Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

Gone with the wind

foto1
Hey all! Hoe is jullie weekend tot zover? Ik merkte deze dagen dat het ineens een stuk kouder was buiten, vooral vandaag. Ik hoop stiekem dat er de komende tijd in Flevoland geen sneeuw gaat vallen.. brr! Na lange tijd besloot ik in dit koude weer – met harde wind – weer eens wat outfit foto’s te maken en vandaag laat ik jullie het resultaat zien. Dwayne en ik moeten nog even wennen aan onze nieuwe camera & lens, maar we hebben nog wel wat leuke foto’s ermee kunnen schieten (ondanks dat het zo hard waaide en ook miezerde)!
PicMonkey Collage

foto2

foto4
Ik droeg een vrij simpele outfit met mijn favoriete kleuren: wit, zwart & camel. Of eigenlijk mag je zwart en wit geen kleuren noemen, toch? Ik vind deze combinatie erg leuk en fris staan! Ik combineerde mijn camel coat met een immitatie bont sjaal die ik een korte tijd geleden bij New Look had besteld. Ik hoop dat jullie het leuk vinden als ik wat vaker mijn outfits laat zien! Ik was zelf even vergeten hoe leuk het is om zo nu en dan eens foto’s in de buitenlucht te maken – ondanks dat het super koud was – ging ik er gewoon voor! Ik wens jullie nog een heel fijn weekend toe. Dikke knuffel van mij!


 

Outfit details:
Jas – C&A
Broek – Supertrash
Trui – Comegetfashion.com
Tasje – Comegetfashion.com
Schoenen – Bullboxer Shoes

Share:

34 comments so far.

34 reacties op “Gone with the wind”

 1. Youssra zegt:

  Een hele leuke outfit!
  Zeker meer outfits posten, je hebt een erg mooie stijl! xxYoussra

 2. MH zegt:

  Graag nog meer outfits! Je ziet er altijd leuk uit. Love je style. Kusjes

 3. Heel leuk, zo’n outfit post!!
  Die ponpon aan je handtas, zat die bij je handtas toen je hem kocht?
  Of heb je hem ergens anders apart gekocht?

  Liefs, een trouwe volger! <3

 4. Fleur Sophia zegt:

  Wat draag je een mooie trui! Ik ben toevallig ook nog naar zoiets opzoek :)!

 5. Kimberley zegt:

  Leuke outfit! X

 6. Vera zegt:

  Wat een mooie outfit zeg! Heel mooi gecombineerd ook. De foto’s vind ik zeker de goed gelukt voor de eerste keer met een nieuwe camera hoor!

 7. Josie zegt:

  Superr mooi Manon!

 8. Ikram zegt:

  Ik vind je stijl heel leuk! 😍 Je mag vaker outfit foto’s plaatsen. Zwart, wit en camel zijn ook mijn favoriete kleuren. Ik combineer de kleuren ook vaak samen. Ik ben een stille volger van je, maar besloot vandaag om een keer te reageren.

  Ik wens je ook een heel fijn weekend! X

 9. Tamara zegt:

  Wat een mooie foto’s! En leuke outfit as always :)

 10. Gina zegt:

  Mooie outfit!! :)

 11. Dana zegt:

  Ik vind je jas en schoenen zo mooi, love them!

 12. Dionne zegt:

  Wauw! Wat een prachtige jas! Staat je prachtig!

 13. Femke zegt:

  Prachtige outfit. Je jas, tas en schoenen vind ik erg mooi :-)!

 14. cato weemaes zegt:

  Super leuke outfit Manon!

 15. Sija zegt:

  Mooie foto’s Manon! Die schoenen zijn super <3

 16. anna zegt:

  Wat leuk om te zien, ik vind jouw outfits altijd super mooi! Vaker doen :D

 17. Rahma zegt:

  Echt een hele mooie outfit!

 18. Hele mooie outfit! Die pompom aan je tasje is zo cute, haha <3

 19. Joreen zegt:

  Leuke outfit! <3

  Vooral die jas wauwieee :D

  Xxx

 20. femketje zegt:

  love de foto’s ;D

 21. Mariebeauty zegt:

  Wat een mooie outfit! Ik ben echt fan van je stijl…

 22. Lotje zegt:

  Echt een leuke outfit! Het tasje van Comegetfashion is echt leuk! X

 23. Wat een prachtige outfit!! Hele toffe foto’s ook!

 24. super mooi! Heb je nog Winterjas tips?

  Liefs

 25. Marloes zegt:

  Leuke outfit Manon! Die jas staat je echt super.

 26. Judith zegt:

  Wat een prachtige outfit & foto’s! De kleur jas staat je echt goed. :)

 27. Kim zegt:

  Wat ben je mooi!

 28. Felicia zegt:

  Mooie outfit! Erg leuk gecombineerd. En wauw wat een mooie kwaliteit van de foto’s!

 29. Nicole zegt:

  Oh wauw wat ben je toch een stijlvolle vrouw. Hele mooie outfit!

 30. Kelly zegt:

  Ik hou van lichte, winterse outfits! Deze is heel mooi =D

 31. Myrthe zegt:

  Super leuke outfit!!
  Heel graag nog zo veel mogelijk outfit artikelen het zijn echt een van de leukste artikelen vind ik zelf!
  Je bent echt mijn favoriete blogster/ youtubester!!
  Ga zo doorr xxx

 32. Sandra zegt:

  Wat een prachtige foto’s zeg! Mag ik vragen welke camera je hier gebruikt hebt?

Geef een reactie