she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Budget mascara | Miss Sporty Mascara

 photo mascara_zpsg2mqdrtz.png
Hey cuties! Ik merk dat jullie het altijd op prijs stellen wanneer ik zo nu en dan mijn favoriete budget producten met jullie deel, en vandaag heb ik weer een goedkoop product waar ik graag wat meer over wil vertellen. Een goede mascara hoeft echt niet altijd duur te zijn, ik zelf gebruik het liefst de mascara’s van Max Factor, maar die zijn soms ook nog best prijzig voor sommigen. De Miss Sporty Miaoww Mascara waar ik het vandaag met jullie over ga hebben is ontzettend betaalbaar en naar mijn mening ook nog eens prima voor dagelijks gebruik! 

 photo budgetmascara6_zps3edrnjfo.png

 photo budgetmascara4_zpsoxdudlog.png
Toen ik deze nieuwe Miaoww mascara van Miss Sporty ontving was ik in het begin een beetje sceptisch, ik heb namelijk nooit hele goede ervaringen met de echte ‘budget budget’ mascara’s gehad. Bij de titel van de mascara (Miaoww) dacht ik al meteen; dat belooft wat! Ik testte de mascara een aantal dagen om te kijken hoe mijn wimpers eruit zouden zien vlak na het aanbrengen, en hoe het er aan het einde van de dag nog uit zou zien.

 photo budgetmascara5_zpsopzlicwe.png
Laten we eerst beginnen bij het uiterlijk van de mascara. De verpakking van de mascara ziet er heel erg fris en speels uit, zeker niets mis mee voor een budget mascara! En eerlijk is eerlijk, ik ben dol op een mint kleurtje, dus de verpakking geef ik een dikke 7,5.

 photo budgetmascara3_zps89mxxcl8.png
Nu draait het natuurlijk niet alleen om de verpakking, dus daar ga ik nu niet al te lang over door. Wat vooral heel belangrijk is voor mij, is het borsteltje van een mascara. Het geheim van deze mascara zit ‘m in het plastic stekelige borsteltje, deze is toch weer anders dan anders. Ik zelf ben een enorme voorstander van dit soort borsteltjes, ik merk dat dit veel prettiger werkt om volle en lange wimpers te creëren. Met dit borsteltje kom je gemakkelijk bij de hoeken van de ogen, en het aanbrengen van de mascara gaat heel gemakkelijk en snel.

 photo budgetmascara2_zpsbykvnflc.png
Nu ga ik jullie vertellen waarom ik dit een fijne budget mascara vind! Je ziet het hierboven eigenlijk al wel. De mascara maakt mijn wimpers lang, zwart, en zorgt ervoor dat mijn wimpers goed gesepareerd worden. Klontjes? Nee! Volume? Ook niet echt.. Maar wel zijn mijn wimpers intens zwart en mooi lang. Voor een alledaagse make-up look vind ik dit een prima budget mascara, vooral als je niet teveel wilt uitgeven..

 photo budgetmascara1_zps1lcyz8mc.png
Hier zie je nog een full face shot met de mascara en een klein beetje oogschaduw. Ik vind het er heel natuurlijk uitzien, alsof het je eigen wimpers zijn. Ik had hier ongeveer 3 laagjes aangebracht. Het duurt wel even voordat de mascara opgedroogd is, maar daardoor kan je wel meerdere laagjes opbouwen zonder dat er klontjes ontstaan. Mijn wimpers zijn de hele dag gelift en mooi intens zwart. De Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Mascara kost maar liefst €3,99! Miss Sporty is onder andere te koop bij bol.com, Etos en DA Drogisterijen.  Ik vind het een prima mascara, ik gebruik hem de laatste dagen heel erg vaak voor mijn neutrale make-up looks. Voor de meiden die wat minder te besteden hebben is dit een prima budget topper!

Wat is jouw eerste indruk van deze budget mascara?
Waar moet een mascara aan voldoen voor jou?

