she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Demak’Up Detox Challenge | Laatste update!

update1
Hey all! Zoals jullie al eerder voorbij hebben zien komen op mijn site is dat ik momenteel meedoe met de Demak’Up Detox Water Challenge. Hierbij is het de bedoeling dat je 10 dagenlang extra aandacht geeft aan de verzorging van je huid door vooral veel water te drinken en dagelijks lekkere DIY maskertjes aanbrengt op het gezicht. Op de website vond je iedere dag een nieuw detox watertje en een bijbehorend gezichtsmasker. In dit artikel gaf ik jullie een kleine update, hoe het tot zover ging met het detoxen. Vandaag ga ik jullie een laatste update geven! Wat heeft het tot nu toe gedaan met mijn huid? Ik vertel het jullie allemaal!

demakup2

Voordat ik begon met de Detox Water Challenge was mijn huid een beetje onrustig, geen idee hoe dat kwam. Ik had hier en daar last van een aantal pukkeltjes en mijn huid voelde trekkerig aan (vooral na het douchen). Tijdens de challenge kwamen er iedere dag weer nieuwe recepten voorbij op de website zoals ik net ook al vertelde. De eerste dag trapte ik af met het blauwe bessenmasker en het bijbehorende detox watertje. Dit masker beviel mij al meteen goed! Mijn huid voelde direct zacht en rustiger aan, ik had het echt even nodig. Een paar dagen later, een aantal recepten verder, merkte ik dat mijn huid al een stuk rustiger was. De puistjes waren zo goed als verdwenen, dit kwam natuurlijk vooral omdat ik veel meer water dan normaal dronk (wat ik normaal gesproken nog wel eens vergat). Tijdens de challenge had ik het af en toe wel moeilijk met het drinken van frisdranken, de cola blikjes in de koelkast keken me aan.. Ik bleef er vanaf! Al die suikers zorgen er juist voor dat mijn huid weer onrustig wordt. Na een paar dagen was ik al gewend aan de detox watertjes, vooral omdat ik dankzij de website van de Demak’Up Detox Water Challenge veel verschillende variaties met diverse soorten fruit kon toepassen. Ik dronk ineens veel meer water op een dag, en daar was mijn huid natuurlijk heel blij mee! Geen pukkeltjes en geen droge huid meer. Mijn huid straalt weer!

PicMonkey Collage2

De Detox Water Challenge zit er alweer bijna op, maar dit is iets wat ik vaker ga doen! Je kunt de challenge iedere dag van het jaar gewoon weer opnieuw doen, bijvoorbeeld vlak voordat je op vakantie gaat. Over een maandje ga ik op zomervakantie en ik ga dan ook zeker proberen vol te houden om vlak voor vertrek weer te beginnen met de challenge zodat mijn huid straalt tijdens mijn vakantie op een zonnige bestemming! Check voor meer info de website.

Heb jij ook meegedaan aan de Demak’Up Detox Water Challenge?
Merk jij dat je huid is verbeterd de afgelopen dagen? Ik ben benieuwd!

Leave a Comment

The Comments

 • Chantalle
  05.28.16

  Wat fijn dat je huid er ook echt rustiger van is geworden. Ik drink zelf ook echt te weinig water.

 • Kim
  05.28.16

  Super leuk dat je weer artikelen schrijft!

 • sanja
  06.01.16

  Niet aan mee gedaan maar klinkt wel fijn. Vooral dat je huid rustiger van geworden is

 • Mila
  06.07.16

  Is de winactie al bekend? X

 • Susan
  07.03.16

  Klinkt goed Manon!