she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

50.000 ABONNEES | LIVESTREAM & VIDEOS?


He meiden! In deze video wil ik jullie even bedanken en kort wat vertellen. Aangezien ik de 50k abonnees heb gehaald wil ik ook iets terug doen voor jullie. Het lijkt me super leuk om met jullie te chatten, vandaar dat ik aanstaande vrijdag 17 april om 20:00 ‘s avonds een live hangout wil organiseren! De live hangout loopt vrijdagavond via Youtube. Je kunt daar als abonnee gewoon met mij chatten, en ik beantwoord jullie vragen! Mocht je er op dat moment niet bij kunnen zijn, de video blijft op Youtube staan en hij kan dus later ook nog bekeken worden.

Leave a Comment

The Comments

 • Fabiënne
  04.15.15

  Ah gefeliciteerd! Je hebt het echt verdiend. Ik kijk met veel plezier je video’s en vlogs :)

 • Anita te Gussinklo
  04.15.15

  Supertof voor je deze mijlpaal!
  Van harte Gefeliciteerd Manon.

 • D - cotton and sCents
  04.16.15

  Je hebt het verdiend meid! Ik lees met ontzettend veel plezier altijd je blog.

 • romaissa
  04.17.15

  Waar kan ik je zien op welke site ps voor de livestream