Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

VLOG #106 – Update kwasten & gezond haar?


Hey cuties! Vandaag alweer de laatste vlog van deze week. Ik werkte een dagje thuis en ik vertel jullie eindelijk wat meer over de kwasten waar we allemaal nu zolang op moeten wachten. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw!

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “VLOG #106 – Update kwasten & gezond haar?”

 1. Femke zegt:

  Een Twix ijsje is echt mijn favoriete ijsje, love it.. Je moet hem vaker dan 1 x eten en dan vind je dit ijsje lekkerder dan een gewone twix :-)! Ik ben benieuwd wanneer je jouw kwasten binnen hebt :-)!

 2. manon zegt:

  Heb je misschien weer tijd om een video te maken van je gezichtsverzorging

 3. Denise zegt:

  Leuke vlog weer, wat is Kenzo toch een schatje!

 4. Alweer een hele leuke vlog! Ik ben zo benieuwd naar je kwasten!

 5. sen zegt:

  waar is je zonnebril van?xx

 6. aleyna zegt:

  Van waaar heb je je zonnebril

Geef een reactie