she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Budget bronzer van Miss Sporty

bronzer2
Hey all! Dat ik de laatste tijd meer over budget make-up producten dan high-end schrijf is jullie wellicht wel opgevallen, right? Ik doe namelijk telkens fijne ontdekkingen die ik dan het liefst gelijk weer met jullie wil delen! Zo ontdekte ik recentelijk de Miss Sporty Tan Up Your World Bronzer waar ik vandaag graag wat meer over ga vertellen omdat ik hem zo prettig vind!

bronzer5bronzer3
bronzer6De verpakking van de Miss Sporty Tan Up Your World bronzer ziet er prima uit. Hij is groot, dik en van stevig plastic. Voor een budget bronzer helemaal dik in orde! De bronzer zelf heeft een toffe Hawaïaanse bloemenopdruk, dit past er natuurlijk perfect bij!

Op de achterzijde van de bronzer vind je nog wat informatie terug. Hier zie je ook de naam van de bronzer (010 Hawaiian Flower) – hoe cute bedacht! Zoals je ook ziet in de tekst op de achterzijde is dat het een bronzer is die je all year long kunt gebruiken voor een prachtige sunkissed huid. Ik weet niet van jullie, maar ik gebruik sowieso het hele jaar door bronzer op mijn gezichtje om het net wat meer levendig te maken!

bronzer8bronzer10
En hoe is de kleur en pigmentatie? Helemaal top! De bronzer is totaal niet oranje (wat bij veel budget bronzers wel het geval is).  Hij oogt vrij natuurlijk en is goed gepigmenteerd! Een klein beetje zorgt voor een subtiel sunkissed effect alsof je een paar dagen in de volle zon hebt gelegen. De bronzer heeft een subtiele glitter die je alleen nauwelijks terug ziet op de wangen – which is fine with me! Ik zelf houd sowieso meer van matte bronzers zodat ik ook een beetje kan shapen, maar met deze bronzer kan dat dus prima!

Omdat de verpakking zo groot is kan je er lang mee vooruit! Ik kan je vertellen dat ik onwijs blij ben dat er steeds meer budget bronzers te vinden zijn, dit vooral omdat ik bronzer het hele jaar door gebruik!

bronzer1
De Miss Sporty Bronzer zorgt voor een natuurlijk effect op de wangen, perfect voor de dagen wanneer je je gezicht net iets meer kleur wilt geven! Voor een budget bronzer vind ik hem helemaal top, zeker voor de prijs is hij het helemaal waard. De Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder is te koop bij Etos en kost maar liefst €3,99. Er zit 17,1 gram poeder in het product, daar doe je ontzetend lang mee! Dit is absoluut een prima bronzer voor een zeer aangename prijs. Make-up hoeft niet altijd duur te zijn! :)


 

Wat is jouw favoriete budget bronzer?

Leave a Comment

The Comments

 • Rianne
  07.06.15

  Ik gebruik deze bronzer al zeker 3 jaar naar alle tevredenheid. Het product is prettig, maar het meest fijne vind ik dat in al die tijd de verpakking noooooit kapot is gegaan. Want dat is met stipt mijn beauty ergernis nummer 1 :)

  Leuk om te zien dat jij ‘m ook prettig vind.

 • Maxime
  07.06.15

  Wauw!
  Die ziet er erg mooi uit, ik ga gauw ernaar opzoek.
  En wat een prijsje ook!
  Ik kom niet vaak budget-bronzers tegen die niet oranje zijn.
  Dus ik ben erg benieuwd hoe hij bij mij zal staan.
  Dankjewel!
  xx Maxime

 • Aurélie - lovelifelovefashion
  07.06.15

  Ziet er prachtig uit!! En voor zo’n prijsje, wauwie!

  Perfect voor dat zomers gloedje ^^

  x Aurélie

 • Liset - Beautydagboek
  07.06.15

  Voor een budget bronzer geeft hij inderdaad een mooie kleur af! Ik gebruik nu zelf eentje van MAC die groot favoriet is, dus ik kan nog even vooruit :).

