she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Life is better at the beach

 photo strand7_zpsojug4yib.png
Terwijl het buiten regent zit ik naar de foto’s van afgelopen weekend te kijken die zijn geschoten op het strand Scheveningen. Ik kan zo intens genieten van zand onder mijn voetjes, een prachtige blauwe lucht en de zee met grote wilde golven. Om jullie een beetje in de zomer stemming te krijgen, laat ik jullie vandaag een aantal shots zien van een middagje op het koude Scheveningen! 

 photo strand1_zpsqpa7dt8u.png
Samen met Laura had ik afgelopen zondag een fotosessie voor een nieuw project waar we mee bezig zijn. De outfits kunnen jullie al zien, maar de video zal later online verschijnen. Wanneer precies is nog niet zeker! Ik ben helemaal weg van de foto hierboven. Een perfect shot van ons samen!

 photo strand2_zps5xfxuvqy.png
Tijdens de shoot ging alles vlekkeloos en snel, bijna alle foto’s waren goed gelukt en Laura en ik voelden elkaar goed aan. Heerlijk om op deze manier foto’s te schieten! En zeg nou zelf, het lijkt gewoon alsof we op een mooi strand van Ibiza paraderen, toch?

 photo strand6_zpsn7msmqqd.png
Ik kan je vertellen dat het op deze dag onwijs koud was buiten, zo’n 15 graden – brr! Op dit moment besefte ik me hoe heerlijk het zou zijn om gewoon even lekker weg te gaan, een weekje in de zon zou me zo goed doen. Soon, real soon!

 photo strand5_zpscf3j38nb.png

 photo strand3_zpshjxw8yl6.png
Ook werden er foto’s gemaakt bij Beach House 54, een geweldige strand tent op Scheveningen (naast de grote pier). Door deze foto komt dat zomerse gevoel al helemaal naar boven! De felle kleurtjes die we droegen maakte het wel helemaal af, en zeg nou zelf – hoe heerlijk zomers ziet Laura eruit met haar knal roze bikini?

 photo strand4_zpslmkisfgu.png
Ik kan je vertellen dat het een onwijs leuke dag was, ondanks de kou en de wind. We hebben ontzettend veel lol gehad samen, en de resultaten van de shoot zijn geweldig. Scheveningen is ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Lelystad, maar ik weet zeker dat ik er van de zomer vaak zal zijn. Je kunt er heerlijk zonnen bij diverse strand tenten, genieten van een drankje met uitzicht op de zee. Ookal is de zee niet zo blauw als het buitenland, ik kan al genieten van het zand onder mijn voetjes!

Ben jij ook zo toe aan de zomer?
Wat is jouw favoriete strand in Nederland?

Leave a Comment

The Comments

 • KIm
  05.19.15

  Wat een heerlijke zomerse foto’s en wat ben je toch een prachtige meid! Ik lees je blog altijd met plezier.

 • Kim
  05.19.15

  Ontzettend gave foto’s. Het strand is een heerlijke plaats om te zijn. :)

 • Kirsty
  05.19.15

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik vind Scheveningen ook zo leuk, jammer genoeg is het vanaf waar ik woon wat verder rijden, maar één keer per jaar probeer ik wel te gaan!

 • Jasmijn
  05.19.15

  Mooie fotos! Je bent een prachtige en pure meid!

 • neleexx
  05.19.15

  Wow jullie zijn allebei zo prachtig.
  de foto’s zijn echt heel mooi geworden!
  Kan niet wachten tot we het project mogen weten!
  & ik kijk nog steeds uit naar jou kwasten!

 • Kimberly
  05.19.15

  Wow! Wat een ontzettend mooie plaatjes zijn er geschoten zeg!! Stuk voor stuk erg mooi :-) Vooral het shot dat jullie iets in het strand schrijven vind ik geweldig!

 • Dionne
  05.19.15

  Wauw! Wat een prachtige foto’s! Ziet er heel tof uit! Mooi!

 • melissa
  05.19.15

  Supermooie foto’s! Ik ben benieuwd naar de video over het project :)

 • Danielle
  05.19.15

  Wat een prachtige foto’s allemaal!

 • Kim ter Stege
  05.19.15

  Prachtige foto’s <3

 • DAnielle
  05.19.15

  Prachtige zomerse foto’s :)

 • yasmina | BEINGYASMINA
  05.19.15

  Leuke foto’s ! Zelf woon in 5 minuten van het strand vandaan, Vlissingen! Lekker makkelijk.
  X

 • Naomi
  05.19.15

  wat een leuke foto’s! En leuke is echt een leuke meid trouwens. Ik kan ook niet wachten tot het zomer is! Over twee weken zit ik al lekker in Italië!

  x

 • youssra
  05.19.15

  Wat een leuke foto’s, en hele leuke outfits!
  Benieuwd naar jullie project

 • Denise
  05.19.15

  Prachtige foto’s, wauw! <3

 • Anouk
  05.19.15

  Wat een gave foto’s!! Leuke outfitjes hebben jullie bedacht

 • alexa
  05.19.15

  Super leuke foto’s meiden!

