Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

The Happiness Planner

HP3
Als fulltime blogger & vlogger is het ontzettend belangrijk om een goede en strakke planning te maken zodat alles op tijd online komt. Ik zelf heb er vaak veel moeite mee gehad om volgens een planning te werken en me daar tegelijkertijd ook goed bij te voelen, maar de laatste tijd merk ik dat dit steeds veel beter gaat! Ik werk sinds kort met The Happiness Planner, een boek die zich richt op geluk, positief denken, mindfulness, zelfbewustzijn, en zelfverbetering. Dit boek is – naar mijn mening – ideaal voor zelfstandige ondernemers, like me! Ik ga jullie vandaag meer vertellen over The Happiness Planner en vanmiddag om 15:00 komt er een video online waarin ik jullie laat zien hoe ik in het dagelijks mijn planning maak!

HP2

HP1
The Happiness Planner is een boek speciaal gemaakt voor ondernemers (of zelfs studenten) om hun leven te voorzien van meer positiviteit, vreudge en geluk met als gevolg dat je beter in het leven staat. Deze editie is een ongedateerde 100 daagse planner waardoor het een perfecte lengte is voor nieuwe gewoontes en een eventuele verandering van levensstijl. De planner is eigenlijk meer een combinatie van dankbaarheid, positief denken en het stellen van doelen. Een planner die je vraagt om je te richten op wat je gelukkig maakt.

Wat je dus eigenlijk doet met de Happiness Planner:
– Meer van wat je gelukkig maakt integreren in je dagelijks leven;
– De dingen aanpassen in je leven die je ongelukkig maken;
– Stel doelen die je wilt bereiken en schrijf actieplannen;
– Begin elke dag met een inspirerende gedachte;
– Evalueer je energie en geluksniveau;
– Denk na over je dag en week en zie de dingen van de positieve kant & gestelde doelen voor verbetering.

Dat is dan even kort gezegd om wat voor planner het nu dus precies gaat! En zeg nou zelf, de planner.. Ziet hij er niet prachtig uit? Hij is vrij groot en dik, maar ook van stevig materiaal. Je kunt er van alles in opschrijven zodat je niets zult vergeten.

hp6

HP5

HP4
Met de Happiness Planner stel je vooral doelen die je geluksniveau maximaliseren. Je houdt je bezig met zelfreflectie, zodat je jezelf beter begrijpt. Je plant je leven rond de dingen die echt belangrijk zijn. Je begint elke dag met een inspirerende gedachte. Je skipt de dingen die je tegenhouden. Je traint je geest om altijd te kijken naar de positieve kant van dingen. Leer de kunst van veerkracht onder de knie te krijgen. Je besteed meer tijd en geld aan dingen die echt je gelukkig maken. Je eet gezond en probeert meer tijd te besteden aan je lichaam en sport. Kortom; met de Happiness Planner beëindig je elke dag met dankbaarheid!

Ik zelf vind het vooral handig dat je iedere dag heel gedetailleerd kunt opschrijven wat je moet doen, wat je doelen zijn en hoe je je aan het einde van de dag voelt. Op deze manier houdt je ook een soort dagboek bij waar je aan het einde van de 100 dagen op terug kunt blikken!

Dit is voor mij een ideale uitvinding als zelfstandige ondernemer! Iedere dag pak ik mijn Happiness Planner erbij en ga ik aan de slag. Ik probeer mijn time-management meer bij te houden en ook mijn financieen wat meer op orde te hebben. Iedere dag schrijf ik op hoe de dag verliep en wat er beter kan. Het voelt op deze manier meer als ‘werk’ omdat je er zo mee bezig bent om jezelf te verbeteren! The Happiness Planner is verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk roze, mint en zwart. De planner is echter alleen online verkrijgbaar via deze webshop en kost €40.39 EUR. Dat is niet heel goedkoop voor een 100-daagse planner, maar ik kan hem zeker iedereen aanbevelen die net als ik als zelfstandig ondernemer thuis werkt en soms moeite heeft met plannen en doelstellingen. I just love it!


 

Hoe plan jij jouw werkzaamheden in het dagelijkse leven?

Share:

33 comments so far.

33 reacties op “The Happiness Planner”

 1. Irina zegt:

  Het ziet er uit als een hele mooie planner en ik vind het idee er achter heel erg leuk! Zeker voor wanneer je minder goed in je vel zit (zoals ik nu al een hele tijd) is dit een echte boost!
  Jammer genoeg vind ik de planner toch echt te duur, dan kan ik beter zelf in een schriftje gaan bijhouden wat mijn doelen zijn en na-reflecteren op taken die ik heb uitgevoerd.

 2. Kim zegt:

  Wat een tof idee! :) Ik vind ‘m iets te duur om hem als ‘extra’ te bestellen, maar het idee is heel erg leuk. En daarbij ziet hij er prachtig uit!

