Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

Favoriete MAC lipsticks & swatches!


Hey all! Vandaag laat ik jullie dan eindelijk mijn favoriete MAC lipproducten zien inclusief swatches. Hier is zovaak naar gevraagd dat ik het natuurlijk niet kon laten om de video op te nemen! Alle MAC lipsticks die zijn genoemd in deze video staan hieronder. Enjoy watching!

Alle lipproducten in deze video:
1. MAC Relentlessly Red (Retro Matte)
2. MAC Mehr (Matte)
3. MAC Sin (Matte)
4. MAC Faux (Satin)
5. Shy girl (Cremesheen)
6. MAC Kinda Sexy (Matte)
7. MAC Diva (Matte)
8. MAC Soar lipliner
9. MAC Whirl lipliner

Share:

14 comments so far.

14 reacties op “Favoriete MAC lipsticks & swatches!”

 1. Femke zegt:

  Bij mijn zijn Faux, Mehr en Soar favoriet :-)! Diva vind ik ook erg mooi en Shy Girl kende ik nog niet.. ook een mooie zeg!

 2. Svenja zegt:

  Wat heb je toch een heerlijke collectie om te zien! Relentlessly Red van MAC, en Flat out Fabulous zijn de afgelopen periode echt mijn favoriet. Diva vind ik toch ook wel heel tof, die komt ook op mijn wishlist. De Retro Matte lipsticks zijn inderdaad vrij lastig om aan te brengen, dus die primer klinkt echt ideaal, die ga ik ook snel eens aanschaffen, bedankt voor de tip!

 3. Kirsty zegt:

  Wat een mooie favorieten! Over Mehr hoor ik de laatste tijd wel meer, wat een mooi kleurtje! Diva staat ook nog steeds op mijn wishlist :)

 4. Leuke video! Love MAC

 5. Imme zegt:

  Leuke video!
  Een vraagje: wat draag je bij in intro? (a)

 6. Anouk zegt:

  Mijn eerste MAC lipstick is Mehr. Ik vind het echt een prachtige everyday kleur. Nu wil ik eentje kopen die meer opvalt, ik twijfel tussen Diva en Sin. Ze zijn allebei echt prachtig

 7. Manon zegt:

  Mooie lipsticks!
  Jammer dat je alleen zo ver weg zit van de camera en je niet je lippen voor elke kleur even een beetje met foundation hebt gedaan zodat je de ware lipstick kleur goed kunt zien. Jij hebt van jezelf al behoorlijk pigment in je lippen natuurlijk (wat overigens wel super mooi is)

 8. Manon zegt:

  Mooie kleuren, ik vind shy girl wel erg mooi daar twijfelde ik over .

 9. Mariska zegt:

  Mooie kleuren heb je! Mijn favorieten zijn Relentlessly Red en Flat Out Fabulous. Ook draag ik graag Faux en Brave. Gisteren All Fired Up aangeschaft. Lijkt op Relentlessly Red, maar toch net ff anders. Heel mooi. Die primer lijkt me fijn!

 10. Kaylee zegt:

  Super mooie MAC collectie! Ik ben nu sinds kort vooral van de nude tinten ik ken al een paar mooie nude tinten van MAC misschien weet iemand nog mooie nude aanraders. Ik hoor het graag :)

 11. Fabiƫnne zegt:

  Wauw, jij hebt zoveel mooie lipsticks! echt een prachtige collectie.

 12. Kelly zegt:

  Die lipprimer ga ik ook even scoren! Zelf koud ik ook niet van lipsticks met een warme ondertoon. Ik heb nog wel 2 aanraders voor je: D for danger (een matte rode kleur) en men love mystery (een matte paarse kleur). Die zullen jou ook vast prachtig staan :)
  Mijn alledaagse favorieten zijn lipstick Brave met lipliner Soar en lipstick Faux :)

 13. Jet Blok zegt:

  Ik heb zelf de kleur Relentlessly Red, echt een geweldige kleur! Hij komt bij jou alleen op beeld over als roze, terwijl i iets meer rood is. Diva staat echt nog op m’n wishlist, super leuk video trouwens! <33 xoxo

Geef een reactie