she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

MAC Faux Satin Lipstick

 photo mac7_zpsztiaaavc.png
Oh MAC Faux, ik ben zolang op zoek geweest naar jou! Een ontzettend lange tijd heb ik gewacht op dit moment, dat ik de populaire Kylie Jenner lipstick zou bemachtigen. Tijdens mijn verblijf in Frankfurt kon ik het niet laten om de MAC store te bezoeken, en daar heb ik de lipstick dan eindelijk gevonden! Score! Vandaag ga ik jullie wat meer over de welbekende MAC Faux lipstick. Kijk je mee?

 photo mac5_zps9sbynt3v.png
De MAC Faux lipstick is ontzettend populair in beauty land dankzij de welbekende signature look van Kylie Jenner. Kylie onthulde haar beauty geheimen, en vertelde dat dit haar favoriete lipstick was. De verkoopster van de MAC Store in Frankfurt vertelde dat er zoveel klanten voor langs kwamen, speciaal voor ”de Kylie Jenner” lipstick. Telkens was hij overal uitverkocht, maar met veel geluk heb ik hem nu dan eindelijk gescoord!

 photo mac8_zpsfzmprxwo.png
De MAC Faux Satin lipstick is een perfecte ‘my lips but better’ lip kleur die ongetwijfeld iedereen mooi zal staan. Bij mijn Surinaamse vriendin waarmee ik in Frankfurt was oogte hij wel wat te licht, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen! Ik heb hem al bij verschillende bloggers voorbij zien komen, en tot nu toe vond ik hem niemand misstaan.

 photo mac6_zpspb40meqz.png
Faux is een Satin lipstick, deze heeft dus een subtiel glansje. Wat ik zelf altijd prettig vind aan de Satin lipsticks is dat het de lippen niet uitdroogt. Als ik het vergelijk met de matte lipsticks van MAC, dan vind ik de Satin varianten toch wel wat fijner aanvoelen op de lippen.

 photo mac4_zpsq00a8cny.png
Hier zie je de kleur geswatcht op mijn arm. De lipstick is ontzettend goed gepigmenteerd! Hij lijkt zo best donker, maar op de lippen oogt het heel anders!

 photo mac1_zpshabskyjy.png
Op deze foto draag ik niets op mijn lippen. Geen balsem, geen lip kleur, niets. Zoals je kunt zien heb ik van mezelf een beetje roze lippen die ietwat gepigmenteerd zijn. Tijd om de lipstick aan te brengen!

 photo mac2_zpsh74mbmc9.png
De lipstick aangebracht op mijn lippen. Wauw! Wat een heerlijk zoet en lief kleurtje is dat. Een nude met een wat koelere ondertoon, letterlijk my lips but better! In de winkel moest ik even wennen omdat het een vrij koele en ook lichte kleur is, maar ik merk dat lipsticks met een koele toon me toch veel beter staan dan lipsticks met een warme ondertoon. Gek, vroeger had ik dit nooit mooi gevonden!

 photo mac3_zps5lefgxpm.png
Hier nog een full face shot met de lipstick. Ik vind de lipstick ontzettend mooi en hij oogt ook vrij neutraal. Het is geen opvallende lipstick, vandaar ook dat ik zei dat iedereen deze wel kan dragen. De MAC Faux lipstick behoort nu tot mijn favorieten! Yes, i like it! Een lipstick kleur waar ik blij van word! Dit is in ieder geval de komende tijd mijn nieuwe signature look. De MAC Faux Satin lipstick is tijdelijk bijna overal uitverkocht, maar mocht je hem willen aanschaffen dan kan je het beste de webite van MAC of Douglas even in de gaten houden. In de MAC Pro stores is hij ook telkens uitverkocht, behalve in Frankfurt dan. De MAC Faux Satin Lipstick kost € 19,00.

Wat is jouw eerste indruk van de MAC Faux lipstick? 
Is dit een kleur die jij ook graag draagt?

Leave a Comment

The Comments

 • Sarah
  03.24.15

  Super mooi!! Mij werd laatst shy shine aangeraden en die heb ik uiteindelijk ook gekocht. Vind ik een super mooie kleur die je elke dag kan dragen!! Wel meer glans dan faux.

 • Denise
  03.24.15

  Ah hij is zo mooi! Deze gaat op m’n wishlist <33

 • Chantal
  03.24.15

  Deze gaat ook zeker op mijn wishlist! Hij ziet er prachtig uit! sunny Seoul kan ik ook echt aanraden vooral van de zomer en sweetie is ook een heerlijke nude. Toch wel mijn favorieten! Leuk!

 • Denna
  03.24.15

  Wat een schitterende kleur!

 • Griet
  03.24.15

  Hij staat je echt supermooi! Ik zou hem ook wel eens willen proberen :)

 • cheyenne
  03.24.15

  Erg mooi!

 • Manon
  03.24.15

  Wat een super mooie kleur is dit

 • Martina
  03.24.15

  Ik ben ook van de koele tinten, deze moet ik proberen!

 • mariëlle
  03.24.15

  Deze tint staat je erg goed! Het is een super draagbare kleur zo, heel mooi!

 • anouk
  03.24.15

  Hij is echt prachtig!!

 • Kelsey
  03.24.15

  Prachtig kleurtje! Deze staat ook op mijn wishlist!! XXX

 • Jasmijn
  03.24.15

  Heel mooi!!

 • Renee
  03.24.15

  Hij staat je echt heel erg mooi! Dit is zeker een die op mijn wishlist komt.

 • Beautyjuf
  03.24.15

  Deze prachtige tint staat nog op mijn wishlist! Ik vind ‘m je heel mooi staan!

