she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Mijn holy grails!


Hi loves! Vandaag vertel ik jullie wat mijn all time favoriete holy grail make-up producten zijn, en waarom. Deze video stond gepland voor gister, maar wegens problemen met het internet is dat niet gelukt, dus vandaar dat hij vandaag online staat. Sorry! Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal, zo mis je nooit meer een video. It’s free! Enjoy!! =D

Leave a Comment

The Comments

 • Joyce - Beamingbeautynl
  01.29.15

  Mooie holy grails heb je!

 • Manon
  01.29.15

  Je gebruikt echt hele mooie producten!

 • femketje
  01.29.15

  die dior foundation lijkt me wel fijn! het milk pencil is ook zo nice :D fijne producten allemaal!

 • Johanneke
  01.29.15

  Ik word heel hebberig van deze video, eigenlijk wil ik bijna alles wel hebben. Vooral de Dior foundation, Nars Albatros highlighter maar ik denk dat ik de make-up revolution dupe daarvan eens probeer, het NYX potlood en de contourblush en de mascara! Poeh een hele lijst haha.

 • kimziej.nl
  01.29.15

  Haha leuke video! Mooie producten!

 • mila
  01.29.15

  Ik herken de liefde voor max factor haha! β™‘

 • Jasmijn
  01.29.15

  Super leuke en gezellige video weer! Je lijkt me zoo lief!

 • Kiss & Make-up
  01.29.15

  Mooie producten zeg. Over die Dior foundation hoor ik echt niets dan goeds. Voor de Albatross highlighter heb ik een dupe van e.l.f. Ik gebruik te weinig highlighters om er echt veel geld aan te kunnen uitgeven.

 • Fabienne
  01.29.15

  Mooie producten! De primer van Max Factor gaat op mijn lijstje. Ben al een tijdje opzoek naar een goede.

 • Nicole
  01.29.15

  Wat een mooie producten allemaal! Die lipstick van mac lijkt me enorm mooi!

 • ESmee
  01.29.15

  Leuke video hahah door jou heb ik die foundation ook gekocht… Ben er super tevreden over!!! Much love

 • Mariska
  01.29.15

  Leuk artikel! Ik ben echt fan van NYX. Ik gebruik de blush in kleur Pinched al maanden bijna dagelijks. En taupe gebruik ik om te shapen. Idd erg fijn! Mijn favoriete lipsticks zijn op het moment MAC Brave, Pink Nouveau en Relentlessly Red.

 • Kirsty
  01.29.15

  Mooie holy grails! Ik vind zelf dat paletje van The Balm ook wel heel fijn, ik heb hem namelijk ook :) Naar die foundation van Dior ben ik al een hele tijd benieuwd!

 • marlissa
  01.30.15

  Fijne productjes. Ik vind de mascara shock van collistar heel goed en de doublewear concealer van Estee Lauder!

 • manon
  01.31.15

  Waar is de mascara te koop? In de etos en kruidvat zijn ze er niet.