she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Mijn everyday look | Welke producten?

PicMonkey Collage
Hey all! Voor alle dames (en eventueel heren) die mijn vlogs dagelijks volgen en zich nog steeds af vragen welke producten ik op mijn gezicht gebruik, vandaag ga ik het jullie allemaal laten zien. De laatste tijd is mijn ‘everyday look’ vrijwel hetzelfde gebleven, vooral mijn huidige foundation en mascara gebruik ik echt al langer dan een half jaar. Sinds kort heb ik ook een favoriete lip combo en ook deze ga ik vandaag met jullie delen! Ben je benieuwd naar alle producten die ik gebruik voor mijn alledaagse make-up? Kijk dan snel verder!

5

6

De basis

Ik draag al een lange tijd de L’Oreal Infallible 24Hmatte foundation in de kleur 32 Amber. Deze foundation geeft een prima dekking en blijft de hele dag mat op mijn gezicht, geen glans baby! Voor mijn gemengde/vette huid is deze foundation perfect. De concealer die ik gebruik is van MAC, genaamd het Pro Concealer Palette in Medium. In het palette zitten 6 verschillende tinten concealer, deze kan ik het hele jaar door gebruiken. Op dit moment gebruik ik de kleur linksboven en rechtsonder heel vaak. Ik breng de concealer vaak aan met de beautyblender onder mijn ogen om mijn donkere kringen te verbergen.

Wanneer mijn foundation en concealer erop zitten is het tijd om het geheel af te poederen, hiervoor gebruik ik de Prime and Fine poeder van Catrice. Als ik dat heb gedaan ga ik verder met het shapen/bronzen van mijn gezicht en daarvoor gebruik ik het Rimmel by Kate palette met een blush highlight & bronzer. Heel soms breng ik de highlighter en blush ook aan, maar vaak loop ik alleen rond met bronzer op mijn wangen. Ik gebruik hierbij trouwens mijn eigen ontworpen Todaysbeauty make-up kwasten die je hier kunt bestellen.

4

7

Ogen & lippen

Jullie weten denk ik wel dat ik echt weg ben van de Lancome Grandiose mascara. Deze gebruik ik iedere dag! Ik kan geen dag zonder deze mascara. Voordat ik mijn mascara aanbreng gebruik ik allereerst een wimperkruller, momenteel die van H&M. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de Anastasia Brow Wiz in de kleur Medium Brown, deze werkt heel erg precies vanwege het kleine puntje en de kleur is perfect voor mijn wenkbrauwen!

Op de lippen draag ik momenteel de MAC Bittersweet lipliner (een bruin tint) in combinatie met mijn favoriete NYX Matte Lip Cream in de kleur ‘Stockholm’. Deze combi is echt de bom! Ik krijg veel complimentjes wanneer ik deze kleur draag, ik denk dat dat komt omdat hij zo neutraal is op de lippen maar toch net iets mooier dan niks.

8
Meestal gebruik ik in mijn everyday make-up routine ook nog deze Photo Finish Primer Water Spray! Vaak vergeet ik dat nog wel eens, maar op de dagen dat ik wil dat mijn make-up net iets langer op zijn plek blijft gebruik ik deze maar al te graag. En dat was alweer alles wat ik op mijn gezicht doe qua make-up. Hopelijk hebben jullie hier wat aan gehad! Laat me even weten in de comments wat jullie graag voor artikelen zouden willen zien, meer reviews? Of juist meer lifestyle artikelen? Let me know! Ik ben namelijk een beetje aan het onderzoeken wat jullie leuk vinden om te zien. Dat was het weer voor vandaag! Heel veel liefs, Manon

Wat zijn jouw favoriete make-up producten op dit moment?

Leave a Comment

The Comments

 • Demi
  03.28.16

  Wat leuk dat je weer wat meer bezig bent met je blog! Het lijken me hele fijne producten, mooie foto’s ook!

 • Kim
  03.28.16

  Meer reviews ☺️

 • Yvette
  03.28.16

  Super leuk om te lezen ;)

 • Yasmina
  03.28.16

  Leuk artikel! Je maakt hele mooie foto’s. Mij lijkt het wat leuker om meer lifestyle artikelen van je te zien, je hebt al zoveel reviews gedaan. Ik vind lifestyle ook echt bij je passen, net als beauty. Mijn favoriete make-up producten zijn: MAC Soar lipliner en China Glaze nagellak (maakt niet uit wat voor kleur :P)

 • JenniferZ
  03.28.16

  Wauw echt hele moooie producten, ik gebruik zelf elke dag wel een wimper kruller en de nyc big bold mascara, daarbij vind ik de kiko wenkbrauwpotloden ook erg fijn! :D

 • Joreen
  03.28.16

  Leuk dat je ook weer meer op je blog actief bent!
  Die foundation gebruik ik ook! :)

  Xxx

 • Marloes
  03.28.16

  Mooie producten gebruik je! De foundation moet ik steeds nog eens uitproberen. Hij ziet er erg mooi uit!

 • Manon
  03.28.16

  Ontzettend mooie look!

 • Nicole
  03.28.16

  Prachtige producten gebruik je!

