she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Favorites | Yankee Candles

 photo yankeecandle1_zpsplkxctut.png
Hi meiden! Vandaag ga ik het met jullie hebben over iets anders dan beauty en fashion, ik ga jullie namelijk wat vertellen over mijn favoriete kaarsen op dit moment! Ik heb onlangs weer een aantal nieuwe Yankee Candle varianten besteld omdat mijn oude kaarsen al zo goed als op waren, en het leek me wel leuk om jullie hier kort wat meer over te vertellen! Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Kijk dan gauw verder!

 photo yankeecandle3_zpsbsck0za1.pngHet merk Yankee Candle is al een langere tijd ontzettend populair, er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar, van exotische geurkaarsen tot heerlijke bloemige soorten. Yankee Candle heeft voor ieder wat wils! Ik zelf ben vooral dol op de fruitige/zoete geurkaarsen van Yankee Candle, waaronder deze Strawberry Buttercream. Deze variant ruikt letterlijk naar een aardbeien gebakje met slagroom, je wilt het potje nog net niet leeg schrapen, zo lekker! Ik heb de Small Jar (104 gram), deze heeft ongeveer 40 branduren. De prijs van de small jar is € 13,95.

 photo yankeecandle2_zpsyy8ta4qv.pngNog een favoriet van mij op dit moment is Snowflake Cookie, wederom een heerlijk zoete sensatie die mijn hartje sneller doet kloppen! Hier had ik de kleine variant van besteld, deze is namelijk mierzoet maar op sommige dagen verlang ik hier zo naar dat ik er toch een kleine variant van in huis wil hebben! Deze kleine versie (Votive) heeft ongeveer 15 branduren en kost € 2,95. Ik heb er ook een klein Votive glaasje bij, deze kost € 2,49.

 photo yankeecandle4_zps8roioj0c.pngSave the best for last, zeggen ze toch altijd? Dit is mijn grote favoriet! Hier heb ik dan ook een grote pot van besteld. Dit is een geur die iedereen denk ik wel lekker zal vinden, de naam Fluffy Towels verraadt het al, een kaars die ruikt naar schone handdoeken, warm uit de droger. Met tonen van citroen, appel, lavendel en lelie. Een heerlijk rustgevende geur die ik het liefst iedere dag aansteek, zo lekker ruikt hij! Deze Large Jar kost € 26,95 en gaat ongeveer 150 branduren mee.

 photo yankeecandle5_zpsoe0uvbwf.pngDat waren dan mijn drie favoriete Yankee Candles op dit moment! Alle drie de geuren zijn ontzettend lekker, de eerste twee zijn dan weer erg zoet, en dan is de laatste weer lekker fris. Ik vind het fijn om meerdere geurkaarsen te hebben zodat ik kan afwisselen, de ene dag verlang ik namelijk meer naar zoet dan de andere dag. De geurkaarsen ruiken allemaal erg sterk, wanneer er iemand bij mij thuis komt is het eerste wat ze vragen: Wat ruikt er zo lekker? En dat terwijl er maar 1 kaars staat te branden in de woonkamer! Je kunt wel stellen dat ik dol ben op Yankee Candles. De kaarsen zijn online verkrijgbaar bij Exclusive Scents. Bij deze webshop geldt gratis verzending vanaf 25 euro, en de items worden de volgende dag al meteen verzonden!

Wat is jouw favoriete Yankee Candle variant?

Leave a Comment

The Comments

 • Denise
  02.08.15

  Oh heerlijk! Ik ben dol op Snow in love! Maar Wedding day is ook ontzettend lekker! Deze geuren ken ik niet, maar ik ga ze snel eens proberen als ik in een YC winkel ben! :)

 • Jasmijn
  02.08.15

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben benieuwd naar fluffy towels!

 • Annette (ann ages gracefully)
  02.08.15

  Heerlijk die kaarsen. Ik vind ze niet allemaal lekker maar een aantal zijn wel fijn. Ik heb laatst 5 waxtarts meegenomen om even goed uit te vogelen welke geur ik het lekkerst vindt.

 • Fashion meets Beauty
  02.08.15

  Snowflake cookie lijkt mij een lekkere geur! Ik heb zelf nog geen kaarsen van Yankee Candle geprobeerd, maar de waxbrander van dit merk heb ik wel en die bevalt erg goed!

