she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Get ready with me!


Hi all! Vandaag heb ik voor jullie een Get ready with me video. Ik laat zien hoe ik me ‘s ochtends had klaargemaakt toen ik een afspraakje buiten de deur had. Een vrij simpele make-up look en een casual outfit! Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal, zo mis je nooit meer een video. It’s free! ♡

Leave a Comment

The Comments

 • ESmee
  01.24.15

  Suppeeeeerrrrrleuke video weer!! Je bent echt n mooi meisje. Welke kwast gebruik je vr je foundation en gebruik je van te voren nog iets van n dagcreme ofZo? Xoxo

  • Manon
   > ESmee
   01.24.15

   Awh thanks! Ik gebruik een buffer kwast van Sedona lace! Ik gebruik vooraf uiteraard een dagcreme, de Hydramax van Chanel.

 • Dionne
  01.24.15

  Super leuke video! Je gebruikt mooie producten! Dat palette ziet er mooi uit! Leuk je look!

 • Judith
  01.24.15

  Wauw! wat is deze video mooi bewerkt! Complimenten! :)

  • Manon
   > Judith
   01.24.15

   Ah leuk om te horen, thanks!

 • Beautyjuf
  01.24.15

  Wat een prachtige look! De roze tinten staan je heel mooi. Onder het filmpje staat ‘simpele natuurlijke make-up look’. Ik moest er wel een klein beetje om lachen. Ik ben namelijk geen ster in ‘contouren’, dus voor mij ziet dit er niet simpel uit, haha!
  Daarnaast denk ik ook dat wij een andere mening hebben over het woord ‘natuurlijk’. Nogmaals, ik vind je er prachtig uitzien, maar ik vind dat je behoorlijk wat producten gebruikt (basis, contouren, oogschaduw, mascara, lipstick ,…). Dan vraag ik mij af in welke mate dit nog natuurlijk is. Je bent zo’n knappe meid, ook zonder make-up! Liefs Marloes

  • Manon
   > Beautyjuf
   01.24.15

   Voor de 1 is dit een natuurlijke look (denk aan; mensen die overdag gewoon met paarse oogschaduw etc. de deur uitgaan), en voor de ander is dit weer heel erg heftig. Ik zelf draag ook op dagen heus wel eens alleen foundation een eyeliner en klaar, maar het is niet dat ik in deze look ”all out” ga, vandaar de benaming!

  • ESmee
   > Beautyjuf
   01.24.15

   Naajaa, voor mij is dit ook vrij natuurlijk, daar waar ik ook niet echt n kei ben in het contouren.. Dit is eigenlijk wel gewoon de basis hoor tegenwoordig. Foundation, blush mascara wat oogschaduw en natuurlijk de liner.. Best simpel en natuurlijk, ook voor mijn doen…

 • Vera
  01.24.15

  Wat een leuk filmpje heb je er van gemaakt!! Ik ga ook 9 van de 10 keer voor het hele plaatje met contouren enzo! Als je een beauty liefhebber bent heb je dit al gauw denk ik :)! Want met een klein beetje kun je al zoveel veranderingen maken. Dan lijkt het veel maar valt het reuze mee!

 • femketje
  01.24.15

  super leuke video :D pretty look!

 • helene
  01.24.15

  Oh echt een leuke en mooie video! :D X

 • Iris | Todayslipstick
  01.24.15

  Wat een mooie look! Leuke get ready with me.
  Liefs, Iris

 • Minke
  01.25.15

  Leuke video! Erg mooie look :)

 • Kiss & Make-up
  01.25.15

  Echt een hele mooi look, heel geslaagd! Contouren doe ik zelf wel zelden.

 • Dorien
  01.25.15

  Weer een super video en wat een mooie look!

 • isa
  01.25.15

  Hee, waar heb je die spons gekocht waar je de concealer mee hebt aangebracht xx

 • Nicole
  01.25.15

  Wat een leuke video. Je bent echt prachtig!

 • Anouk
  01.25.15

  Zo leuk gedaan dit filmpje!!

 • Fabienne
  01.25.15

  Ik vind je filmpjes altijd erg fijn om te kijken! De beelden zijn mooi gefilmd en het muziekje past er perfect bij!

 • Rianne
  01.26.15

  Wat voor potloodje en lipstick gebruik je?

 • Yvonne
  01.26.15

  He,

  Leuk filmpje weer =D
  Ben benieuwd welke lipcombo je hier gebruikt? Prachtige kleur voor overdag en daar ben ik nog naar opzoek.

  .X Yvonne

 • Sarah
  01.27.15

  Mooie video! Alleen zo natuurlijk is het niet

 • mar
  01.28.15

  Hele leuke video en ik vind je er prachtig uit zien! Vooral je lippen zijn hier erg mooi. Ik kon wel zien welk potlood je gebruikte maar niet welke lipstick. Dus welke is dat? :)

 • Beauty Doll
  01.28.15

  Mega leuke video!