she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Decléor huidverzorging

 photo decleor3_zpshfv8ydll.png
Hi all! Eerder deze week schreef ik een artikel over een aantal nieuwe items die ik had ontvangen van de webshop Salon Beauty Time, en vandaag ga ik het met jullie hebben over deze twee heerlijke huidverzorgingsproducten van het luxe merk Decléor die in hetzelfde pakketje binnen waren gekomen. Ik heb de producten een korte tijd gebruikt, en ik kan nu al verklappen dat ik er helemaal weg van ben!

 photo decleor1_zpsvkpih3k1.png
Decléor is een zeer bekend merk (wereldwijd!) met luxe producten op basis van aromatherapie. Meerdere schoonheidssalons werken met de producten van dit merk, en ik heb er altijd goede ervaringen mee gehad! Decléor maakt gebruik van streng geselecteerde natuurlijke ingrediënten en biedt prachtige unieke producten, waarmee je jezelf op een fijne manier kunt verzorgen. Decléor beschikt over producten voor iedere huidtype met een diversiteit aan mogelijkheden.

 photo decleor2_zpsq16nil7w.png
Ik heb twee verzorgingsproducten ontvangen van Decleor, namelijk de Decléor Aroma Cleanse Crème Mousse Hydra-Eclat 3 en 1 (100ml), en Decléor Aroma Pureté Fluide Anti-Brilliance Oxygénant (50ml). Een dagcreme voor de gemengde/vette huid, en een cleanser voor alle huidtypes.

 photo decleor5_zpscrbkw283.png
De Decléor Aroma Cleanse Crème Mousse Hydra-Eclat 3 en 1 is een mousse cleanser voor dagelijks gebruik. Als je van een makkelijke, snelle reiniging met water houdt, dan is dit 3 in 1 product zeker iets voor jou! De cleanser gebruik je bijv. onder de douche met warm water, een reinigingsmelk kan ik gewoon skippen wanneer ik dit product heb gebruikt. Mijn huid voelt ontzettend schoon en fris wanneer ik de cleanser heb gebruikt! Na het wassen van mijn gezicht gebruik ik uiteraard nog wel even een tonic. Deze reinigingsmousse is geschikt voor alle huidtypen.

 photo decleor7_zpsggfjk70r.png
De substantie van de cleanser is heel bijzonder. Een dikkere textuur die tegelijkertijd ook luchtig aanvoelt. Wanneer ik het aanbreng op mijn natte gezicht begint het product op te schuimen. Heerlijk om mijn huidje hiermee te reinigen! Het product ruikt ook lekker, een beetje bloemig. Niet te sterk, gewoon heel subtiel!

 photo decleor9_zpsjqfvylgk.png
De ingredienten van de cleanser staan op de achterzijde. Het product bevat geen parabenen. De Decléor Aroma Cleanse Crème Mousse Hydra-Eclat 3 en 1 (100ml) kost maar liefst €24,45. Voor een 3 in 1 product vind ik dat zeker niet duur!

 photo decleor4_zpsmp3db86a.png
De Decléor Aroma Pureté Fluide Anti-Brilliance Oxygénant is een zuiverende , matterende dagcreme voor de gecombineerde tot vette huid. De crème zorgt ervoor dat ontstekingen in de huid sneller afnemen en dat de huid vooral gekalmeerd wordt. Het product kan je zowel ‘s avonds als ‘s ochtends gebruiken. Mijn huid wordt direct gekalmeerd en gehydrateerd wanneer ik deze crème heb aangebracht! Wat ik zelf vooral prettig vind aan deze crème is dat hij snel wordt opgenomen door de huid en geen vettig laagje achterlaat. Voor mijn vette huid is dat natuurlijk ideaal!

 photo decleor6_zpsrbwpyvhn.png
De substantie van de dagcreme is ontzettend licht en heerlijk zacht. Een lekkere romige emulsie, precies wat ik verlang van een crème. Ik vind het een hele fijne dagcreme voor alledaags gebruik!

 photo decleor8_zpspbmgysl8.png
Nog even een foto van de ingedienten. De Decléor Aroma Pureté Fluide Anti-Brilliance Oxygénant (50ml) kost €32,05 en is net als de cleanser online verkrijgbaar in de webshop van Salon Beauty Time. Ik vind beide producten heerlijk om te gebruiken. Ik merk direct dat mijn huid de afgelopen dagen gekalmeerd is, en vooral het reinigingsproces ging bij mij nooit zo vlot! De 3 in 1 cleanser is een ideale uitvinding voor diegene die weinig tijd hebben om hun huid te reinigen, ik ben een fan!

Wat is jouw eerste indruk van deze Decléor huidverzorging?
Heb jij zelf ook goede ervaringen met dit merk?

Leave a Comment

The Comments

 • Manon
  02.13.15

  klinkt goed!

 • Yvonne
  02.13.15

  Lijken me fijne producten! Zelf heb ik een droog en 40 jaar oud velletje (bijna) en ik vind Decubal-producten heel prettig en mild. Jetske Ultee raadt het ook aan en dan zit je eigenlijk altijd wel goed. :-)

 • Beautyjuf
  02.13.15

  Meid, wat een prachtige kleur nagellak draag je! De dagcrème klinkt erg goed (voor mijn huid)!

 • Jasmijn
  02.13.15

  Beide producten lijken me heerlijk!

 • Kelly
  02.13.15

  Klinkt erg fijn! Dit merk kende ik ook nog niet.

 • Lisa
  02.13.15

  Lijken we hele fijne producten.

 • Nicole
  02.13.15

  Klinkt erg goed!

 • Aurelie
  02.13.15

  Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar die cleanser lijkt mij heerlijk! Hoe je hem beschrijft, doet hij mij wat denken aan de Purity Made Simple cleanser van Philosophy.

 • Indian2day
  02.13.15

  Klinkt goed!

 • Saraya
  02.13.15

  Klinkt erg goed :)
  X

 • Fabienne
  02.13.15

  Wat een prachtige foto’s! Lijken me hele fijne producten ook :)

 • Marlous
  02.14.15

  Ziet er goed uit! Ik ben zelf ook benieuwd nu:)

 • janneke
  02.18.15

  Het lijken mij echt hele fijne producten. Zelf gebruik ik hydra vegetal en pure calmille gesicht uit Duitsland. Maar dit klinkt ook goed

 • joyce van Dam
  02.23.15

  Klinkt super goed! Ik ga het eens proberen, zelf gebruik ik alles van estee lauder en mac cosmetics en garnier! Ben benieuwd! -XO- Joyce