she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Kneipp Beauty Geheim

 photo kneipp1_zps5kp5zweb.png
Hi all! Naast het feit dat ik dagelijks over make-up producten schrijf, houdt niet weg dat ik huidverzorging ook onwijs belangrijk vind. Het leek me vandaag wel leuk om jullie wat meer te vertellen over mijn nieuwe huidige favoriete producten om mijn huid mee te verzorgen. Maak kennis met de Kneipp Beauty Geheim lijn! Een complete huidverzorgingslijn met de zachte geur van arganolie. 

 photo kneipp2_zpszns5zkcf.png
De Kneipp Beauty Geheim collectie bevat in totaal 4 verschillende producten om het lichaam mee te verzorgen. De verpakking is vrij simpel, plastic met wat luxe details zoals we gewend zijn van Kneipp. De badolie bestaat al een tijdje, maar de scrub, huidolie en douche olie zijn onlangs gelanceerd. De producten bevatten ingrediënten zoals marulaolie, arganolie, olijfolie en zelfs wonderolie die de huid zacht en soepel maken.

 photo kneipp5_zpsyepkehpp.pngLaten we beginnen bij de Sugar & Oil Body Scrub, een wondermiddeltje noem ik dit ook wel! Ik gebruik deze scrub 1 a 2 keer per week onder de douche, mijn lichaam voelt daarna heerlijk zacht aan.

 photo kneipp7_zpsczttk2iu.pngDe scrub bevat grove suiker deeltjes die de dode huidcellen verwijderen. Je moet even goed roeren in het potje met je vingers want er ligt anders een laagje olie bovenop. De combinatie van suiker en alle verzorgende oliën is hemels!

 photo kneipp6_zpsjfjwwi4o.pngDan hebben we hier de Douche Olie, ook een groot favoriet van mij! Deze gebruik ik iedere dag onder de douche in combinatie met een washandje of een douche puff. Deze maakt mijn huid heerlijk zacht zonder het uit te drogen.

 photo kneipp3_zpslmpuboi7.pngEen badolie, die zo heerlijk ruikt naar arganolie. Guilty pleasure! Ik verwen mezelf eens per week met een warm bad waar ook een paar druppels badolie ingaan. Ik voel me helemaal zen wanneer ik uit bad stap!

 photo kneipp4_zps9su2spoh.pngTot slot hebben we hier dan ook nog de huidolie, het product wat je als laatste aanbrengt. Ik gebruik de olie zowel ‘s ochtends als ‘s avonds om mijn lichaam mee in te smeren. Ik focus me vooral op de droge plekjes (ellebogen, knieën). Mijn lichaam voelt soepel en zacht aan na gebruik! Ik ben een groot fan van deze nieuwe huidverzorging lijn!

Alle Kneipp Beauty Geheim producten zijn vanaf deze maand te koop bij de drogisterijen zoals Etos en het Kruidvat.

Alle prijzen:
Kneipp Beauty Geheim Badolie €9,49 – 100 ml
Kneipp Beauty Geheim Huidolie €8,49 – 100 ml
Kneipp Beauty Geheim Doucheolie €5,49 – 200 ml
Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Scrub €9,49 – 220 gram

Wat is jouw eerste indruk van deze heerlijke producten voor het lichaam?

* Dit artikel is opgezet in samenwerking met Kneipp.

Leave a Comment

The Comments

 • layla
  05.07.15

  Wat een fijne producten. Ik ben dol op argan olie

 • Simone
  05.07.15

  Ben benieuwd!

 • Léonie
  05.07.15

  Dit lijken me hele fijne producten. Ook erg mooie foto’s trouwens!

 • Jasmijn
  05.07.15

  Mooie fotos! Klinken erg fijn allemaal

 • Griet
  05.07.15

  Ik hou van deze badolie! Grote favoriet van mij :) en de geur is overheerlijk!

 • Linda / Oh My Beauty
  05.07.15

  Dit lijkt me een heerlijke lijn met producten!

 • anna
  05.07.15

  Kneipp is echt een heerlijk merk!

 • Saraya
  05.07.15

  Klinkt Als heerlijke producten <3
  X

 • Marloes/GLAMOURMOES
  05.07.15

  Ik ben fan van de Kneipp body scrub producten. Ben benieuwd naar de geur van deze lijn!

 • Manon
  05.07.15

  Dit lijkt me een heerlijke lijn!

 • Vanessa
  05.07.15

  Jaaa, deze lijn vind ik heerlijk. Vooral de scrub is echt geweldig!

 • Kim
  05.07.15

  Klinkt als een heerlijk bericht!

 • PUrebEautyBym
  05.07.15

  Wow deze zien er echt fijn uit! Ik weet precies al wat te kopen de volgende keer als ik ga shoppen!

 • Dana
  05.07.15

  ze klinken erg goed!

 • Thanh mai
  05.08.15

  Je hebt een leuk artikel geschreven en mooie foto’s gemaakt ! ❤️

 • mila
  05.09.15

  Deze lijn van Kneipp leek me zo lekker! Ik kocht als eerste de scrub, alleen kon ik gewoon niet tegen de geur van de scrub! Elke x als ik hem rook ging ik gewoon bijna over mijn nek! Daardoor heb ik alle producten van deze lijn maar laten liggen. Ik ben gewoon weer fijn naar the bodyshop en rituals gegaan voor mijn huid producten haha!