she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Eyelure Pro-brow Dybrow

 photo eyelure_zpsswot5ldk.png
Hey ladies! Een tijd terug toen ik op vakantie was had ik voor het eerst mijn wenkbrauwen laten verven door mijn jongste zusje Jorien en er ging een wereld voor me open! Toen ik terug kwam in Nederland ging ik zelf op zoek naar een wenkbrauw verf zodat ik het in het vervolg zelf thuis kon doen. Bij Douglas kwam ik de Eyelure Pro Brow Dybrow tegen, deze nam ik mee in de kleur Dark Brown. Ik heb de wenkbrauw verf getest en vandaag ga ik jullie het eindresultaat laten zien en er natuurlijk wat meer over vertellen!

 photo eyelure2_zps3d8hnaph.png

 photo eyelure5_zpse4sftepl.png
De Eyelure Pro-brow Dybrow is ideaal voor de ladies onder ons die weinig tijd hebben om hun wenkbrauwen te laten verven bij een salon, like me! Binnen no-time heb je mooie strak geverfde wenkbrauwen als je de stappen goed volgt. In het doosje zitten een aantal dingen waaronder; verf, activator, kammetje en een applicator. Het enige wat je zelf nog nodig hebt is vaseline zodat je huid rondom de wenkbrauwen niet mee kleurt.

Hoe breng je het aan?
Je begint bij het aanbrengen van de vaseline rondom de wenkbrauwen. Dit is optioneel, maar om vlekjes op de huid te voorkomen doe ik het zelf wel altijd. Ik breng de vaseline aan met een wattenstaafje en later kan je dit makkelijk wegvegen! Daarna is het tijd om de wenkbrauw verf te maken. Je doet een klodder van ongeveer 2 cm in het bakje die erbij zit en daarbij ongeveer 2 a 3 druppeltjes van de activator. Dit roer je even met de applicator en vervolgens breng je het aan op de wenkbrauwen. Ik zelf doe beide wenkbrauwen tegelijk, maar je kunt ze ook om en om doen zodat je het verschil goed kunt zien. De wenkbrauw verf laat je ongeveer 5 tot 10 minuten zitten. Ik zelf doe het altijd 5 minuten, mocht ik ze dan nog te licht vinden kan ik altijd nog een keer verf aanbrengen totdat ze donker genoeg zijn.

 photo eyeluree_zpsnhecjdfm.png
Hier links zie je mijn wenkbrauwen voordat ik ze had geverfd, ze zijn wat lichter van kleur. Op de tweede foto zie je dat ik de verf heb aangebracht. Na 5 minuten was het klaar, dat zie je op de laatste foto. Het eindresultaat is dus niet shocking, maar ik denk dat ik ze de volgende keer wel iets donkerder wil hebben en dus de verf wat langer laat zitten. Je ziet in ieder geval dat de wenkbrauwen wat voller en donkerder lijken!

 photo eyelure3_zps6rfykybg.pngIk ben super blij dat ik vanaf nu gewoon thuis mijn wenkbrauwen kan verven met de Eyelure Pro-Brow! Het setje is zoals ik al zei verkrijgbaar bij Douglas in verschillende kleuren. Ik zelf vind de Dark Brown variant perfect voor mijn wenkbrauwen.

Heb jij je wenkbrauwen ook al eens zelf geverfd?
Zo ja, welke wenkbrauw verf gebruik jij graag?

Leave a Comment

The Comments

 • Denise
  11.16.15

  Wat tof dat je dit gewoon zelf thuis uitgetest hebt, ik vind het toch wel spannend om zelf mijn wenkbrauwen te verven denk ik! Ziet er goed uit! :-)

 • Femke
  11.16.15

  Ik doe zelf de opleiding schoonheidsspecialiste en op school gebruiken we de refectocil, deze gebruik ik ook thuis en zie je goed verschil mee.
  Super leuke blogs en vlogs heb je altijd

 • Jamey - Beauty Unboxing
  11.16.15

  Wat stoer dat je dat gedaan hebt. Ik durf nooit zo goed aan mijn wenkbrauwen te zitten.. zie het zo vaak fout gaan…

 • Liset - Beautydagboek
  11.16.15

  Handig zo’n kitje! Het resultaat is ook erg natuurlijk. Ik heb zelf zwarte wenkbrauwen en soms vind ik dat iets te hard staan. Ik zou ze dan misschien een tintje lichter willen verven voor een zachter effect :).

 • Gina
  11.16.15

  Ziet er goed uit en wat een lef dat je dit zelf thuis heb uitgeprobeerd! :)

 • naomi
  11.16.15

  Ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit geverfd en dat is ook niet echt nodig, ik heb namelijk hele donkere wenkbrauwen en ook best volle wenkbrauwen gelukkig! Wel heel erg handig voor andere dames!

  x

 • Manouk
  11.16.15

  Dit zou wel een uitkomst voor mij zijn! Mijn wenkbrauwen zijn super licht (en ik heb donker haar, lekker in verhouding..) Naast dat heb ik ook gewoon heel weinig haartjes dus ik moet elke dag sowieso weer bijtekenen. Ik zal eens kijken als ik in de Douglas ben :)

 • Lindsay
  11.16.15

  Wauw wat een mooi resultaat! *rent naar douglas*

 • Lindsey Beljaars
  11.16.15

  Oh wat een mooi resultaat!

 • Manon
  11.16.15

  Dit ziet er wel heel erg mooi uit!

 • Leanne | Miss Nagellak
  11.16.15

  Het resultaat vind ik erg mooi!

 • Esmee
  11.16.15

  Super chill dat je het gewoon thuis kan doen! Ik heb het een keer bij een schoonheidssalon laten doen en dat maakte echt een super groot verschil. Ga ook opzoek naar zoiets!

  Kusjes uit Zweden!

  https:\/\/esmeesbeautylab.blogspot.nl/

 • Sophie
  11.17.15

  Mooi!

  Maar als ik op de site van Douglas kijk, kan ik die jij hebt gebruikt niet vinden..! Zie alleen de Eylure Dybrow Kit Black staan. Dat is ook wel wenkbrauwverf, maar die kun je alleen in bruin of zwart krijgen lees ik..

 • Leonie | AllAboutLeonie
  11.17.15

  Ik heb van mezelf best volle en donkere wenkbrauwen, dus ik denk niet dat ik het zelf snel zou kopen. Maar bij jou vind ik het een heel mooi resultaat geven!

 • Raya
  11.17.15

  Zelf heb ik niet echt wenkbrauwverf nodig (I wish, ik heb zo’n donkere wenkbrauwen, ugh) maar dit lijkt me inderdaad wel handig als je lichte wenkbrauwen hebt. Dan moet je niet altijd naar een specialiste! Fijne tip :)

 • elles ~ 3lles
  11.17.15

  Ziet er mooi uit!
  Xoxo

 • irene
  11.17.15

  Ik gebruik het nooit, meestal gewoon wenkbrauwpoeder!
  Liefs Irene

 • Julie
  11.26.15

  Om een donkerder effect te hebben kun je het inderdaad het beste wat langer laten zitten! Ik doe meestal 8 minuutjes. Je kunt ook een klein beetje aan de buitenkant weghalen om te kijken of het al donker genoeg is ipv alles in een keer!

 • Khadija
  11.27.15

  Ik heb van nature al donkere wenkbrauwen. Jammer genoeg heb ik weinig haartjes op het hoogste punt. Ik denk dat ik ze ooit net als Mascha ga laten tatoeΓ«ren :)