she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Marc Jacobs Daisy Blush

daisyYaaay, Spring is finally here! Afgelopen weekend is de lente officieel begonnen en ik zelf ben daar heel erg blij om. Ondanks dat we geen strenge winter hebben gehad kan ik me toch erg verheugen op de lente/zomer periode. Alles begint weer te bloeien, het zonnetje laat zichzelf vaker zien en de fijne lente/zomer producten stromen zo nu en dan binnen! Zo heb ik laatst een heerlijke bloemige geur van Marc Jacobs ontvangen waarvan het flacon alleen al geweldig is. Ik ga jullie vandaag wat meer vertellen over de Daisy Blush geur!

daisy1daisy2daisy4daisy3
De Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush waar ik het vandaag over ga hebben is een limited editie van de Daisy Eau So Fresh lijn. Dit charmante limited edition is opnieuw uitgevonden in levendig roze. Ik heb al meerdere varianten gehad van de Daisy geuren, maar dit is toch wel de lekkerste vind ik. De geur is een beetje fruitig maar vooral bloemig met in de top roze grapefruit, mandarijn en appel. In het hart freesia, centifolia roos en lelietjes van dalen. De basis met abrikozen nectar, cederhout en muskus.

Kortom: de Marc Jacobs Daisy Blush is een fleurig boeket van vers geplukte bloemen. De geur is vooral warm en stralend met een bruisende mix van fruitige bloemen, zalige noten van roze pompelmoes en een bloemig hart van fresia en roos. Een sprankelende en vrolijke geur, perfect voor deze tijd van het jaar!

Ik vind het altijd ontzettend moeilijk om een geur goed te omschrijven, maar wanneer ik deze draag denk ik alleen maar aan lente/zomer en fris ruikende bloemetjes. Als je niet van bloemige geuren houdt dan is dit niets voor jou denk ik, maar als je er wel wat voor hebt dan raad ik je aan om hem zelf eens te besnuffelen in de winkel zodat je er een beter idee bij krijgt. Ik vind hem in ieder geval top!

Wat is jouw favoriete geur op dit moment? 
Switch jij ook graag van zoet naar bloemig tijdens de lente?

Leave a Comment

The Comments

 • Rozemarijn l STYLEDWAY
  03.22.16

  Ohh wat hebben de parfums van Marc Jacobs altijd prachtige flacons! Mijn go to geurtje is van Tommy Hilfigger, namelijk tommy girl. Echt een heerlijk geurtje! Lfs

 • Denise
  03.22.16

  De geuren van Marc Jacobs zijn grote favorieten van mij!

 • LA DOLCE EVITA
  03.22.16

  Vooral de flacons spreken mij aan. Mijn favoriete geur van dit moment is Opium van YSL..

 • Chantalle
  03.22.16

  Deze geur lijkt me zo heerlijk!

 • Edith Sofia
  03.22.16

  Lijkt me een heerlijke geur en prachtige flacon <3

 • irene
  03.22.16

  Lijkt me heerlijk ruiken, Marc Jacobs vind ik sowieso een heerlijke geurlijn hebben!

 • Lindsey Beljaars
  03.22.16

  Ik vind dit echt een heerlijk parfum, heb hem zelf ook. Perfect voor de lente!

 • Maaike
  03.22.16

  Dit lijkt me echt zo’n heerlijk geurtje voor de lente hè! Mijn favoriete geur op dit moment is er een van Elie Saab. Al die parfums van dit merk zijn heerlijk <3

 • Gina
  03.22.16

  Dit flesje is al zo mooi!! Lijkt me een heerlijke geur en perfect voor de Lente!

 • Diana
  03.22.16

  Het flesje alleen al is prachtig!

 • Jamey
  03.22.16

  Lijkt me heerlijk! en daarbij wat een mooi flesje zeg!

 • Manon
  03.22.16

  Dit lijkt me een lekkere parfum

 • Salina
  03.22.16

  Klinkt als een heerlijke geur!

 • Mariebeauty
  03.22.16

  Het klinkt als een erg lekkere geur!

 • Monica
  03.22.16

  Ja heerlijk geurtje dit! Ik hou wel van Daisy en vind het een heerlijk zomer geurtje.

 • femketje
  03.22.16

  dit lijkt me een lekker luchtje :D

 • Saraya
  03.22.16

  Het flesje is zo mooi, ik ben benieuwd naar de geur :)
  X

 • Iris
  03.23.16

  Idd dat luchtje is echt heel lekker ik wou hem ook gaan kopen maar heb toch een andere gedaan maar Zele bij iedereen een aanrader

 • sanja
  03.23.16

  Klinkt erg lekker!

 • Yvette
  03.27.16

  Klinkt erg goed :)