she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Mijn pamper routine (tijdens menstruatie)

 photo PicMonkey Collage1_zpskgnqlog6.jpg
Hey meiden! Vandaag laat ik jullie mijn pamper routine zien tijdens mijn maandelijkse feestje. Wanneer ik ongesteld ben vind ik het belangrijk om wat meer tijd te nemen voor mijn verzorging, dit laat ik in de video van vandaag stap voor stap aan jullie zien. Vergeet na het kijken van de video ook niet jouw droom te delen via 1weekextra.nl – laat dit natuurlijk ook achter in de comments zodat ik het terug kan lezen!

– Advertorial –

Leave a Comment

The Comments

 • Kim
  05.26.15

  Leuk idee om deze video op te nemen! :-)
  En natuurlijk ook een heel leuke video.

 • Lisette
  05.26.15

  Super leuke video weer Manon!

 • Jasmijn
  05.26.15

  Heel erg leuk en creatieve video weer. Xx je fan

 • merel
  05.26.15

  Een witte rok tijdens je ongesteldheid? haha, dat zou ik nou echt niet durven.. Leuke video weer!

 • Thanh mai
  05.26.15

  Was een leuke video zoals altijd ❤️❤️

 • Khadija
  05.26.15

  Mijn droom is om ooit te verhuizen naar het buitenland en daar iets te kunnen doen met mijn blog :)
  Leuke video by the way

 • yasmina | BEINGYASMINA
  05.26.15

  Leuke video! Er handig!! Mijn droom is om onafhankelijk te zijn!

 • Vera
  05.26.15

  Wat een leuke video! Goed dat je het aanhaalt in het begin van je video, wij hebben het eigenlijk best goed.

 • Michelle
  05.26.15

  Toevallig ben ik in februari naar india gegaan om daar les te geven aan de kinderen die in sloppenwijken wonen. Ik heb gezien hoe de hygiëne er is en deze meisjes hebben geen geld voor maandverband. Hun inkomen was rond de €150 per maand voor een gezin van soms wel 8 personen. Ik heb met de lerares van de kinderen gesproken over hoe het gaat als de meisjes daar ongesteld worden. Ze moeten het doen met papiertjes als ze niet op school zijn. De school geeft de meisjes namelijk wel maandverband. Ze vertelden me dat de meisjes totaal niet weten wat er nou met ze gebeurt en ze vinden het eng. Ik hoop dat we hier een beetje dankbaarder worden voor wat we hebben, als je hebt gezien hoe het daar gaat dan denk je wel anders. Super dat je hier een video over maakt Manon!

 • Tamara
  05.26.15

  Leuke video!!

 • BrItt
  05.26.15

  Jeetje, echt heftig. Ik vind het zo belangrijk dat mensen dit weten, en echt supergoed dat je deze video heb gemaakt voor ons. Echt respect en ik bedenk me nu dat wij vrouwen en meiden in Nederland het allemaal maar normaal vinden met onze dure maandverband en tampons terwijl de vrouwen en meiden in India niet eens weten wat het precies is en wat ze er tegen kunnen doen. Ik hoop dat er verandering in komt! Supergoed gedaan Manon.