she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Lancôme My French Palette

 photo lancome7_zpsn96qu9up.png
Hi loves! Een tijd terug lanceerde Lancôme hun nieuwe lente collectie genaamd French Innocence, een zoete collectie met Lip Lovers, oogpotloodjes en een prachtig oogschaduw palette. Vandaag ga ik jullie de eye catcher uit deze collectie laten zien, namelijk het My French Palette welk een aantal prachtige oogschaduwtinten bevat voor de lente! 

 photo lancome6_zpsdquxwkf7.pngDe Lancôme French Innocence collectie is geïnspireerd door het prachtige Parijs. De nieuwe producten laten je de lente in Parijs voelen, dit zie je ook goed terugkomen in het design van het palette! French Innocence heeft dus de gehele collectie geïnspireerd op de kleuren en gevoelens van de lente.

 photo lancome5_zps7cfliz3m.pngToen ik het doosje voor het eerst zag was het eerste wat ik zei: Wauw! De verpakking maakt mij vrolijk, hierdoor krijg ik nog meer zin om naar Parijs te gaan. Een prachtig zilver doosje met details van Parijs. Zo zie je bovenop een vrouwtje, de eiffeltoren, en wat gekleurde rozen. Een plaatje om te zien!

 photo lancome4_zps4eojrzzx.pngHet oogschaduw palette bevat in totaal 7 kleuren. Wanneer je het doosje opent komen allereerst de neutrale kleuren tevoorschijn. 3 prachtige matte oogschaduw tinten, en ook 3 bruin/perzik tinten die wat subtiele shimmers bevatten. De perfecte kleuren voor een alledaagse make-up look!

 photo lancome3_zpsrb43vrxx.pngWanneer je het dekseltje opent aan de zijkant, komen de fellere kleuren tevoorschijn. Deze kun je ‘s avonds gebruiken voor een wat heftigere look. Ik zelf vind het ook mooi om zo nu en dan een blauwe oogschaduw onder de ogen aan te brengen voor net wat meer kleur! Ik zelf draag eerlijk gezegd nooit blauwe oogschaduw op mijn oogleden. De kleuren passen allemaal wel erg goed bij elkaar!

 photo lancome2_zps3b5tqf52.pngHier zie je de oogschaduws geswatcht op mijn arm. Wat een kleur komt daar vanaf he? Ik was zeer onder de indruk! Links zie je de 3 ‘avond’ kleuren, en rechts zie je de 5 kleuren voor overdag. Ik ben dol op de neutrale tinten uit dit palette! Ik gebruik vooral de 3e en de laatste kleur erg vaak de laatste tijd.


In deze video gebruikte ik het oogschaduw palette! Zo zie je gelijk hoe ik het aanbreng op mijn ogen.

 photo lancome1_zpsdchohr63.pngHier draag ik 2 oogschaduw kleuren, namelijk de 3e kleur op het ooglid, en de bruine en laatste tint in de arcadeboog. Een hele lieve zachte ooglook! Dit soort tinten zullen bij veel huidjes erg mooi staan. Zo denk ik ook dat een donkere huid deze kleuren erg goed kan hebben! Yes, ik heb een nieuw favoriet everyday paletje ontdekt! Deze nieuwe collectie is al vanaf februari te koop bij o.a. Douglas, en dit prachtige ‘My French Palette’ kost € 54,50. Dit is zeker niet goedkoop, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.

Wat is jouw eerste indruk van dit oogschaduw palette?

Leave a Comment

The Comments

 • Manon
  04.12.15

  Wat een mooie palette is dit!

 • anna
  04.12.15

  Wauw, wat een prachtig palette! <3 De ooglook die je hebt gemaakt is heel mooi naturel, maar toch speciaal. Mooi gedaan! X

 • SoFie
  04.12.15

  Wat een mooie oogschaduws!

 • Liset - Beautydagboek
  04.12.15

  Dat is een beauty! Ik vind het palette er sowieso prachtig uitzien, maar de kleuren oogschaduw zijn ook echt kleuren die ik zou dragen.

 • Linda / Oh My Beauty
  04.12.15

  Wow! Wat een gaaf palette! Dat klepje met daaronder de felle kleuren is echt leuk!

 • Marloes/GLAMOURMOES
  04.12.15

  Echt een geweldig palette! Alleen de verpakking al. Het pigement is ook ontzettend goed!

 • loesblogt
  04.12.15

  Wat een prachtig everyday palette is dit zeg, echt een kadotje zo mooi!

 • Nicole
  04.12.15

  Dit is zo een enorm mooi palette! Echt prachtig.

 • Lisa
  04.12.15

  Ik heb gelijk zin om naar Parijs te gaan!

 • Thanh mai
  04.13.15

  Mooii palett
  En de kleuren staan je zeker goed !

 • Anne-Lotte
  04.13.15

  Wauw echt een hele mooie pallette

 • Minke
  04.13.15

  Heel mooi palette! Leuk afwisselend met die blauwe kleurtjes!

 • D - cotton and sCents
  04.13.15

  Wat een prachtig palette! Vooral de avondkleurtjes zijn lekker draagbaar.

 • CHaYenne
  04.13.15

  Mooi palette!

 • Cindy | Life meets Beauty
  04.13.15

  Mooi lichte kleuren en leuk dat er wat fellere tinten bij zitten!

 • themakeupgeeknl
  05.01.15

  Heel erg mooi pallet !!! Wel aan de prijzige kant, maar wie weet vraag ik het voor mijn vetrjaardag !!! Mooie review trouwens x