Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

TOP 5 MAKE-UP PRODUCTEN ONDER €5 EURO! ♡


Hey dolls! Vandaag laat ik jullie mijn top 5 beauty producten zien onder de 5 euro. Dit zijn op dit moment mijn favoriete budget producten! Enjoy!

Top 10 producten onder 10 euro:

https://www.youtube.com/watch?v=b0fwUtxioCc

De producten:

Essence All Day 16h Long Lasting Concealer 10 Light Beige
Essence Lipliner 06 Satin Mauve
Catrice Illuminating Blush 030 Kiss me Ken
Miss Sporty Miaoww mascara
Essence 07 Natural Beauty lipstick

De review artikelen:
http://manontilstra.nl/budget-mascara-miss-sporty-miaoww-mascara/
http://manontilstra.nl/catrice-blush/

Share:

20 comments so far.

20 reacties op “TOP 5 MAKE-UP PRODUCTEN ONDER €5 EURO! ♡”

 1. Erg leuke producten. Ik vind zelf de concealer van Essence ook erg fijn!

 2. Liselotte zegt:

  Leuk dat je ook dit soort filmpjes over budget producten maakt! En waar is jouw topje van? Hij is echt súper mooi!!

 3. Lotte zegt:

  Dit was echt een leuke video! Ik ben al een tijdje opzoek naar een concealer om uit te proberen (ben namelijk echt een beauty-ramp), dus deze is perfect!

 4. Nicole zegt:

  Wat een leuke producten! De Miss Sporty mascara lijkt me best fijn.

 5. Miranda zegt:

  Wat een mooie producten. De lipliner van Essence is zeker een favoriet van mij (:

 6. Kim zegt:

  Dit was een hele leuke video!

 7. Femke zegt:

  Hele leuke producten.. Die mascara ken ik niet en heb ik ook nog nooit gezien.. Ik heb toevallig vandaag een concealer gekocht van MaxFactor, anders had ik die van Essence vast en zeker gekocht na deze video haha!

 8. Jennifer zegt:

  Leuke producten! Mijn favoriete producten zijn Eyebrown kit,eyeliner pen van Catrice. Van essence foundation en de lipstick nude long lasting

 9. Claire zegt:

  Leuk! Ik heb een vraagje, bleek je je tanden? of wat voor producten gebruik je hier voor? ben heel erg benieuwd!

 10. Saraya zegt:

  Leuk filmpje & mooie budget favorieten :)
  X

 11. Sara zegt:

  Je ziet er zo mooi uit. Dat haar, dat topje, je nieuwe zomerse llichte nagellak (korter staat trouwens beter dan je langere nagels van voorheen) en je hagelwitte lach. De essence blush vond ik al interessant, maar ik ben deze periode meer licht getint en heb dus meer een gele ondertoon. Wat misschien voor een keertje leuk is, is om de lipliner buiten je liplijn te tekenen (bovenlip). Benieuwd hoe dat je zal staan. Grote volle lippen. Je skincare routine laten zien met de producten vanaf het moment dat je je make up er af haalt is ook interessant by the way!

 12. anouk zegt:

  Ik ga toch eens kijken voor die lippotloden. Die je nu op hebt is erg mooi

 13. Linda zegt:

  Heel erg leuk om jou favorieten onder de 5 euro te zien Manon! De lipliner van Essence vind ik een hele goede tip, die ga ik zeker even checken in de winkel :) De poeder van Essence en de lipsticks vind ik ook erg fijn. En jou nieuwe blush is gewoon een pareltje <3

 14. Mjay zegt:

  Hele mooie producten! De lipstick van Essence is ook mijn ultieme everyday kleur :-)

 15. Amelie zegt:

  Leuke video! Super handig voor meiden met weinig budget!

 16. Die concealer van essence is ook echt mijn favoriet! Ik heb tot nu toe nog geen betere gevonden. Wat heb je een leuk shirtje/jurkje aan.

 17. Thanh mai zegt:

  Was een leuke video ik had er echt wat aan ! ❤️

 18. Saartje zegt:

  Weer een super leuke video!

 19. Daphne Verdoorn zegt:

  Heel erg leuk zo’n budget producten video! Ik zelf heb niet al te veel geld om uit te geven aan make-up dus vind het super handig zo’n video. Wat ik graag zou willen zien aan budget producten is foundation of BB Cream.
  Wat ook misschien leuk is is om een video te maken om uit te vinden wat voor kleur ondertoon je huid is en welke producten je het daar het best bij zou kunnen gebruiken, dat zou ik namelijk graag willen weten en super leuk vinden!?

  Xx

 20. shahinaz zegt:

  Een super leuke video hou van je video’s

Geef een reactie