Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

Hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk!


Hey cuties! Vandaag ga ik jullie laten zien hoe ik mijn instagram foto’s bewerk. Hier is super vaak naar gevraagd en het leek me nu wel het geschikte moment om dat voor jullie op te nemen! Hopelijk hebben jullie er wat aan. P.s. een aantal van de apps kosten geld, houd hier dus rekening mee. Je kunt mij volgen via @manontilstra!

Share:

5 comments so far.

5 reacties op “Hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk!”

 1. Kim zegt:

  Leuk om te zien! Je maakt altijd zulke mooie foto’s. :)

 2. Femke zegt:

  VSOCam en Picfx heb ik ook. Squareready kende ik nog niet, die ga ik eens uitpluizen :-)!

 3. Jasna zegt:

  Aah wat een leuk filmpje! Ik werd zo blij toen ik de titel zag :)

 4. Edith Sofia zegt:

  Leuk om te zien, je foto’s zijn altijd prachtig!

 5. Sheela zegt:

  Ik ben je net gaan volgen, je hebt echt mooie foto’s. Handige tips ook, ik wist niet hoe je dat zo moest spiegelen.

Geef een reactie