 • Kim
  03.28.16

  Weer een ontzettend leuk artikel!

 • Danique
  03.28.16

  Heel erg leuk artikel! Ook leuk dat je af en toen weer een artikeltje tikt. Mij lijken revieuws idd leuk! Maar ook outfit foto’s enzo gewoon een beetje creatief
  Liefs

 • Kelly
  03.28.16

  Wat een prachtige look! Stockholm staat door jou zeker op mijn wishlist!

 • Lindsey Beljaars
  03.28.16

  Leuk om te zien! Heel tof dat je weer meer bezig bent met je blog.

 • Romy
  03.29.16

  Leuk artikel, ik ga Stockholm ook snel even scoren! Ik zou meer reviews van je willen zien.

 • Merel Teunis
  03.29.16

  Hele mooie look! De NYX Matte Lip Cream in de kleur ‘Stockholm’ is echt prachtig, staat zeker op mijn lijstje om komend weekend in huis te halen. Hopelijk heb je een fijn paasweekend gehad :)

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  A personal lifestyle blog about the little things in life and with a touch of health, wanderlust & beauty.

 • Mariska
  03.29.16

  Zooo mooi he! Wat een prachtige spullen heb en gebruik je :D

 • Maaike
  03.29.16

  Ik was al onwijs benieuwd naar het lipproduct dat je gebruikt, want ook ik vind die kleur helemaal geweldig! <3

 • Annemarie
  03.29.16

  Ik gebruik zelf ook bijna dagelijks een nyx soft matte lip cream, ik vind ze zo mooi! Vooral de kleur cannes draag ik veel.

 • Saraya
  03.29.16

  Leuk om te zien, je gebruikt mooie make-up producten :)
  X

 • Mieke | Mieksmind
  03.29.16

  Leuk om te lezen, mooie producten zitten er bij! Ik gebruik ook dezelfde matte poeder maar niet altijd als ik al een matte foundation gebruik. De brow wiz heb ik ook in dezelfde kleur en die gebruik ik afwisselend met mijn catrice kitje, dat zijn zeker fijne favorieten! Mijn maxfactor mascara is voor nu echt een favoriet, hij is alleen bijna op, bummer. Ik ben heel benieuwd naar die nyx kleuren, die wil ik zelf ook nog scoren!

 • manon
  03.29.16

  Welke primer gebruik je?
  Werk je tussendoor je make up nog bij ?

 • Denise
  03.29.16

  Ontzettend leuk om dit te lezen, juist dit soort artikelen vind ik erg leuk!

 • Frederieke
  03.31.16

  Wat ontzettend leuk om dit te lezen. Ik ga de NYX Stockholm scoren . Graag zou ik nog een keer een artikel lezen over jouw favoriete lipproducten van dit moment.

 • rey
  03.31.16

  Hoi Manon, zou je ook een keertje’ swatches willen doen van Nyx Soft matte lipcream?

 • anna
  04.02.16

  Echt prachtige producten gebruik je! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar die mascara!

 • Kaylee
  04.03.16

  Meer reviews van make-up producten! X

 • veronique
  04.03.16

  Je bent echt zo mooi !
  Die kleur op je lippen staat je echt mega mooi.

  xoxo

 • Safaa
  04.05.16

  Leuk al deze producten ze zijn niet duur maar wel super mooi

 • Safaa
  04.05.16

  Jaaaa super leuk dat je op je blog actief bent. Ook leuk dat je andere winkels laat zien dan comegetfashion, en loavies en boohoo. Zou je ook op je blog fasion items kunnen showen altijd leuk dan weet ik wat ik kan kopen vind je kledingstijl leuk

 • Demi
  04.07.16

  Waardevol review! Leuk om te lezen! Wat is de naam van het Kate Moss palette?

 • chloe
  04.13.16

  Hee manon!, allereerst weer een super leuke blogpost!
  Ik moet zeggen dat je het altijd weer goed doet.
  Alleen wat ik me afvraag is hoe jij in de winkel de goede kleur foundation koopt, ik loop hierbij namelijk erg vast.
  Dus ik wou graag weten hoe jij dat doet, ik wil namelijk ook dezelfde foundation kopen maar twijfel nog steeds welke kleur ik moet kiezen.

 • Loes
  05.16.16

  Stockholm zou ik ook nog wel een keer willen. Ik heb nu Cannes besteld en ga deze zeker reviewen ik heb namelijk een lichtere huid. Maar wat staan je prachtig.
  Welke oogschaduw gebruik je het meest?

 • Roos
  08.29.16

  Leuk dat je weer wat op je blog post! Ik vond dit echt een leuk geschreven artikel. Zelf draag ik qua make up niet veel, omdat mijn huid nooit onzuiverheden of iets dergelijks heeft, en mijn wenkrbrauwen al donker en mooi gevormd zijn ;-). Wat ik wel draag is concealer van mac en de Great Lash mascara, werkt heel fijn. Soms poeder ik de concealer nog af of doe ik wat highlighter of eyeliner op, maar voor normale dagen vaak niet. X

 • Salma
  11.04.16

  Welke kleur palette van Rimmel is het?