she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Allsecur Pechhulp On Demand!

schermafbeelding-2016-11-14-om-12
Ben jij in het bezit van een auto en heb je net als ik jarenlang betaald voor een pechhulp lidmaatschap of heb je helemaal GEEN pechhulp lidmaatschap? Dan heb ik vandaag voor jou een hele goede tip waar je vast en zeker iets aan zult hebben als autorijder! Ik heb namelijk onlangs de Allsecur Pechhulp On Demand app ontdekt en zij vroegen mij om dit met jullie te delen. Met deze app kan je waar en wanneer dan ook pechhulp ‘on demand’ inzetten, alleen wanneer nodig. Het fijne aan deze app is dat je enkel alleen betaalt wanneer je echt hulp nodig hebt, er zit dus geen lidmaatschap aan vast. Ik ga je vandaag wat meer vertellen over deze app!

geen-naamStel je voor, je komt langs de weg te staan met autopech en hebt hulp nodig, dan kan je vanaf nu de Allsecur On Demand App gebruiken om hulp op te roepen. Het fijne is dat je gemakkelijk per pechgeval achteraf met pin kunt betalen en dus niet jaarlijks een bedrag moet betalen (lidmaatschap). Zo kan je ontzettend veel geld besparen! Zelf heb ik namelijk al 2 jaar geen autopech gehad (even afkloppen). Pechhulp On Demand scheelt mij al zeker 100 euro per jaar. Met dat geld kan je ook heel veel andere leuke dingen doen. Wie weet heb je al 5 jaar geen autopech, dan heb je al zoveel geld weggegooid met een lidmaatschap.

maxresdefaultToen ik hoorde van Allsecur heb ik vrijwel direct mijn vorige lidmaatschap opgezegd en de Allsecur On Demand App gedownload. Vanaf nu kan ik de app makkelijk en snel aanklikken op het moment dat ik daadwerkelijk autopech heb!

De kosten van de Allsecur Pechhulp On Demand:
€65,- starthulp. €90,- voor reparatie en €120,- voor transport.

Ik vind het een geweldige uitvinding waar vooral mijn portemonnee erg blij mee is! Je kunt deze app heel gemakkelijk en ook GRATIS downloaden in de App Store en Google Play Store. Wil je net als ik alleen gebruik maken van pechhulp wanneer nodig? Klik dan hier om Allsecur On Demand te downloaden.

*Dit artikel is opgezet in samenwerking met Allsecur.

Leave a Comment

The Comments

  • Monica
    11.25.16

    Je moet dan wel echt mazzel hebben hoor. Als je een wat oudere auto hebt en je krijgt een keer 2 keer in een jaar pech dan ben je toch wel veel geld kwijt. Ik heb uiteindelijk toch maar voor een andere pechhulp gekozen.