she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Favoriete geur in huis

Wie mij al een tijdje volgt op mijn interieur account weet dat ik dagelijks het liefst aan het rommelen ben in huis. Elke keer verander of verplaats ik wel weer wat. Mijn vriend wordt soms gek van mij, haha! Nu we weer richting de lente en de zomer gaan, vind ik het vooral fijn om flink op te ruimen. Zo verander ik ook het een en ander en dat geeft weer een frisse en gezellige boost aan mijn interieur. In de winter periode gebruik ik wat meer warmere tinten in huis, dekentjes, veel meer sierverlichting en kaarsjes. In het voorjaar haal ik altijd wat meer planten en groen in huis. Ik werk natuurlijk veel vanuit huis, dus ik moet me daar ook wel fijn voelen. Ik krijg veel meer inspiratie in een rustige maar ook gezellige omgeving. Ook ben ik veel productiever wanneer het huis opgeruimd en gezellig is!

Per seizoen wissel ik veel af met kleuren en items in huis. Cognac en khaki zijn twee tinten die ik nu rond deze tijd weer erg leuk vind! Ik tover bijvoorbeeld oude meubeltjes dan om door ze een likje verf te geven. Bijvoorbeeld een frame van een spiegel, een tafeltje, you name it! Zo kan ik ieder seizoen wel afwisselen met wat ik al in huis heb staan door het gewoon een nieuwe look te geven. Net als het gebruik van verschillende materialen zoals hout en leer. Mooie leren kussens op de bank, of nieuwe leren handgreepjes op een simpel kastje van ikea. Ook krijg ik aan het begin van het voorjaar altijd weer zin om nieuwe planten neer te zetten, voor een wat meer ‘botanische uitstraling’. Bloemen op tafel vind ik ook heerlijk! Ik vind palm planten erg mooi, maar ook de vijgenplanten staan prachtig in ons interieur.


In de woonkamer (waar de gasten als eerst binnenkomen) vind ik het sowieso heel fijn als het lekker ruikt. Altijd leuk om te horen: wat ruikt het hier lekker! Omdat ik daar niet de hele dag mee bezig wil zijn, hebben we nu een automatische spray van Glade in de woonkamer staan. De spray komt uit de nieuwe Elegance-lijn en met het stijlvolle ontwerp en de luxe uitstraling staat ie mooi in ieder interieur. Bij ons scandinavisch/neutrale interieur blend hij heel mooi in! De witte tinten komen overal in onze woning weer terug, net als het apparaat.
De sense & spray is een apparaat dat werkt met een bewegingssensor en parfum verspreidt wanneer je langsloopt. Maar hij heeft natuurlijk ook een boost-knop voor directe geur verspreiding! Iedere keer weer krijgen we complimenten over hoe fris het huis ruikt, alsof er net flink gepoetst is haha.


Er zijn in totaal 3 geuren uitgebracht, Zeemineralen en Magnolia, Pink Rose & Meringue en Vanilla & White Orchid. Die laatste is mijn favoriet. Hij is erg zoet, maar ook fris door de bloemen. Een goeie combinatie. Vooral omdat bloemen mij herinneren aan de zomer en mijn jeugd. Ik woonde middenin de natuur en daar rook het ook altijd zo fris en bloemig. In ons scandinavische interieur past de Vanille en White Orchid erg goed omdat hij heel subtiel ruikt. Een zachte geur die niet ‘te aanwezig’ is. Net als ons interieur ook erg natuurlijk en rustgevend is. Wij zijn fan!

Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete geur in huis. Je kunt hier de quiz doen: VTWONEN QUIZ
En check ook gelijk dit super leuke artikel op de blog van VTWONEN: herinneringen aan geur bloemen

Leave a Comment

The Comments

 • Jolanda Hazelhorst
  07.05.19

  Mag ik vragen waar je die sence & spray kunt kopen?

 • Karima van Sukhi
  08.05.19

  IK wil deze toch ook gaan uitproberen! Lijkt me heerlijk die geurtjes :)

  Groetjes,
  Karima van Sukhi

 • Rachel Kromdijk
  11.28.19

  Hij ziet er goed uit zeg, je hebt een mooie review geschreven!