 • Kylie
  07.06.15

  Hele mooie bronzer! Zelf gebruik ik nu èèn van Essence die ik ook best fijn find. Xx

 • Jaimy en Laura
  07.06.15

  Klinkt goed! Voor die prijs ziet hij er erg goed uit!

 • Nienke
  07.06.15

  Ziet er perfect uit! Ik gebruik sinds kort een big bold bronzer van NYC. Vind hem prima, hij lijkt erg op deze! Fijn review. Liefs,

 • Manon
  07.06.15

  Mooie zachte bronzer!

 • Sandra
  07.06.15

  Dat ziet er goed uit zeg! Mooie foto’s heb je trouwens ook gemaakt.

 • Edith Sofia
  07.06.15

  Oeh klinkt goed, lijkt me een fijne bronzer!

 • yasmina | BEINGYASMINA
  07.06.15

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd! Ikzelf heb er 1 van Kiko, waar ik echt superblij mee ben!
  X

 • Sara
  07.06.15

  Wauw, dit is echt één van de enige bronzers waarvan ik denk: ja dit zou ik wel aan willen schaffen. Niet alleen door het zachte prijsje maar ook door de kleur. Inderdaad totaal niet oranje. Toch blijf ik bronzers eng vinden, haha.

 • Melissa
  07.06.15

  Jammer dat er in budget bronzers eigenlijk altijd wel glittertjes zitten. Wat je zegt: je ziet ze niet zo erg en je kunt er wel mee shapen. Voor die 3,99 moeten we dat dan maar door de vingers zien. Hihi. Mooie foto’s ook!

 • Kelly
  07.06.15

  Deze ziet er inderdaad echt perfect uit! De kleur is zo mooi natuurlijk!

 • Denise
  07.06.15

  Oh wat een fijn prijsje voor deze mooie bronzer. Ga ik absoluut onthouden!

 • Naomi
  07.06.15

  Wauw super mooie bronzer!

 • Rahma
  07.06.15

  Lijkt op een hele mooie bronzer, ik denk dat ik binnenkort ook maar even ga kijken bij het schap van Miss Sporty!

 • Saraya
  07.06.15

  Wauww mooie Bronzer & de verpakking vind ik er ook leuk uitzien :)
  X

 • Benay Vaneese
  07.06.15

  Ziet er mooi uit, heel natuurlijk. Zou alleen totaal niet te zien zijn op mijn huid, haha.

 • Kim
  07.06.15

  Dit had ik niet verwacht van Miss Sporty. Prachtig product!

 • Donna Luisa
  07.06.15

  Bedankt voor deze fijne review! Ik zat er een tijdje terug al over na te denken om deze aan te schaffen, maar ik twijfelde steeds. Nu weet ik dat het de moeite waard zal zijn! :)

 • Nicole
  07.06.15

  Deze bronzer lijkt me echt super fijn!

 • loesblogt
  07.06.15

  Dat ziet er niet verkeerd uit! En zeker niet voor die prijs. Mooie foto’s weer!

 • Lotje
  07.06.15

  Wauw ziet er inderdaad heel goed uit voor een budget bronzer! En wat fijn dat je zoveel product krijgt voor die prijs! X

 • Maaike
  07.06.15

  Wat ziet dat er gaaf uit zeg! En ook nog eens lekker goedkoop. Ik hou er wel van!

 • Sophie
  07.06.15

  Wauw! Ik ga hem zeker kopen, mijn bronzer is net op dus komt goed uit!

 • Femke
  07.06.15

  Wat een mooie bronzer voor deze prijs zeg!! Ik heb zelf een mooie bronzer van Rimmel waar ik erg blij mee ben!!

 • Tamara
  07.06.15

  Mooie bronzer!

 • Joreen
  07.06.15

  Ik heb een bronzer van NYC ook super goedkoop en prima. Daar zit ook een lichte glans in ofzo, maar zeker niet overdreven. Daar houd ik namelijk ook niet zo van :)

 • Amelie
  07.07.15

  Dit vind ik zelf ook een fijne bronzen! NYC maakt ook goede budget bronzers!

 • anna
  07.07.15

  Ik vind hem echt prachtig, ik ga gauw eens kijken!