she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Artdeco Art Couture Lipstick

 photo artdeco_zps0d878b56.png
Ok, i have to admit.. Ik ben een lipstick addict! Lipsticks in tientallen verschillende kleuren, daar word ik blij van! Wanneer er dan weer een nieuw pakketje op de deurmat verschijnt met daarin een lipstick kan mijn dag al niet meer stuk. Al een tijdje heb ik de Artdeco Art Couture Lipstick liggen van de Emilio La Morena lente/zomer collectie. Ik heb de lipstick uitgebreid getest, geswatcht, en oh wat ben ik er dol op! Vandaag ga ik jullie meer vertellen over dit pareltje..

 photo lipstick6_zps207c0391.png
Inmiddels heb ik al een stuk of 10 verschillende lipsticks van het merk Artdeco, en iedere keer weer ben ik verrast door de prachtige kleuren die zij op de markt brengen. Van prachtige nudes tot opvallende roze lipsticks, Artdeco knows how to surprise! Deze Art Couture Lipstick behoort zoals ik al zei tot de nieuwe Beauty Meets Fashion – Emilio La Morena collectie die sinds kort verkrijgbaar is bij verschillende Douglas filialen. Deze collectie bevat een aantal prachtige producten voor de lente/zomer. Ik heb nog een aantal andere producten uit de collectie, die kunnen jullie zeer binnenkort verwachten op mijn blog.

 photo lipstick1_zpsb2f64d7f.pngDe lipstick komt in een prachtige zwarte huls die er vrij basic uitziet, maar wel erg luxe en stevig aanvoelt. Ik ben ook niet anders gewend van Artdeco! In de lente/zomer collectie zitten totaal 2 nieuwe tinten, namelijk deze lichtroze neutrale kleur, en een wat meer opvallende roze tint.

 photo lipstick3_zps97608eb9.pngOp de onderzijde staat het nummer van de lipstick, helaas zie je hier niet de naam van de lipstick. De lipstick 268 heeft de naam Cream Soft Pink, deze naam past natuurlijk perfect bij het zacht roze tintje voor de lippen.

 photo lipstick7_zps57ae41db.pngDe lipstick zie je hier geswatcht op mijn arm. Er komt ontzettend veel kleur vanaf zoals je kunt zien! De lipstick is heerlijk creamy en laat zich makkelijk aanbrengen op de lippen. De creamy textuur maakt de lipstick heel erg aangenaam om te dragen. Een hydraterende lippenbalsem is overbodig, want ik merk dat deze lipstick zo zacht is voor de lippen dat het ook gelijk dient als een verzorgende balsem!

 photo lipstick9_zps27d751a5.png
Hier heb ik de kleur aangebracht op mijn lippen. Zoals je ziet heeft de lipstick een subtiele glans, en oogt hij vrij natuurlijk. Een mooie subtiele roze tint!

 photo lipstick10_zps38b6467d.pngNog even een full face shot zodat je het geheel kunt zien. Ik ben dol op deze kleur lipstick! Cream Soft Pink is een heel lieflijk roze kleurtje die iedereen wel goed zal staan. Deze lipstick behoort nu tot een van mijn favoriete lipsticks voor mijn everyday make-up looks. Een perfecte on-the-go lipstick is dit zeker! De Art Couture Lipstick in de kleur 268 Cream Soft Pink is sinds kort verkrijgbaar bij Douglas en kost € 14,95.

Wat is jouw eerste indruk van deze zacht roze lipstick?
Is dit een kleur die jij zelf ook persoonlijk graag draagt?

Leave a Comment

The Comments

 • Julie
  01.19.15

  Wat een liefelijk kleurtje! Staat je heel mooi! :-)

 • Mariëlle
  01.19.15

  Voor mij zou deze kleur te licht zijn, bij jou is hij perfect!

 • ESra
  01.19.15

  Mag ik weten welke eyeliner je gebruikt?

  • Manon
   > ESra
   01.19.15

   Ik gebruik de Artdeco High Precision Liquid Eyeliner! =)

   • ESra
    > Manon
    01.19.15

    Oke, dankje! X

 • Myrna
  01.19.15

  Prachtige lipstick, staat je ook heel erg mooi! Dit zou voor mij ook absoluut een kleur zijn die ik vaak of dagelijks zou dragen. Heb eigenlijk nog nooit een lipstick van Artdeco gekocht, ziet er wel heel erg goed uit.

 • Kirsten
  01.19.15

  Erg mooie kleur! (:

 • Mandy
  01.19.15

  Wat een mooie lipstick, echt de perfecte zachtroze kleur!

 • Alexandra
  01.19.15

  Super mooie kleur! Staat je echt goed!

 • Jasmijn
  01.19.15

  Manon .. Prachtig ben je! Deze kleur staat je zo goed. Volgens mij kan jij alle lip kleuren wel hebben!

