Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

Disclaimer

Artikelen
Sommige van de producten die beoordeeld zijn op deze blog werden gestuurd voor onderzoek en promotionele aandacht. Ongeacht de wijze waarop een product is verkregen (of ik het zelf kocht, of het was gegeven als geschenk, of per PR om te testen), zal mijn mening hetzelfde blijven. Ik behoud controle van alle inhoud op deze site en heb het recht om van een bepaald product af te zien. Alle producten test ik volledig uit mijn eigen ervaring. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over de producten die ik test, dat kan positief of negatief zijn.De reviews die ik doe zijn op mijn ervaring gebaseerd op basis van mijn eigen huid-en haartype. Voor alles wat je zelf wilt uitproberen, ga dan verder met de nodige voorzichtigheid, en vergeet niet om een medisch specialist te raadplegen als er iets mis gaat. Ik zal niet verantwoordelijk zijn voor als er iets fout gaat.

Pers
PR vragen zijn altijd welkom! Todaysbeauty.nl houdt van het ontdekken van nieuwe, innovatieve en creatieve producten. Als je een merk of product wil laten testen en beoordelen door mij, neem dan contact met mij op en vermeld de volgende gegevens:
-Product Beschrijving
-Korte Bedrijfsprofiel
-Release Datum
Houdt u er rekening mee dat ik niet een full-time blogger ben, ik heb een carrière los van deze site! Ik kan dus ik kan niet garanderen dat er direct een artikel online zal verschijnen, wel houd ik u op de hoogte wanneer er een artikel over is geplaatst.
Dank! Gelieve alle voorstellen en vragen te mailen naar: contact@todaysbeauty.nl

Fotografie en geschreven inhoud
Alle inhoud van deze site behoort tot Todaysbeauty.nl, tenzij anders aangegeven. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast en doorgegeven, zonder voorafgaande toestemming van mij.

Credits

Fotografie:
Canon 600d + 50mm lens.

Layout:
– Photoshop
– Lightmorango.com

Hosting:
Yourhosting.nl
Wordpress.com

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een mail naar contact@todaysbeauty.nl

Share: