she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

De webshop staat online!


Hey meiden! Zoals de meesten van jullie wel zullen weten is dat ik mijn eigen kwasten lijn heb ontworpen met een aantal van mijn essentials. Vanaf nu zijn de kwasten eindelijk verkrijgbaar via: shop.todaysbeauty.nl – In deze video laat ik jullie zien hoe ik mezelf opmaak met de kwasten. Enjoy watching & shopze!

Leave a Comment

The Comments

 • Linda
  10.01.15

  Oh wauw wat zien de kwasten er mooi en fijn uit! De look die je ermee hebt gemaakt ziet er super mooi en glamorous uit <3 Ik ga zeker even een kijkje nemen in de Shop!

 • Renate
  10.01.15

  Wauw wat heb je een prachtige look gecreëerd en die lipstick is echt prachtig! De kwasten zien er goed uit, het lijken me fijne kwasten!

 • Anouk
  10.01.15

  Ahh super leuk!! Van harte gefeliciteerd met je webshop, je hebt er een tijdje op moeten wachten maar nu is het zo ver. Ik ga je webshop eens even bezoeken. Je look is echt heel mooi geworden

 • Lien
  10.01.15

  Leuke kwasten. Ik had er graag 2 gekocht maar helaas zijn ze per set te koop… Helaas zal ik dan passen. :-/

 • Fabiënne
  10.01.15

  Wat is de webshop leuk geworden! Ziet er echt heel goed uit, gefeliciteerd!

 • Lotte
  10.01.15

  Super mooie look en prachtige kwastenlijn!

 • Femke
  10.01.15

  Zo ontzettend leuk dat het nu dan eindelijk zo ver is. Je hebt er een tijdje op moeten wachten, maar zo te zien was dit het zeker waar. Wat een mooie kwasten, maar we kregen natuurlijk al wat mooie sneak peaks via Instagram :-)! Ik heb meteen een kijkje genomen op je webshop maar zoals ik begrijp kun je 2 sets bestellen. Jammer, want ik zou op dit moment alleen heel graag de poederkwast willen proberen omdat ik net nieuwe kwasten van Zoeva heb. Wie weet dat dit nog wel mogelijk gaat zijn in de toekomst?!

 • Elsbet | La Vie Pure
  10.01.15

  Ziet er erg veelbelovend uit! Super dat je een eigen webshop hebt!

 • Yasmina
  10.01.15

  Welke merk oogschaduw gebruik je hier supermooie! Succes met je kwastenlijn ga gelijk een kijkje nemen.

 • Liselot
  10.01.15

  Oh wat leuk! Gefeliciteerd met deze mijlpaal :)

 • Lara
  10.01.15

  Woehoe!!! Ik had al een tijdje nieuwe kwasten nodig en heb dus beide setjes besteld, ik ben reuze benuwd! Heel veel succes!☺️

 • isabel
  10.02.15

  wat een mooie kwasten.alleen erg jammer dat je ze niet los verkoopt had graag alleen de foundation kwast.heel veel succes met de verkoop!!!!

 • Lysanne
  10.02.15

  Mee eens met vorige commentaren, de kwasten zien er super mooi uit alleen jammer dat er alleen sets te koop zijn. Waarschijnlijk in de toekomst wel los verkrijgbaar? Dan zou je veel meer klanten trekken denk ik.
  Veel succes, de webwinkel ziet er mooi en verzorgd uit!

 • Sylvie - streetstylewoman
  10.04.15

  Ik hoop dat ze ook los verkrijgbaar worden!