Leave a Comment

The Comments

 • Vanessa
  05.04.15

  Lijkt mij een mooie mascara! Ik koop bijna altijd budget mascara’s. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een goede mascara niet veel geld hoeft te kosten. Persoonlijk vind ik lengte en volume belangrijk, ik ben niets met een mascara die alleen maar zwarte wimpers geeft.

 • Nicole
  05.04.15

  Wat een mooi effect zeg!

 • Jasmijn
  05.04.15

  Fijne review Manon! En wat een goeie mascara!!

 • Iris | Todayslipstick
  05.04.15

  Mooi effect! Deze ga ik zeker in gedachte houden, fijn prijsje ook!
  Liefs, Iris

 • Vera
  05.04.15

  De mascara ziet er echt prima uit voor de prijs. Miss Sporty doet mij echt denken aan de make-up die ik vroeger gebruikten. Zou hem daarom zelf niet snel kiezen maar ben heel benieuwd hoe het bij mij zal uitpakken.

 • Simone
  05.04.15

  Ik heb hem ook, maar vond hem enorm tegenvallen. Zoveel lengte vind ik ze niet geven namelijk! Ik gebruik liever de Lash Princess mascara van Essence.

 • Manon
  05.04.15

  Wat een prachtige mascara!

 • Beautyjuf
  05.04.15

  Meid, wat een prachtig resultaat! Tof dat deze mascara niet klontert. Heerlijk om te ziend dat er ook fijne budgettoppers zijn.

 • Kim
  05.04.15

  Ziet er mooi uit!

 • Dionne
  05.04.15

  Hij ziet er echt heel mooi uit!

 • Floortje
  05.04.15

  DIE VERPAKKING. Wat enorm schattig! Ik ben stiekem meer weg van hoe het eruit ziet van welk effect het geeft, maar het ziet er prima uit voor een budgetmascara!

 • Laura
  05.04.15

  Het lijkt erop dat Miss Sporty zijn producten gaat verbeteren! Ziet er goed uit! Ik ga maar eens een kijkje nemen in de Etos binnenkort! Ik zag ook al positieve reviews over de Cat eye eyeliner van Miss Sporty!

  -xxx- Laura

 • CHaYenne
  05.04.15

  Wauw hij ziet er goed uit!

 • Kelly
  05.04.15

  Deze ziet er echt heel erg goed uit! Bedankt voor de tip, voor die prijs wil ik het zeker proberen!

 • Marloes/GLAMOURMOES
  05.04.15

  Oh, dat ziet er zeker goed uit. Momenteel heb ik nog genoeg mascara’s, maar dit is er wel één waarvan het borsteltje me bevalt.

 • anna
  05.04.15

  Wauw, wat een mooi resultaat! Zelf heb ik wel altijd waterproof nodig, anders blijven mijn wimpers niet mooi omhoog staan, maar ik denk dat dit een goede mascara is voor als je daar geen last van hebt haha.

 • Marloes
  05.04.15

  Wat een mooi resultaat geeft deze mascara! Staat je pretty!

 • Saraya
  05.04.15

  Mooi resultaat!
  X

 • De Blogster
  05.04.15

  Wauw, ziet eruit als een soort Clump Defy dupe, maar dan met een mooiere verpakking! Deze ga ik proberen als mijn andere op is!

 • MELISSA
  05.04.15

  Ziet er echt mooi en natuurlijk uit!

 • Anike
  05.05.15

  Je ogen zijn prachtig!

 • Wies | Nature of HappineSs
  05.05.15

  De mascara ziet er prima uit en voor dat bedrag zeker!

 • Mariebeauty
  05.05.15

  het lijkt me een erg fijne mascara!

 • Edith Sofia
  05.09.15

  Lijkt me een erg fijne mascara, heel mooi resultaat en de verpakking is ook nog eens super cute!

 • Helena
  09.14.15

  Ik wil heel graag beginnen met make up maar weet niet hoe.
  Wat is het beste product om mee te beginnen.
  Waar vind ik ze.
  Ik wil daarom hulp vragen.
  Please antwoord