Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

NEVER HAVE I EVER TAG | MET BIBI BREIJMAN


Hey all! Pff wat een hectische dagen heb ik achter de rug. Ik ben de hele week zo druk geweest dat ik geen eens tijd heb gehad om ook maar iets op mijn blog te posten. Ik ga proberen om zometeen voordat ik de deur uit moet nog even een artikel voor jullie te maken, deze zal dan vanmiddag online komen. Vandaag heb ik voor jullie natuurlijk wel een video in petto, namelijk de Never have i ever TAG die ik deed met Bibi! Veel plezier met kijken loves.

Share:

5 comments so far.

5 reacties op “NEVER HAVE I EVER TAG | MET BIBI BREIJMAN”

 1. Emmy zegt:

  Je moet vaker van dit soort video’s maken met youtubers! Super leuk filmpje xx

 2. femketje zegt:

  hahah super leuke video :D

 3. Heel leuk dat jullie eens samen een video hebben opgenomen! Wat een originele vragen ook :)

 4. Iffy zegt:

  Zwemmen met dolfijnen lijkt mij ook super leuk om ooit te doen!

  XO

Geef een reactie