hip en leuk!!!

 15. Noa zegt:

  Zulk soort schoenen heeft Rihanna uitgebracht met Pumpa ook.

 16. Noa zegt:

  Alleen zijn die helaas overal uitverkocht :(

 17. Yvette zegt:

  Ik vind ze wel leuk alleen zelf zou ik ze nooit dragen . Bij jou staan ze wel erg goed .

 18. Erg leuk model dit maar ik wil eerst nog een paar nieuwe sneakers en brogues aanschaffen =)

 19. ze zijn inderdaad erg tof! vooral de kleur vind ik erg mooi! leuke outfit ook!

 20. saartje zegt:

  ze lijken op de puma creepers i love this…ik ga ze gelijk bestellen

 21. Denise zegt:

  Besteld! Happy! Thanks Manon :-)

 22. Chaimae zegt:

  Leuke schoenen ook een mooie kleur hebben die schoenen ook en je hebt ook een best een leuke smaak met kleren en make up

 23. Khadija zegt:

  Die schoenen zijn echt prachtig. Ik zag online dat ze die hier int stad verkopen. Dringend een kijkje nemen dus 😇

 24. Leonne zegt:

  Super mooi! Ik probeerde ze zojuist te bestellen, maar ik zag dat ze deze kleur niet meer hebben. :( Ze hebben alleen donkerblauw.

Geef een reactie