 • Naomi
  03.24.15

  Ik dacht dat deze lipstick best bruin was, maar hij is best wel roze! Vind hem heel mooi.

  x

 • ESmee
  03.24.15

  Wauw! Super mooi!

 • Patricia
  03.24.15

  heb ‘m sinds kort en blij mee! Samen met lippencil Soar nog mooier.
  De mac collectie lipsticks wordt steeds groter…

 • Mieke
  03.24.15

  Staat je goed! Ik heb nu angel en creme in your coffee maar wil weer een nieuwe, ben er nu verslaafd aan hihi! liefs,

 • Moniek van Bussel
  03.24.15

  Super mooi kleurtje, I love it!

 • Jolien
  03.24.15

  Heel mooi! Maar je hebt ook supermooie lippen zonder lipstick want ik dacht dat je hem op de eerste foto ook al op had, haha.

 • Mirjam
  03.24.15

  Wat een mooie kleur, staat je erg goed!

 • Lisa
  03.24.15

  Aaah, zo mooi! Echt perfect voor dagelijks gebruik.

 • Eline
  03.24.15

  Hij is echt heel erg mooi! Staat je goed!

 • femketje
  03.24.15

  gorgeous tint :D

 • Jaimy en Laura
  03.24.15

  Wat een mooie kleur!

 • Fabiënne
  03.24.15

  Wauw, echt een prachtige kleur die perfect bij je past!

 • Mariebeauty
  03.24.15

  Hij ziet er erg mooi en neutraal uit, staat je erg mooi ook.

 • Vera
  03.24.15

  Dit is echt een kleur die goed bij je past! Ga binnenkort ook eens in de winkel kijken of hij mij staat. Ben heel benieuwd.

 • Cindy | Life meets beauty
  03.24.15

  De kleur staat je heel erg mooi! Ik heb zelf Brave en die lijkt er wel een beetje op, net iets minder roze.

 • Annelies
  03.24.15

  Oh, hij staat zo mooi bij jou! Nu wil ik deze kleur NOG liever! Liefs

 • Saraya
  03.24.15

  Wauww prachtig kleurtje, staat je erg mooi :)
  X

 • Marloes/GLAMOURMOES
  03.24.15

  Erg mooi kleurtje! Mazzel dat hij in Frankfurt nog te koop was!

 • Kelly
  03.24.15

  Aahhh ik wil deze ook zo graag, maar helaas nergens verkrijgbaar in m’n buurt!

 • CHaYenne
  03.24.15

  Er komt een dag en dan is die ook eindelijk van mij! Hahah

 • Wies- xwiesx
  03.25.15

  ik heb deze toevallig zelf afgelopen vrijdag gekocht, hij is zo mooi! <3

  • Wies- xwiesx
   > Wies- xwiesx
   03.25.15

   vooral in combinatie met Soar lipliner trouwens, dat moet je ook is proberen!

 • Tes
  03.25.15

  waaaaauw wat een mooie kleur!! Ik ga m zelf ook aanschaffen

 • MarciëllA
  03.25.15

  Wauw, hele mooie kleur. Ik houd van deze tinten. Deze ga ik zeker proberen te scoren!!

 • Nicole
  03.25.15

  Wauwie hij staat je prachtig!

 • Kirsten
  03.25.15

  Het is echt een prachtige kleur!

 • Kaoutar
  03.25.15

  Wauw! Staat je supermooi :D

 • Sam
  03.25.15

  Ik heb de Mac Faux gisteren besteld in de Douglas webshop. Pakketje is onderweg!

 • marloes
  03.25.15

  Ik heb hem afgelopen vrijdag gekocht in Amsterdam. Ben er ook erg blij mee! Hij staat je super!

 • Lindsey Beljaars
  03.25.15

  Supermooi kleurtje, en mega populair. Vind de hype wat overtrokken, maar het is en blijft wel een mooie kleur. Ik heb morgen een review online staan van Mac Blankety, een prachtige nudekleur van mac!

 • Miranda
  03.25.15

  Echt een prachtige kleur!

 • josephien
  03.25.15

  super

 • josephien
  03.25.15

  super mooie kleur, staat je ook erg mooi

 • Mylene
  03.25.15

  Dit is mijn favo aller tijden! Raad hem iedereen aan! X

 • lisa
  03.26.15

  super mooi, maar Faux is niet DE kylie jenner lipstick. Dat is namelijk lippotlood soar in combinatie met brave! faux lijkt erop maar is idd iets rozer.

 • Agneta
  03.26.15

  Zeker een MAC kleur die ik op mijn wishlist ga zetten! Hij staat je echt heel goed en is een erg mooie kleur.

  Liefs Agneta

 • anna
  03.28.15

  Wauw, wat een prachtige kleur! Hij staat je ook super mooi.

 • lisa
  04.04.15

  Ik heb m gister in Parijs gehaald! hele mooie lipstick

 • KIM
  04.07.15

  Aah! ik heb de lipstick vandaag ook eindelijk weten te scoren! Echt een super lipstick, blijft die lang zitten?

 • Thanh mai
  04.08.15

  Echt een mooie kleur !
  En hij staat je ook echt prachtig ! Xxx

 • Milotte
  09.18.16

  Ik heb ‘m en ben er zo blij mee. Hij is zo lekker neutraal, dat vind ik zo mooi aan de Faux. De MUA die ‘m mij had aangeraden, vindt het zo’n gemakkelijke kleur. En de satin finish vind ik super fijn. Viva Glam II was mijn eerste satin lipstick van MAC en dat is ook zo’n gemakkelijke kleur. Ik wil gewoon niks anders meer dan MAC.