 • Lotje
  01.19.15

  Prachtige lipstick! Ik hou van zulke kleurtjes! X

 • Amelie
  01.19.15

  Mooie kleur!

 • Annemie
  01.19.15

  Is deze te vergelijken met MAC Please Me? Alleen dan creamy natuurlijk ;) X

  • Manon
   > Annemie
   01.19.15

   MAC Please me is ietwat donkerder en die heeft een nog wat meer koelere ondertoon! Hij komt wel dicht in de buurt though! =)

 • Simone
  01.19.15

  Prachtige kleur!

 • Sax and the Pretty
  01.19.15

  Prachtig en moest gelijk denken aan Babylips. Niet vanwege de kleur, maar omdat het ook zo’n creamy substantie heeft. Super mooie en subtiele kleur! Zou ‘ie het lang volhouden?

  • Manon
   > Sax and the Pretty
   01.19.15

   Na een paar drankjes en hapjes moest ik wel bijwerken (ongeveer 3 uur)!

 • Manon
  01.19.15

  Wat een mooie lipstick is dit!

 • Kelly
  01.19.15

  Mooie kleur!

 • maxine
  01.19.15

  Wat een mooie subtiele kleur! Staat je heel mooi! X

 • Daphne
  01.19.15

  Wat een schitterend kleurtje! I want!

 • Iffy | DiaryOfAMua
  01.19.15

  Wauw, super mooi! Ik hou van dat soort kleurtjes

  Xo

 • Saffia
  01.19.15

  Mooi! Ik ben gek op dit soort kleurtjes, alleen staan ze mij niet zo goed, helaas.

 • marloes
  01.19.15

  Wat een prachtig kleurtje is dit! Staat je super mooi <3

 • Beautyjuf
  01.19.15

  Wat een prachtige subtiele kleur!

 • alexa
  01.19.15

  staat je heel goed, mooi!

 • Nikki
  01.19.15

  Mooi kleurtje!

 • Mieke van der Sande
  01.19.15

  Hi! Een merk waar ik zelf nog niets van heb maar het ziet er wel heel mooi uit bij je! Ik ga deze even onthouden ;-)! liefs,

 • Mandy
  01.19.15

  De kleur staat je mooi! Voor mij is het denk ik net iets te licht.

 • Marie
  01.19.15

  Ik vind het echt een super mooie kleur! Staat je ontzettend goed.

 • femketje
  01.19.15

  echt een prachtige kleur!

 • Rosanne
  01.19.15

  Oh wauw! Wat een gaaf kleurtje is dit zeg en hij staat je ook nog eens prachtig!

 • Lisanne
  01.19.15

  Wauwie, ik houd niet echt van glanzende lipsticks maar deze is prachtig subtiel. I like! Staat je goed!

 • Marloes/GLAMOURMOES
  01.19.15

  Wat een geweldige lipstick. Ik vind de kleur prachtig!

 • Marina Sweet About Me
  01.19.15

  Very nice color <3

 • Evelien
  01.19.15

  Wauw, wat een prachtige kleur. Hij staat je ook heel goed!

 • Vera
  01.19.15

  Wat een mooie subtiele kleur! Ik houd van zulke kleuren die je overdag gewoon makkelijk aanbrengt en die overal bij past.

 • Anne
  01.19.15

  De lipstick ziet er super mooi uit! Voor een gemiddelde prijs lijkt het mij een hele fijne lipstick, daarnaast staat hij jou super mooi.
  Liefs, Anne

 • Saraya
  01.19.15

  Oehh…prachtige kleur!
  Deze ga op me wishlist :)
  X

 • ESmee
  01.19.15

  Supermooie kleur

 • Nicole
  01.19.15

  Wat een prachtige lipstick! Hij staat je ook echt prachtig.

 • Sara
  01.19.15

  Wat een mooie mooie lipkleur zeg. Hij staat je fantastisch.

 • Gina
  01.19.15

  Wauw, wat een prachtige kleur! En die kleur staat je ook erg mooi!

 • Joika
  01.19.15

  wat een mooie lipstick!! x

 • Back2Beauty
  01.20.15

  Ik heb hem ook! Heerlijke everyday nude kleur ;-)

 • Isabel
  01.20.15

  Ik zag dit merk laatst bij de Douglas en kende het niet. Maar ik merk aan je reviews dat de lipsticks van goede kwaliteit zijn! De kleur staat je goed :D. XO

 • Maartje
  01.20.15

  Prachtig! Blijft de lipstick goed zitten? Dat wil ik meestal ook weten voordat ik een lipstick koop :)

 • Nicole
  01.20.15

  Echt een prachtig kleurtje. Staat je super!

 • Danique
  01.27.15

  Super mooi! En welke lipliner zou jij hierbij gebruiken?