she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

MEGA UNBOXING VIDEO!


Hey iedereen! In de video van vandaag ga ik weer eens perspakketjes unboxen met nieuwe producten voor de lente/zomer 2016 die ik de afgelopen week binnen heb gekregen. Een aantal van de producten liggen al in de winkel, maar nog niet alles wat ik laat zien in de video. Veel plezier met kijken! P.s. laat even achter in de comments of jullie vaker van dit soort unboxing videos willen zien.

Leave a Comment

The Comments

 • Denise
  03.23.16

  Vind dit soort video’s echt ontzettend leuk om te zien, ook leuk dat je ze doorplaatst op je blog! :-)

 • Manon
  03.23.16

  Veel mooie nieuwe producten. Ik ben ontzettend benieuwd.

 • Kim
  03.23.16

  Ja lijkt me heel leuk! Wil je ook vaker favoriete video’s maken!

 • Withlovefroms
  03.23.16

  Wat een mooie producten heb je gekregen! Ik ben benieuwd naar de producten van Essence/catrice! :)

 • Lauuu
  03.24.16

  Hey Manon,

  Echt een ontzettend leuke video.
  Mag ik vragen wanneer de foundation stick van NYC te koop is?

  X Laura.

 • melanie
  03.30.16

  leuke unboxing, moet je vaker doen! :)