she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Marc Jacobs Decadence

marc2
Hey ladies! Ik heb een nieuwe liefde en vandaag wil ik jullie aan hem voorstellen. Van de week viel hij dan eindelijk na lang wachten op de deurmat, zijn naam is Marc Jacobs Decadence! Gosh, mijn hart is veroverd. Je ziet het goed, het is een parfum! De nieuwste geur van Marc Jacobs die weer totaal anders is dan de heerlijke Daisy en Lola parfums die Marc Jacobs onlangs heeft uitgebracht. Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met DE geur die mijn hartje heeft gestolen! 

marc1

marc3Laten we allereerst beginnen bij de verpakking van deze nieuwste geur van Marc Jacobs. Zeg nou zelf, is dit geen plaatje om te zien? Het idee van de geur is vrij uniek, het is namelijk een soort accessoire wat lijkt op een tasje met een enorme dop, een echte blikvanger. De dop zat apart verpakt in het doosje wat ook vrij logisch is aangezien de dop bijna net zo zwaar is als de geur zelf. Alleen al voor de verpakking zou ik hem willen weggeven aan iemand als cadeau, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

De geur is totaal anders dan de Daisy en Lola die we allemaal ongetwijfeld wel kennen, Marc Jacobs Decadence wordt omschreven als luxueus, gedurfd, sensueel en houtachtig. Een geur waar ik heel vrolijk van word en ik denk menig vrouw ook!

marc4

marc5Marc Jacobs Decadence is wat zwaarder dan Daisy en Lola en dus wat mij betreft perfect voor het aankomend seizoen. De geur is vrij uniek, toen ik hem voor het eerst rook dacht ik: yes, eindelijk een geur die niet lijkt op alle anderen die ik in mijn stash heb!

Topnoten: pruim, iris, saffraan
Hartnoten: roos, jasmijn sambac, iriswortel
Basisnoten: amber, vetiver, papyrushout

Ik ben helemaal om van de geur en ook het uiterlijk van Decadence. De parfum is zoals ik al zei vrij sterk en gaat vrijwel een hele dag mee zonder te hoeven blijven spuiten. Dit is echt het type geur dat bij mij past, maar ik kan me voorstellen dat hij voor een aantal te zwaar of juist te warm is. Je kunt het beste natuurlijk even naar een parfumerie gaan om hem zelf te ruiken, ik ben er bijna van overtuigd dat deze geur sowieso een grote hit gaat worden!


 

De prijzen & verkrijgbaarheid:
Marc Jacobs Decadence 30 ml Eau de Parfum € 60,00
Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de Parfum € 85,55
Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de Parfum € 115,55

Marc Jacobs Decadence is vanaf september 2015 te koop bij diverse parfumerieën zoals Douglas & Ici Paris XL. 

 

Leave a Comment

The Comments

 • Margot
  09.17.15

  Wauw het flacon alleen al!

 • sandra
  09.17.15

  Ben erg benieuwd! Ben gek op de geurtjes van Marc Jacobs. Maar hou in de winter van de wat zwaardere geuren. Zoals black opium van ysl…Ik ga zeker ruiken als ik hem ergens tegen kom!

 • Marciëlla
  09.17.15

  De verpakking is om verliefd op te worden, wauw! Ik ben heel benieuwd naar deze geur, heb hem al vaker voorbij zien komen. Ik ga vanmiddag even ruiken in de parfumerie.

 • Back2Beauty
  09.17.15

  Ook ik ben verliefd op de flacon! Jeetje wat ziet het er chique uit. Inderdaad een echte blikvanger!

 • Fleur Sophia
  09.17.15

  Oh wauw, ik ben echt verliefd op dat flacon! Zo mooi en chic!

 • Mieke | Mieksmind
  09.17.15

  Ik zou deze geur alleen al willen hebben om bij de rest van mijn flesjes neer te zetten en alleen te laten staan haha! Zo mooi is die! Ik ga de geur eens proberen wanneer ik bij douglas of ici paris ben.

 • Lindsey Beljaars
  09.17.15

  Deze parfum is zo geweldig!!

 • Chayenne | Twentysixeightcom
  09.17.15

  Hij is prachtig! Ben erg benieuwd naar de geur XX

 • Lillyshuid
  09.17.15

  Omg ik wil hem hebben!!

 • Lilian
  09.17.15

  super mooi flesje idd! Nu ben ik heel benieuwd naar de geur! X

 • Elsbet | La Vie Pure
  09.17.15

  Wow! Een van de mooiste flacons die ik al gezien heb!

 • Femke
  09.17.15

  Ik ben echt onwijs benieuwd naar deze geur!

 • Denise
  09.17.15

  Wat een onwijs mooie geur, de verpakking is al een reden om hem aan te schaffen!

 • anouk
  09.17.15

  Wat een prachtige flacon! Ik ga binnenkort eens even langs de Douglas om dit geurtje te ruiken

 • Manon
  09.17.15

  Wauw die flacon! <3

 • Lisa
  09.17.15

  Wauwie, om verliefd op te worden!

 • Mylou
  09.17.15

  Wauw, ik zou ‘m gewoon alleen al kopen vanwege die flacon. Prachtig!

 • Mariebeauty
  09.17.15

  De flacon alleen al ziet er gewoon echt geweldig uit! Ik kan niet wachten om hem een snifje te geven als ik hem tegenkom in de parfumerie!

 • Liselot
  09.17.15

  Súperleuke verpakking! Dat er pruim in zit lijkt me echt heerlijk, dus ik wil deze zeker ook hebben :)

 • Liefsevy
  09.18.15

  hij ziet er echt prachtig uit, die ga ik snel eens proberen!
  liefs,

 • Kirsten
  09.18.15

  Oehhhh zeker ff ruiken binnenkort ♡♡

 • irene
  09.18.15

  Wauw, ziet er gaaf uit!!

  Liefs Irene

 • Saraya
  09.19.15

  Wauw de flacon is prachtig ❤️ De geur lijkt mij heerlijk, want ik hou wel van zware geuren! Leuk voor iemand cadeau te doen met de feestdagen, die ga ik onthouden! X

 • Lotje
  09.21.15

  Ik heb m laatst geroken, maar vind de geur niet zo lekker! Toch zou ik m alleen willen vanwege de verpakking haha! Hij is echt mooi! <3

 • Lindsay
  09.22.15

  Deze geur is echt heerlijk! Ik had ‘m van de week al even op mijn pols gespoten. En in de buitenlucht ruikt de parfum nog lekkerder als binnen. Er zit nog een parfum lucht in de mouw van mijn jas, dus steeds ruik ik m nog n klein beetje! :-)