Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

XXL Winter shoplog! ❄


Hey lieverds! Vandaag heb ik weer eens een grote winter shoplog voor jullie. Ik laat jullie mijn laatste aankopen zien van de afgelopen tijd. Van sweaters tot schoenen en accessoires, alles komt vandaag voorbij in deze video! Ik wens jullie zoals gewoonlijk weer veel plezier bij het kijken.

Share:

8 comments so far.

8 reacties op “XXL Winter shoplog! ❄”

 1. Manon zegt:

  Hele leuke shoplog , je hebt allemaal gave dingen gekocht! Ik wilde laatst ook dingen bij comegetfashion kopen, maar die dingen die ik wou waren er niet meer haha. Ik vind dooral die sweaters in 2 verschillende kleuren erg leuk (die met hetzelfde model)

 2. irene zegt:

  Leuke shoplog!!

 3. Tessa zegt:

  Leuke aankopen!

 4. Sija zegt:

  Leuke shoplog!! Die donkergroene schoenen zijn echt prachtig <3

 5. femketje zegt:

  awesome aankopen :D

 6. layla zegt:

  lekker geshopt meid! Veel plezier met je nieuwe items

 7. Die truien van de h&m zijn heel mooi!

 8. Die zwarte jas is heel erg mooi!

Geef een reactie