she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Herfst haar tips

 photo PicMonkey Collage_zpsfgqj2pib.jpg
De temperatuur daalt, de blaadjes vallen van de bomen en de regen neemt toe! We moeten er toch echt aan geloven dat de zomer ten einde is gekomen. De herfst is begonnen en ons haar vindt dat niet altijd even prettig. Ondanks de weersomstandigheden kunnen we er natuurlijk voor blijven zorgen dat ons haar goed blijft zitten. Dit kan je doen door de juiste verzorging te gebruiken en creatief te zijn met je hair-do’s! Ik deel vandaag op de blog van Guhl een aantal leuke haarstijlen met jullie die ik graag bij mezelf toepas gedurende de herfst/winter, met name wanneer het regenachtig is buiten. Hopelijk hebben jullie er wat aan.

Lees het volledige artikel hier!

Leave a Comment

The Comments

 • Dionne
  10.13.15

  Leuke tips en ideeen!

 • thebeautyblognl
  10.13.15

  Leuk met die vlechtjes!

 • Elsbet | La Vie Pure
  10.13.15

  Supermooi gedaan met dat vlechtje!

 • irene
  10.13.15

  Wauw, mooi gedaan hoor!!

  Liefs Irene

 • Femke
  10.13.15

  Wat een tof artikel.. het lage knotje vind ik erg mooi :-)!

 • Fleur Sophia
  10.13.15

  Wat een leuke haarinspiratie! Ik wil ook vaker kleine vlechtjes maken!

 • Khadija
  10.13.15

  Weet iemand toevallig of ze de producten van Guhl ook in de kruidvat van Vlaanderen verkopen? Of moet ik daarvoor naar Nederland? :)

  Het laatste kapsel vind ik het mooist. Die ga ik zelf ook doen, vind dat lange, losse haar maar saai en vervelend bij mezelf :p

 • Lianne
  10.13.15

  Leuke kapsels! Het lage knotje ga ik zelf ook een keer proberen. Hopelijk blijft dan mijn pluishaar weg.

 • Mau
  10.13.15

  Heel mooi! Mag ik vragen waar je het zwarte coltruitje vandaan hebt?

 • Manon
  10.13.15

  Leuke ideen!

 • Fip-in hair
  12.17.15

  Ziet er echt heel gaaf uit! Bedankt voor de tips en hopelijk ziet het er bij mij ook zo mooi uit!