 3. lonneke zegt:

  oh wauw, wat een prachtig ding!
  Je betaalt dan misschien wel wat meer maar hij lijkt me ideaal.
  Liefs Lonneke

 4. lonneke zegt:

  oh wauw, wat een prachtig ding!
  Je betaalt dan misschien wel wat meer maar hij lijkt me ideaal.
  Liefs Lonneke

 5. Tea zegt:

  De planner ziet er heel leuk uit door de combinatie van het roze en wit. Ben benieuwd naar je video erover vanmiddag. Het idee van de plannre vind ik heel erg leuk :)?

 6. Femke zegt:

  Ik heb voor mijn blog een strakke planning, aangezien ik naast mijn blog gewoon fulltime werk. Ik vind deze happiness planner er erg leuk uit zien, maar voor mij zou het niets zijn..Ik wil alleen maar weten welk artikel wanneer online moet komen, dus een planning in One Note it is :-)!

 7. Heel erg gaaf! Wel wat prijzig, maar als je hem dagelijks gebruikt dan is het denk ik wel de investering waard. De vormgeving en roze kleur vind ik echt prachtig.

 8. Anita zegt:

  Wat een handige planner! Jammer alleen van de prijs.

 9. Hij ziet er wel heel tof uit! Ik ben alleen zelf iemand die er dan in begint en uiteindelijk na een tijdje vergeet om het te gebruiken.

 10. Denise zegt:

  Ik zag het al in je vlog, zo gaaf deze planner! Ben benieuwd naar de video! <3

 11. Nicole zegt:

  Hij ziet er echt mooi uit!

 12. Prachtige planner! Ikzelf maak gebruik van Evernote en daarin maak ik mijn planning. Natuurlijk koppel ik er een herinnering aan, zodat ik precies weet wanneer ik aan de slag ‘moet’ gaan met de artikelen, foto’s maken etc.

 13. Deisy zegt:

  O wauw, wat een mooie vormgeving heeft deze planner zeg. Ik begrijp waarom je er zo blij mee bent, lijkt mij ook ideaal om dingen op te schrijven en aan planning te houden hihi. X

 14. Manon zegt:

  Lijkt me echt een top planner!

 15. Maaike zegt:

  Dit lijkt mij een erg inspirerend boekje/planner! Heb ik nog nooit eerder gezien, maar nu ben ik er best benieuwd naar geworden :)

 16. Nienke zegt:

  Oh wauw, prachtig. Super mooi boekje! Hele mooie kaft, hij is er ook in het mint.. aah die is helemaal geweldig! Veel plezier met het bijhouden van je 100 happydays. Liefs,

 17. Amelie zegt:

  Het ziet er echt super mooi uit, maar pfoe, 40€ is wel heel veel….

 18. Kim zegt:

  Wow prachtige planner. Ik vind de prijs alleen tegenVallen.

 19. Lesley zegt:

  Ik volg hun al een tijdje op instagram. Het is een prachtig boek alleen de prijs houd me een tegen om hem te kopen tot nu toe. Misschien dat ik na de video van vanmiddag wel helemaal overtuigd ben :-)

 20. Rahma zegt:

  Ziet eruit als een heel leuk boekje! Misschien ook wel handig voor mij, aangezien ik niet goed ben in plannen.

 21. Naomi zegt:

  Ik vind hem er wel heel schattig uitzien, maar ik vind het eigenlijk een beetje zonde om zo’n dure agenda te kopen…

  x

 22. Tamara zegt:

  Handig! Ziet er heel schattig uit! Ik gebruik gewoon een schrift als planner.

 23. Wat een superleuke planner! Weer eens wat anders ook.

 24. Echt een leuke planner, helaas dat hij zo duur is!
  Liefs, Iris

 25. Dit klinkt echt geweldig en precies wat ik nodig heb!
  Ik ga hem zeker bestellen.
  Ontzettend bedankt voor het delen

  xx Tamara Chloé

 26. Sophie zegt:

  Echt heel leuk! Maar zoals je zegt voor zelfstandige werknemers of studenten dus helaas niet voor mij en toch echt wel iets te duur… Maar hij ziet er wel leuk uit! ✌

 27. Heel gaaf! Vind hem wel een beetje duur..

 28. Florentine zegt:

  Wat een onwijs leuk ding! ♥

 29. Hij lijkt me echt zo handig! Alleen jammer van de prijs .. dat is echt wel heel veel …
  Leuke review! Eveneens je filmpje!

 30. Mandy zegt:

  Wat ziet ie er leuk en schattig uit! Lijkt me een handig ding en het idee vind ik leuk. Maar ik vind ‘m eerlijk gezegd wel belachelijk duur, dat zou ik echt never nooit betalen voor een boekje…

 31. Andrea zegt:

  Zo mooi! Ik ga gelijk even je video bekijken. Ik ben benieuwd :)

 32. Sanne zegt:

  Hoi Manon,

  Wat een leuke planner! Zou je mij misschien de exacte link van deze planner kunnen sturen? Ik heb op de site gekeken en er zijn zoveel artikelen in de shop dat ik niet zeker weet welke het is. Alvast heel erg bedankt ;)

Geef een reactie