she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Lush lente 2015

 photo lush1_zpscy5yk78a.png
Spring is finally coming! Op 20 maart is het natuurlijk pas echt ”officieel” lente, maar met de heerlijke zonnestraaltjes en temperaturen rond de 14 graden van de afgelopen dagen kom ik al heerlijk in de stemming! De collecties voor deze tijd van het jaar stromen al langzaam binnen, en zo introduceert ook Lush hun lente collectie voor 2015 met een aantal heerlijke nieuwe producten. Ik ga deze vandaag met jullie doornemen!

 photo lush2_zpsf6flj8vr.png
Als ik aan de Lente denk dan schiet dit mij als eerste te binnen: alles weer begint te bloeien, de dagen duren langer, de zon komt vaker tevoorschijn, en dan hebben we natuurlijk ook het feestelijke Pasen! Tadaaa *tromgeroffel*, maak kennis met de Lush lente collectie van 2015, hierin zitten ook een aantal leuke producten voor Pasen (zie het schattige konijntje, het gouden ei, en de worteltjes). Hier word ik blij van!

 photo lush4_zpsbfxcy6ol.png
Laten we beginnen bij mijn favoriet van het stel, namelijk de Bunch Of Carrots Bubble Bars (€ 9,95 per bundel van drie). Een handje vol worteltjes voor in bad, hoe leuk is dat?! Dit gezellige trio bubble bars houd je onder de kraan totdat deze verkruimelt zijn. Een worteltje per keer kan natuurlijk ook! De worteltjes ruiken een beetje tropisch zoet naar buchu, citroen en grapefruit. Een heerlijk frisse geur sensatie!

 photo lush3_zpsf1jrglqz.png
Maak kennis met de Hoppity Poppity Bath Bomb (€ 3,95), een klein lief bruisend konijntje voor in bad! Deze ruikt een beetje kruidig, naar buitenlucht. Een heerlijk opwekkende geur waar je helemaal zen van wordt. Perfect voor deze tijd van het jaar! Deze bath bomb bevat knettersnoep, waardoor hij dus lekker na knettert in bad. Super leuk voor als je kinderen hebt, die zullen dit ge-wel-dig vinden!

 photo lush7_zpscnitl8de.png
Dan hebben we hier ook nog een kleurrijk zeepje genaamd Somewhere Over The Rainbow (€ 6,50 per 100g), ook hier kan ik zo vrolijk van worden! Heerlijk die combinatie van roze en blauw. Deze zeep bevat roos absolue, Siciliaanse mandarijn en neroli-olie. Ik kan je vast verklappen dat hij super lekker ruikt! Ik gebruik dit zeepje onder de douche om mijn lichaam mee in te zepen. Ook kan je hem natuurlijk gewoon gebruiken als handzeepje.

 photo lush8_zpsaqs7d5nd.png
Een gouden ei, dat kan natuurlijk niet ontbreken! Deze Golden Egg Bath Bomb Melt (€ 5,95) zit vol Fair Trade Colombiaanse cacaoboter. Dit maakt je huid niet alleen onwijs zacht, maar laat je ook schitteren voor het paasweekend! Ik zelf vind die glitters altijd een beetje vervelend voor in bad (lastig met schoonmaken), maar het idee is wel erg leuk! Het ei ruikt heel subtiel zoet. Ik vind hem lekker!

 photo lush5_zpspumsaig6.png
Dan hebben we hier tot slot nog de Pot O’ Gold Shower Jelly (€ 5,95 | 100g), een douche product die je kunt gebruiken om je hele lichaam mee in te zepen voor een heerlijk zachte huid. Pot O’ Gold ruikt naar zoete sinaasappel, kruidige mirre en vers ananassap. Ik vind hem ergens een beetje naar honing ruiken, heel subtiel. Dit is niet helemaal mijn ding qua geur, maar hoe leuk ziet het eruit?! Heel bijzonder zo’n goud kleurige jelly!