 • Daphne
  05.19.15

  Het is zo mooi geworden! Wauw

 • Lesley Van de Langkruis
  05.19.15

  Wat een leuke foto’s! Ziet er inderdaad uit als een heerlijk strand ver weg! Ik heb ook foto’s gemaakt afgelopen weekend maar bij mij was er zo enorm veel wind dat het haast niet te doen was haha. Ik heb er gelukkig nog een paar uit kunnen pikken voor de ootd ;-)

 • Lisanne - bylisannenl
  05.19.15

  Prachtige foto’s, krijg er direct een zomergevoel van!

 • Mieke
  05.19.15

  Scheveningen is inderdaad heerlijk en wij pakken regelmatig de auto in de zomer naar deze heerlijke plek. Mooie & leuke foto’s ook, de zittende in het zand vind ik het leukst.

 • Britt
  05.19.15

  Suuuuper:D

 • Lindsey Beljaars
  05.19.15

  Prachtige foto’s! De tweede en vierde zijn mijn favoriet!

 • tham
  05.19.15

  Wat een mooie foto’s! Nu krijg verlang ik echt naar de zon, zee en strand. Helaas woon ik nu 6 jaar in Lelystad en mis nog steeds het strand (na 25 jaar vlakbij het strand te hebben gewoond). Gelukkig wonen mijn ouders, familie en vrienden er nog dus zodra we vrij zijn gaan we altijd die kant op. En aangezien we hier nog geen echt strandweer hebben gaan we over een paar dagen naar Miami toe!

 • Eilish (artisticstateofmind)
  05.19.15

  Het zijn echt prachtige foto’s geworden! prachtmeiden zijn jullie!

 • anna
  05.19.15

  Wat een geweldige, prachtige foto’s! Heel jammer dat het nu echt geen strandweer is, haha.

 • Manon
  05.19.15

  Wat een mooie en leuke fotos!

 • Linda / Oh My Beauty
  05.19.15

  Prachtige foto’s en leuke zomerse outfits! Ben heel benieuwd naar het project!

 • Sheela
  05.19.15

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt!! Je bent zo mooi :)
  Ik denk dat ik trouwens niet naar de zee ga deze zomer, kheb veel andere plannen.

 • Julia
  05.19.15

  Super mooie foto’s! Ben erg benieuwd naar de video!

 • Deisy
  05.19.15

  Wat een prachtige foto’s zeg. Je zou echt niet zeggen dat het zo koud is haha: ik dacht dat jullie gewoon een warme dag hadden uitgekozen dus respect daarvoor ;-) Echt heel mooi en jullie zijn beiden echt prachtig <3

 • Femke
  05.19.15

  Wauw, hele mooie foto’s zeg..Vooral die ene waarbij je zelf zegt dat het net lijkt of jullie op Ibiza zijn.. Ik ben benieuwd naar jullie project :)

 • Léonie
  05.19.15

  Wat een prachtige foto’s! Het ziet er heel zomers uit, wauw. x

 • Tamara
  05.19.15

  Wauw wat een mooie foto’s zeg! Ik krijg er echt een zomers gevoel van

 • Thanh mai
  05.19.15

  Wauww mooie foto’s ! Leuke meiden zijn jullie ❤️❤️

 • Marloes/GLAMOURMOES
  05.19.15

  Aaah wat een heerlijke foto’s! Ik vind de outfit met de maxi skirt echt prachtig. En jullie samen is ook leuk om te zien!

 • Saraya
  05.19.15

  Prachtige foto’s, beide prachtige vrouwen :)
  X

 • Debby
  05.20.15

  Hele mooie foto’s, in Nederland is Noordwijk ook heel mooi. En in het buitenland is Mallorca mijn favoriete vakantieplek !

 • Fleur
  05.20.15

  Wat een prachtige foto’s allemaal!

 • Marloes
  05.20.15

  Wat een geweldig mooie foto’s Manon! Jullie zijn leuk samen, ik ben ook erg benieuwd naar de video!

 • Stephanie
  05.20.15

  Wat een toffe foto’s, erg leuke outfits ook!
  Ik ken alleen Scheveningen en Rockanje eigenlijk!

 • saartje
  05.22.15

  LOVE IT ALL laura en jij manon prachtige shots heb helemaal zin in de summer…ga je dit ook nog in een soort van video laten zien…xxxx

 • Florentine
  05.25.15

  Top outfits !!
  Scheveningen is zo leuk ♥ ♥ ♥

 • Maartje
  05.30.15

  Wat een heerlijke zomerse foto’s, en wat zijn jullie toch mooi! Ben super benieuwd naar dit project van jullie samen. :)

 • Femke
  05.30.15

  Mijn favoriete strand is in mijn eigen dorp. Het dorp heet Oostkapele en ligt in zeeland een heel stuk van Lelystad vandaan dus :) maar ook Noordwijk aan zee vind ik geweldig alleen dat is wel een uur een drie kwartier rijden! Maar als je een keer in zeeland ben neem dan zekerheden kijkje op het strand in Oostkapelle!!