Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

MUA Spring Break Palette

 photo mua22_zps8pq6ptrh.png
Hi loves! Laatst tijdens een event ontving ik een aantal nieuwe producten van MUA Make-up Academy, waaronder dit nieuwe Spring Break oogschaduwpalette. Een palette met diverse kleuren voor een prachtige lente look! Toen ik het palette zag kreeg ik al direct lentekriebels, vooral tijdens dit mooie weer buiten kan ik echt niet wachten om mijn fel roze lipsticks te dragen en mijn ogen te voorzien van mooie warme tinten. Oke, let’s go! Ik ga jullie vandaag wat meer laten zien van dit mooie oogschaduwpalette! 

 photo mua1_zpsphodufil.png
MUA is een budget make-up merk wat sinds kort verkrijgbaar is bij de meeste Kruidvat filialen in ons land. Ik zelf heb al eerder wat producten geprobeerd van MUA, de kwaliteit is prima voor de centjes die je ervoor neertelt! De oogschaduwpaletten van MUA zien er over het algemeen vrij basic en goedkoop uit, voelen licht aan, en zijn geheel van plastic. De palettes zijn transparant aan de voorzijde, zo kan je direct zien welke kleuren erin zitten. Ik zelf vind dat persoonlijk altijd wel fijn!

 photo mua3_zpsa10yxfrh.png
Het Spring Break palette bevat 12 verschillende kleuren waar je oneindig veel mooie lente looks mee kunt maken! Iedere kleur heeft zijn eigen naam gekregen, namelijk: (van links naar rechts) Refine, Cherub, Amber, Speamin, Pony, Samel, Aurona, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khald, Damson.

 photo mua6_zpsjmsjpqpv.png
In het doosje zit ook een applicator, ik zelf gebruik deze nooit, maar het is wel handig voor als je zelf geen kwasten hebt! Is het geen plaatje zo? Ik vind de combinatie van kleuren praaachtig! Heerlijk al die frisse lente tinten, ik word er blij van. 

 photo mua5_zpsjcxybk6l.png
Er zitten een aantal matte maar ook shimmery oogschaduws in het palette. Je ziet vooral wat neutrale oogschaduws (bruin, koper, wit), maar ook bevat het palette wat mooie opvallende kleuren zoals paars en mint. Je kunt veel combinaties maken dus!

 photo mua7_zpsggwfidhy.png
Hier zie je de bovenste rij van het oogchaduwpalette geswatcht op mijn arm. Wat een pigmentatie komt daar vanaf he? Ik ben zeer verrast! Mijn favorieten uit dit rijtje zijn toch wel Refine, Amber en Samel. Prachtige neutrale tinten! Speamin is een perfecte highlight kleur trouwens, ik gebruik deze daar ook voor!

 photo mua8_zpso2xxc48g.png
Zie hier de onderste rij geswatcht op mijn arm. Ook deze tinten zijn super goed gepigmenteerd! Hiervan vind ik Bronze Blush en Catacomb erg mooi. De andere kleuren zijn niet echt mijn ding (paars draag ik bijvoorbeeld echt nooit).

 photo mua9_zpslp1ffgh4.png
Ik had een simpele look gemaakt met 3 oogschaduws uit het palette. Ik gebruikte op mijn ooglid de kleur Amber, in mijn arcadeboog Refine, en als highlighter op mijn wenkbrauw bot heb ik Speamin aangebracht.

 photo mua10_zpsejjjrrpw.png
Hier zie je nog een full face shot. Ik draag hier trouwens mijn nieuwe MAC Faux lipstick! Ik ben dol op de palletjes van MUA. De kwaliteit is gewoon erg goed, er komt zoveel pigment van de kleuren af, geweldig! Het MUA Spring Break oogschaduw palette bevat twaalf kleuren en is verkrijgbaar voor €5,99 bij Kruidvat. Dat is omgerekend zo’n 50 cent per oogschaduw kleur! Zeker niet duur vind ik dat voor zo’n fijn palette.

Wat is jouw eerste indruk van dit oogschaduwpalette? 
En wat is jouw favoriete palette of oogschaduw op dit moment?

Share:

34 comments so far.

34 reacties op “MUA Spring Break Palette”

 1. Jasmijn zegt:

  Mooi palette zeg! I love it

 2. Kirsten zegt:

  De kleuren in het palette zien er goed uit.

 3. Dionne zegt:

  Wauw, deze is echt heel
  Mooi

 4. Simone zegt:

  Hele mooie kleurtjes, maar ik ben toch meer van de aardetinten!

