Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

VLOG #96 – Een challenge met Dwayne!


Hey meiden! Hoe was jullie weekend? Ik ben weer heerlijk tot rust gekomen! Afgelopen vrijdag ging ik samen met Dwayne een dagje op pad. Onze route begon in Rotterdam, later Amstelveen en mijn dag eindigde in Amsterdam. Dwayne en ik deden een leuke challenge samen bij de V&D Amstelveen. Enjoy! P.s. Wil je zelf ook kans maken op een koffer en/of reis naar Barcelona/shoptegoed/Grazia stylist? Kom dan t/m 5 juli naar één van de 15 v&d’s (kijk op vd.nl/events) #AmericanTourister.

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “VLOG #96 – Een challenge met Dwayne!”

  1. Vlinder zegt:

    Is dit niet gewoon een advertorial ipv een vlog?

  2. Femke zegt:

    Leuke actie maar ik zou hier nooit aan gaan beginnen aangezien ik dat echt niet kan in 35 sec, haha

  3. nina zegt:

    ahhh saoto en bami recept, yes please!!!! daar maak je me echt blij mee :)

Geef een reactie