she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Calvin Klein Eternity Summer 2015

 photo parfum2_zpsdvyptajl.png
Hey all! Krijgen jullie ook al kriebels in jullie buik met dit warme weer van de afgelopen dagen? Het zal niet lang meer duren voordat het officieel zomer is, ik kan bijna niet wachten! De nieuwe geuren voor deze tijd van het jaar stromen langzaam binnen, en bij iedere nieuwe zomerse geur krijg ik direct een warm gevoel. Summer, are you there yet?! Onlangs ontving ik de nieuwe Calvin Klein Eternity geur ter ere van de zomer, en vandaag ga ik jullie hier wat meer over vertellen! 

 photo parfum_zpsxa5ougnw.pngCalvin Klein introduceert de nieuwe Eternity Summer 2015, een speciale editie voor de zomer. Deze nieuwe geur omvat het gevoel jezelf te verliezen in de schoonheid van de horizon waar de uitgestrekte en eindeloze zee uitmondt in een kleurrijke zomerse lucht. 

 photo parfum4_zpsb0ohuooo.png
 photo parfum6_zpssaszunfx.png
Het flacon herkennen jullie ongetwijfeld wel van de standaard editie van Eternity, alleen dan is deze van gekleurd glas en zo is ook het doosje anders. De Eternity flacons zijn standaard van glas, langwerpig, en bevatten een zilveren dop.

 photo parfum3_zpscjcvi7sx.pngEn nu gaan we het natuurlijk snel hebben over de geur zelf, waar het allemaal om draait! De geur opent met de frisheid van groene peer die verhelderd wordt door een scheutje watermeloen en sappige mandarijn. Het hart bloeit op met weelderige pioenbloemblaadjes, zoete blauwe hyacint en levendige waterlelie en eindigt in de basis met de verleidelijke warmte van romig sandelhout, zacht wit amber en sensuele muskus. De geur is erg fris, vooral mandarijn komt sterk naar voren. 

 photo parfum1_zps47mgtwe8.png
Ik zelf ben normaal gesproken meer van de zoete geuren, maar voor de afwisseling vind ik dit ook wel erg aangenaam! Een zomerse geur is dit zeker, ik krijg gelijk zin om een duik in de zee te nemen wanneer ik hem heb aangebracht. De geur is zo lastig om te omschrijven, maar wanneer je in een parfumerie staat kan je er natuurlijk altijd even aan snuffelen. De Calvin Eternity Summer 2015 editie is vanaf nu verkrijgbaar bij luxe geautoriseerde Calvin Klein Fragrance parfumerieën (zoals Douglas) en warenhuizen.

Wat is jouw favoriete geur voor de zomer?
Spreekt deze geur van Calvin Klein jou aan?

Leave a Comment

The Comments

 • Gina
  04.19.15

  Ik hou ook wel meer van de zoete geuren, maar toch lijkt me deze heerlijk! Binnenkort toch maar even ruiken bij de Douglas :P

 • Jasmijn
  04.19.15

  Prachtige fotos weer Manon! Ik ben echt dol op jouw reviews

  • Tatum
   > Jasmijn
   04.22.15

   zooo… leuk en wat een mooie foto’s ben heel enthousiast! x

 • Manon
  04.19.15

  Mooie flacon, ben benieuwd naar de geur!

 • Thanh mai
  04.19.15

  De geur wil ik ook wel een keer proberen!
  Ik ben wel heel erg benieuwd!
  Ik vind het flesje trouwens er ook kei leuk uitzien ! Xx ❤️

 • Marloes
  04.19.15

  Ik ben erg benieuwd naar de geur. Klinkt goed!

 • Bianca
  04.19.15

  Klinkt als een lekkere geur voor de zomer, ik ben er wel benieuwd naar!

 • Kim
  04.19.15

  Dit lijkt me een heerlijke geur. Ik ga hem snel eens proberen.

  Liefs,
  Kim

 • kim
  04.19.15

  Ik ben best benieuwd geworden naar deze geur. Ik vind het altijd zo moeilijk om te bedenken hoe iets zou kunnen ruiken wanneer ik een review lees, haha. Misschien loop ik over een tijdje de Douglas even binnen.

 • MIranda
  04.19.15

  Mooie fotos manon!!

 • Nicole
  04.19.15

  Wat een mooie flacon! Het lijkt me een lekker luchtje!

 • Evi
  04.20.15

  Hi Manon!! Weet je of deze parfum iets wegheeft van de originele Eternity? Die vind ik zelf namelijk wel erg lekker!

 • Saraya
  04.20.15

  klinkt als een heerlijke parfum :)
  De flacon is erg mooi!
  X