 5. Carlijn zegt:

  Wat een goede pigmentatie! Zo op het eerste gezicht leek dit palet me niets, vanwege de koele kleuren. Maar vind de look die jij hebt gemaakt dan weer wel prachtig. Met de tinten Amber, Samel en Bronze Blush zou ik zeker wel wat kunnen, maar om daar nou een heel palet voor te kopen…?

 6. Manon zegt:

  Ik heb het ook gekocht bij de site van MUA, ik vind hem echt heel mooi

 7. Denise zegt:

  Ah super fijne review! Ik heb het palette ook liggen maar wist niet echt wat voor look ik er mee kon gaan maken <3

 8. marloes zegt:

  Wauw, wat een mooi palette is dit zeg. Erg pretty!

 9. Ingeborg zegt:

  Heel mooi palette en inderdaad, de kleuren zijn prachtig! Je hebt er een mooie look mee gemaakt maar het lijkt net of speamin veel minder gepigmenteerd is op je wenkbrauwbot, of komt dit doordat je hem zo goed geblend hebt? ;)

 10. Daisy zegt:

  Mooie palette en inderdaad hele goede pigmentatie! Blijft het ook de hele dag goed zitten? Helaas hebben ze het in Zeeland niet bij kruidvat, of tenminste ik ben ze nog bij geen enkele tegengekomen. Balen! Want zie online wel vaak mooie producten xo Daisy

 11. Naomi zegt:

  Toen ik hem zag was ik niet zo enthousiast maar zitten echt mooie kleuren bij!

  x

 12. Kirsty zegt:

  Het lijkt me een erg leuk palette! Wat fijn ook dat de pigmentatie er zo goed uitziet!

 13. Miranda zegt:

  Wat een mooi palette , prachtige lente/zomer tinten zitten erin.

 14. Linda zegt:

  Het is weer een prachtig palette!

 15. Mariebeauty zegt:

  Heel erg mooi pallet, het straalt echt lente uit ! :D

 16. Mattania zegt:

  Oeh Amber is echt een mooie kleur! Nice palette :)

 17. Wow, prachtig! Leuk dat je hem reviewt, ik was er al benieuwd naar :) Deze staat vanaf nu op mijn wishlist! Ik ben sowieso altijd fan van mua palettes: kwalitatief en betaalbaar :)

 18. Lisa zegt:

  Ik vind dit zo’n tof palette, jammer dat MUA niet in mijn winkel is.

 19. Mariëlle zegt:

  Ik vind dat MUA het super goed doet op het gebied van oogschaduw. Eigenlijk elk palette bevalt me wel :) Dit vind ik ook weer een beauty!

 20. Nicole zegt:

  Wat een leuke kleurtjes zeg. Het is wel weer een keer wat anders. Echt leuk!

 21. Mooie kleurtjes, ik heb eigenlijk geen oogschaduw nodig, maar deze zou ik graag shoppen!

 22. Lotje zegt:

  Mooi zeg! Ik heb eigenlijk nog geen oogschaduw van MUA! Toch maar is een keer naar kijken! X

 23. Sara zegt:

  Dit is nou echt een leuk palette wanneer je eventjes geen nude wilt gebruiken. Fijne frisse kleurtjes voor een leuke lente-look!

 24. Ypie zegt:

  Oh wauw, deze is erg mooi!
  Liefs, Ypie

 25. Er zitten echt wel bruikbare tinten in die ik zou gebruiken. Ook leuk dat er echt een paar frisse lentekleuren in zitten.

 26. Saraya zegt:

  Prachtige Palette & het pigment is inderdaad super!
  X

 27. Ashley zegt:

  Super leuke pallete! Zag vandaag ook nog een aantal leuke bij de kruidvat, maar deze is vast nog niet uit!

 28. Anne zegt:

  Super mooi palette! Ook een hele mooie ooglook :)
  Liefs

 29. Donna Luisa zegt:

  Wat een super leuke zomerkleurtjes!

 30. Nikki zegt:

  Leuk palette zeg. Zo jammer dat MUA niet in elk kruidvat filiaal ligt.

 31. Isabel zegt:

  Mooie palette en goede pigmentatie :). Ben alleen zelf niet van de “kleuren” op mijn ogen in de zomer. Ik probeer het juist dan meer neutraal te houden en eventueel een kleurtje op mijn lippen. Maar voor de dames die dit wel dragen zou dit zeker een mooi palet/aanwinst zijn ^___^. X

 32. Daphne zegt:

  Mooi palette, ik heb ‘m ook! Alleen wat me opviel is dat je een aantal namen anders hebt; ik heb bijvoorbeeld Spearmint, Sorrel, Aurora en Gold Khaki; ik weet niet of dit bij jou ook is? Veel liefs

 33. Akgül zegt:

  Oh my, mooie look!

Geef een reactie