Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

Mijn eigen schoenencollectie! | Manon X Tangoshoes

PicMonkey Collage
Hey all! Hoe gaat het ermee? Jullie hebben het ongetwijfeld al meegekregen op instagram of andere social media kanalen dat ik de afgelopen tijd druk bezig ben geweest met het samenstellen van een eigen schoenencollectie in samenwerking met Tangoshoes! Iets waar ik van jongs af aan altijd al van heb gedroomd, een compleet eigen schoenencollectie, is nu werkelijkheid. Afgelopen week was het dan eindelijk zover, de schoenencollectie werd gelanceerd tijdens de grote beurs Modefabriek en zijn nu ook voor jullie online verkrijgbaar. Ik ben zo excited kan ik jullie vertellen! Vandaag ga ik jullie gelijk wat meer vertellen over de collectie en uiteraard ga ik ook de schoenen laten zien. 

PicMonkey Collage2
Daar stonden we dan, op tweedaagse modebeurs bij de stand van TANGOSHOES. De eerste dag dat ik aankwam zag ik een tafel staan met mijn eigen collectie, zo ontzettend raar! Voor de rest lag er een folder met de lookbook foto’s die we een tijd terug hadden geschoten in Portugal, natuurlijk alle schoenen, flyers, polaroids etc. Ik moest even geknepen worden, ik besefte het nog niet helemaal die dag. Iets wat ik altijd al zoooo graag wilde, is nu gewoon uitgekomen.. Dreams do come true! Tijdens de modebeurs kwamen er ook een aantal leveranciers en online influencers (blogger/vloggers) langs om de collectie te bewonderen. Ik had het onwijs gezellig en ik kon mijn ogen niet van de collectie afhouden!

PicMonkey Collage3
Iedereen die mij wat langer volgt die weet dat ik echt een sneaker en laarsjes meisje ben, dat moest natuurlijk ook terugkomen in de collectie. Het traject van het ontwerpen van de schoenen was onwijs gaaf kan ik jullie vertellen! Ik heb er natuurlijk ook een serie over gemaakt, de afleveringen daarvan kunnen jullie hier terug vinden.
In deze afleveringen zie je precies hoe schoenen gemaakt worden in de fabriek, hoe de materialen worden gemaakt (verschillende leer soorten, croco printjes etc.), en hoe we op kantoor aan het brainstormen waren over de collectie. Het was een bijzondere ervaring! Binnenkort volgt er nog een video op mijn YouTube-kanaal waar ik jullie de complete collectie laat zien en ook zal er nog een Lookbook video komen zodat jullie een beetje inspiratie kunnen opdoen!

Mocht je de schoenen nog niet hebben gezien, je kunt ze nu bestellen via de webshop van Tangoshoes.
Wat is jouw favoriete schoen uit de collectie?

Share:

23 comments so far.

23 reacties op “Mijn eigen schoenencollectie! | Manon X Tangoshoes”

 1. Teddy zegt:

  Wauw wat gaaf dat je je eigen schoenencollectie hebt ontworpen! De schoenen zien er ook heel mooi uit!

 2. Birgit zegt:

  Wat ben je toch een powervrouw. Echt enorm gaaf wat je tot nu toe bereikt hebt… nu een manon tilstra geurtje? 😜

 3. Laura zegt:

  Ze zijn zo tof! Mooie schoenen en helemaal leuk dat jij ze ook hebt ontworpen. Liefs!

 4. Denise zegt:

  Zoooo vet dat je deze kans hebt gekregen! Ze zijn prachtig <3

 5. Joreen zegt:

  Super gaaf! Ik vind de lage laarsjes met hak het mooist <3

 6. Dana zegt:

  Super tof dat je zo’n kans hebt gekregen!

 7. femketje zegt:

  zo gaaf :D congrats!

 8. Olga zegt:

  De enkellaarsjes zijn voor mij het mooist door de hak en de verschillende ledersoorten

 9. Wat een fantastische collectie en de foto’s zijn ook echt geweldig!

 10. Jamey zegt:

  Wauwie wat een hoop mooie schoenen heb je!

 11. Gefeliciteerd met je mooie schoenencollectie en geniet vooral van alles :D

 12. Imane zegt:

  Lieve Manon,

  Hoe vallen de schoenen qua maat?

 13. Ashley zegt:

  Super mooie schoenen Manon! Ik hoop dat je weer vaker artikelen gaat schrijven, vindt dat altijd zo leuk! xxx

 14. Wauw, ik vind vooral de beige/bruine sneakers enorm mooi en daarnaast ook de laarsjes :)

 15. Gea zegt:

  Echt super tof een eigen schoenen collectie! Dat is je ook zeker gegunt. De laarsjes zien er echt prachtig uit.

 16. Ilse zegt:

  Toffe schoenencollectie! Vooral de Paulien vind ik erg mooi. Twijfel alleen heel erg over de goede maat.

 17. Oh wat is de collectie mooi geworden! Daar mag je trots op zijn

 18. Jacqueline zegt:

  Super gaaf een eigen schoenencollectie! De schoenen zijn ook super mooi!

 19. Charlize Meijer zegt:

  Ahhhh!! Ik ben echt super blij voor je! Je hebt het echt ver geschopt Je eigen kwasten lijn en nu je eigen schoenencollectie! Het is je echt van harte gegunt en wat heb jij een mooie schoenen op de markt gezet! x

 20. Manon zegt:

  Hi, Kan ik ergens een foto vinden van de voorkant van de Jenny 1 laarsjes?

 21. enith stans zegt:

  jammer dat er alleen gedacht word aan de kleine voetjes,heb zelf nl maat 43 en dan schiet de kans op deze leuke schoenen al snel aan je voorbij.
  gr enith

 22. Tamara zegt:

  Ik ben super erg geïnteresseerd in jouw eigen schoenen collectie! Maar zou ik ze ook ergens bij een winkel kunnen zien? Liefst in Den Haag of Utrecht.

 23. Sherry zegt:

  Wat een gave schoenen collectie.

Geef een reactie