she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

MAC Relentlessly Red

 photo maclipstick8_zpsscdsdoqq.png
Hey all! Inmiddels weten jullie wel hoe dol ik ben op lipsticks denk ik, toch? Laatst toen ik Frankfurt was kon ik het niet weerstaan om naast de prachtige MAC Faux ook een rode matte lipstick mee te nemen. In de MAC counter had ik een aantal verschillende lipsticks getest, maar mijn oog viel uiteindelijk op MAC Relentlessly Red, een perfecte kleur voor de lente/zomer! Vandaag ga ik jullie wat meer van deze prachtige lipstick laten zien. 

 photo maclipstick4_zps4sg8jajm.png
Wanneer je MAC Relentlessly Red hoort, dan denk je natuurlijk meteen aan een standaard rode lipstick.. toch is deze kleur anders dan alle andere rode lipsticks in mijn gehele lipstick collectie. De lipstick lijkt rood, maar neigt meer naar koraal/roze/rood. Een bijzondere kleur die echt van de lippen af knalt!

 photo maclipstick5_zps8goq3hy0.png
MAC Relentlessly Red is een Retro matte lipstick variant. Met de matte lipsticks van MAC is het meestal een beetje lastig aanbrengen omdat ze echt GOED mat zijn, maar 1 laag over de lippen en hij dekt al gelijk perfect. De matte lipsticks van MAC blijven ook ontzettend lang zitten. Een hapje en een drankje overleeft hij dus wel!

 photo maclipstick7_zpsyv7acwgg.png
Op deze foto zie je de kleur van de lipstick wat duidelijker. Het blijft een lastige kleur om goed op beeld te krijgen, hij is zo fel en out there! In werkelijkheid is hij nog iets feller en wat meer koraal van kleur.

 photo maclipstick3_zpstu667kjn.png
Hier heb ik de lipstick geswatcht op mijn arm. Wat een kleur komt daar vanaf he! Een heerlijk fluor kleurtje! Bizar. Een geweldige knal kleur die ik het liefst de hele lente/zomer lang iedere dag op mijn lippen draag. Hier zie je dat hij wat meer roze is, het blijft lastig zoals ik al zei om exact over te te laten komen wat voor kleur het precies is.

 photo maclipstick2_zpsrcbrqjxr.png

 photo maclipstick1_zpslionantm.png
Hier draag ik de lipstick op mijn lippen. Is de kleur niet prachtig? Ik ben er heel erg dol op! Dit is mijn favoriete lente lipstick op dit moment, en ik weet zeker dat ik hem gedurende de lente/zomer ontzettend vaak zal dragen. De kleur geeft zo’n warme uitstraling vind ik, het lijkt gewoon alsof ik een tintje bruiner ben, maar dat is niet zo! De lipstick blijft zoals ik al zei goed zitten gedurende de dag, hij is mooi mat, en erg goed gepigmenteerd. En ja, de kleur is gewoon te mooi! De MAC Retro Matte Lipstick in de kleur Relentlessly Red kost €19,00. MAC cosmetica is te koop in de counters, Pro Store en in hun online shop.

Wat is jouw eerste indruk van deze felle lipstick van MAC?
Heb jij ook een favoriete lente lipstick? Zo ja, welke is dat?

Leave a Comment

The Comments

 • cheyenne
  04.09.15

  Heel mooie lipstick, en hij staat je ook ontzettend goed!

 • Jasmijn
  04.09.15

  Wauw wat staat hij je prachtig!!

 • Fashion meets Beauty
  04.09.15

  Geweldig mooi kleurtje en ook nog eens mat! Misschien toch maar eens weer een MAC Counter bezoeken binnenkort =)

 • Nicole
  04.09.15

  Dit is zo een mooie kleur! Hij staat je enorm goed!

 • Danielle
  04.09.15

  Oh hij is echt heel mooi! Gaat nu op mijn wishlist, wauw!

 • Kirsten
  04.09.15

  Oeh wat is dit een prachtige lipstick van MAC, hij staat je echt super. Ik wil graag ook nog een zomerse kleur voor de lente scoren.

 • dionne
  04.09.15

  Hij ziet er echt heel mooi uit!

 • Esra
  04.09.15

  Wauw, deze is zo mooi en perfect voor de lente/zomer! X

 • smile
  04.09.15

  Whoui die staat je echt mooi!

 • juliet
  04.09.15

  Wauw, prachtige kleur! Deze kende ik nog niet.

 • Svenja
  04.09.15

  Wat een prachtig fel en zomers kleurtje! Staat je ook ontzettend goed! Deze lipstick komt absoluut op mijn wishlist te staan <3

 • Manon
  04.09.15

  Prachtige kleur is dit

 • Lys
  04.09.15

  Echt een knalkleur! Vind ‘m geweldig.

 • Marloes/GLAMOURMOES
  04.09.15

  De kleur is inderdaad lastig te omschrijven, maar hij staat je in ieder geval echt heel mooi!

 • Jaimy en Laura
  04.09.15

  Ik was er van overtuigd dat dit een felrode matte kleur zou zijn. Haha. Dat komt door de naam! De kleur staat je fantastisch!

 • Lotte
  04.09.15

  Geweldige kleur ♥♥

 • Lotje
  04.09.15

  Dit is echt een geweldige kleur! Hij staat ook nog op mijn lijstje! X

 • Lindsey beljaArs
  04.09.15

  Deze kleur is echt prachtig! Vind ‘Impassioned’ ook heel mooi en die finish vind ik net wat fijner!

 • CHaYenne
  04.09.15

  Staat je super! Prachtige kleur

 • Shiralee
  04.09.15

  Wat een pareltje!

 • Withlovefroms
  04.09.15

  Wauw! Wat een hele mooie en opvallende kleur!

 • Thanh mai
  04.09.15

  Super mooie lipstick ! En ja hij staat je echt geweldig !

 • anna
  04.09.15

  Wat een prachtige kleur, wauw!

 • Cindy | Life meets beauty
  04.09.15

  Ik vind hem prachtig, maar ooh zo uitdrogend. Ik heb Party Parrot van MAC en deze kleur is vrijwel hetzelfde, alleen net iets prettiger om te dragen.

 • Eva
  04.09.15

  Mooie kleur! Staat je ook erg mooi :)

 • Silke
  04.09.15

  Prachtige kleur!

 • Colette
  04.09.15

  The Color looks Amazing. But my Favorite is russian red. Greetings from Germany

 • Saraya
  04.09.15

  Wauww prachtig kleurtje, staat jou erg mooi!
  X

 • Marloes
  04.09.15

  Wat een prachtige kleur! Hij staat je super mooi Manon!

 • D - Cotton and Scents
  04.09.15

  Echt een prachtige kleur!

 • Amber Noboa
  04.10.15

  WAUW! Wat ben je mooi! Die lipstick staat je echt heel mooi! x

 • Florentine
  04.10.15

  Wauw! Gave kleur, en mooie foto’s!
  X Liefs

 • Gea
  04.10.15

  Wat een mooie lipstick kleur :)

 • Anke
  04.10.15

  Echt een hele mooie lipstick, tijd om ’em zelf ook eens aan te schaffen ! :D

 • Natalie
  04.11.15

  Ontzettende mooie kleur voor de zomer! De kleur staat je ook prachtig!

 • jennifer
  04.12.15

  Zo mooi! Met deze precies stond ik laatst in de macstore, geen idee waarom ik hem niet heb meegenomen.

 • Lesley Van de Langkruis
  05.04.15

  Wauw prachtige kleur! Staat je ook erg mooi