 photo lush6_zps7tqiusfo.png
Dan was dat alweer het laatste uit de collectie wat ik aan jullie wilde laten zien. Ik ben heel erg te spreken over alle producten, maar mijn favorieten zijn toch wel de worteltjes en het konijntje. Het ziet er allemaal zo lief en speels uit, perfect voor de lente! Ik krijg al helemaal lente kriebels, vooral wanneer ik nu dan ook nog naar buiten kijk met dit warme weer. Deze gloednieuwe producten van Lush zijn vanaf nu online en in de winkels verkrijgbaar!

Welk product uit deze vrolijke lente collectie spreekt jou het meest aan? 

Leave a Comment

The Comments

 • valblogin
  03.08.15

  Ahh, heel erg leuk!
  ik kan niet wachten tot ik eind maart eindelijk de collectie kan bewonderen in Real Life! :)

 • Jasmijn
  03.08.15

  Super leuk!! Ik ben benieuwd naar die wortels. Ga ik gelijk bestellen :) mooie fotos trouwens

 • Anissa
  03.08.15

  Aah, heerlijk wat een schattige collectie!
  De worteltjes spreken mij het meest aan, maar ook de shower Jelly en het knetter konijntje.
  Ik moet snel weer een keertje naar lush!

 • Nicole
  03.08.15

  Deze collectie is veels te leuk! Die worteltjes zijn te schattig.

 • Marloes
  03.08.15

  Wat een super leuke collectie weer. Die wortels zien er ook zo leuk uit!

 • Daphne
  03.08.15

  Wat een leuke collectie hebben ze weer! De worteltjes zijn zo cute

 • Naomi
  03.08.15

  Het ziet er allemaal zo schattig uit!

  x

 • Manon
  03.08.15

  Ben benieuwd naar de wortels

 • Griet
  03.08.15

  Wat een té schattige collectie weer :) Binnenkort ga ik zeker nog eens bij Lush langs ;)

 • Gina
  03.08.15

  Het ziet er allemaal super schattig uit!

 • Jaimy en Laura
  03.08.15

  Super leuke collectie weer. En wat zijn je nagels tof gelakt!

 • Ksenya gray
  03.08.15

  These are so cute!!! I have just discovered LUSH and I’m obsessed. Might need to go in and pick some up from the Easter collection.

 • Nicole
  03.08.15

  Wat ziet de collectie er toch weer super leuk uit! Bijna zonde om in bad te doen!

 • Jolien
  03.08.15

  Wat een schattige collectie!

 • jennifer
  03.08.15

  Die worteltjes zijn leuk zeg! Mooie foto’s trouwens!

 • Tessa Huigsloot
  03.08.15

  Wat een leuke producten! Ik heb van vriendinnen een cadeaukaart van Lush gehad dus als ik lang ga, ga ik zeker even bij deze lentecollectie kijken!

 • Priscilla
  03.08.15

  Wat een geweldige collectie is het weer! Ik heb de bunny ook gehaald ( ik heb niet eens een bad ). Prachtige foto’s! <3

 • Withlovefroms
  03.08.15

  Wat leuk!

 • Marloes/GLAMOURMOES
  03.08.15

  Ah dat konijn ziet er echt ubercute uit! Ik heb zelf helaas geen bad, dus vind het zonde om veel producten te kopen, als ik ze niet in bad kan gebruiken.

 • Iffy | DiaryOfAMua
  03.08.15

  Wat ziet dat er mooi uit allemaal!

  XO

 • Lys
  03.09.15

  Mooie collectie weer! Ik vind de worteltjes er persoonlijk het leukst uitzien

 • Meisjee
  03.09.15

  Hey,

  Hoelang blijven de lush producten te koop?

  Xoxo

 • Bobbi
  03.10.15

  Leuke producten!
  Zou je misschien een video kunnen maken waar je ze gebruikt?

  xx