 • Nicole
  02.08.15

  Wat een leuke kaarsjes. Ze lijken me echt heerlijk!

 • Beautyjuf
  02.08.15

  Oh, de geuren van deze kaarsen lijken me té goddelijk voor woorden, heerlijk! Met name Strawberry Buttercream springt er voor mij bovenuit!

 • DIonne
  02.08.15

  hmmm! Deze lijkt mij erg lekker!

 • Akosua
  02.08.15

  Fluffy towels is ook één van mijn favorieten. Samen met Clean Cotton, maar op dit moment brand ik vooral nog Snow in Love een lekkere, winterse geur.

 • Kelly
  02.08.15

  Strawberry Buttercream vind ik persoonlijk echt niet lekker, maar de andere twee zijn wel grote favorieten! :)

 • Edith
  02.08.15

  Heerlijk ben gek op de kaarsen van Yankee Candle, prachtige foto’s heb je gemaakt ♥

 • Eline
  02.08.15

  Mooie foto’s! Ik ben ook wel benieuwd naar die yankee candles zou alleen niet weten welke ik moet kiezen via de webshop :O!

 • Marloes/GLAMOURMOES
  02.08.15

  Ik heb net voor het eerst kennis gemaakt met Yankee Candles. En die ruiken echt ontzettend lekker! Ik heb wax tarts en één votive.

 • Anouk
  02.08.15

  I love geurkaarsen maar nog nooit een van dit merk gehad. Ze lijken me heerlijk!

 • Sarah
  02.08.15

  Ooh, fluffy towels! Alleen die naam al <3 maar ik ben bang dat ie niks voor mij is want ik hou juist niet van zoete/fruitige geurtjes! Karamel zeezout vind ik echt heeeerlijk van Yankee Candle! xoxo

 • Linda / Oh My Beauty
  02.08.15

  Ik kan niet wachten om ook deze kaarsen te bestellen, maar ik moet eerste de kaarsenvoorraad op maken :)

 • Ilse Danielle Martina
  02.08.15

  Ik houuuuuu van de kaarsen van Yankee Candle. Ik koop altijd clean cotton. Meestal de brand wax maar ook vaak in grote kaars vorm. Baby powder is ook favoriet!

 • Denise
  02.08.15

  Prachtige foto’s van heerlijke kaarsen!

 • laura
  02.08.15

  In Groningen zit een winkeltje die vrijwel de hele collectie verkoopt!

 • fleur
  02.08.15

  Ik vind ze altijd zo lekker ruiken!

 • melanie
  02.08.15

  die fluffy towels lijkt me erg lekker :D

 • Priscilla
  02.08.15

  Mmmm, ze ruiken allemaal zo lekker! Fluffy towels is mijn favoriet.

 • Lies
  02.08.15

  Zelf heb ik nog niks van Yankee Candle geprobeerd, maar de geuren lijken mij zo lekker! Ik wil er toch snel eens een keertje naar gaan kijken.

 • Withlovefroms
  02.08.15

  Lijkt me erg goed! Heerlijke foto’s!

 • Moniek
  02.08.15

  Ooh heerlijk! Ik wil binnenkort ook wat van deze kaarsen in huis halen!

 • loesblogt
  02.09.15

  Ohh wat zou ik graag nog eens een yankee candle willen proberen! Die geur “fluffy towels” lijkt me zo’n perfecte en frisse geur! Heerlijk clean. Ik ben zelf niet zo van de mierzoete geurtjes maar juist meer van de wat subtielere frisse geuren.

 • birgit roobol
  02.09.15

  Oh, Yankee Candles, love it!! Fluffy towels is heerlijk. Op dit moment brand ik black coconut in een grote jar, die is ook echt heerlijk.

 • Anne Solveig
  02.09.15

  Wauw, fluffy towels lijkt me fijn!

 • Marlous
  02.11.15

  Ziet er heerlijk uit! Ik ga ook wat bestellen:) Dankje!

 • Elsa
  02.13.15

  Leuk geschreven en mooie kaarsen. Ik wacht even met nieuwe kaarsen aanschaffen, heb enige tijd geleden kaarsen besteld bij https:\/\/www.candlewoods-kaarsen.nl/. Deze zijn mij goed bevallen.