she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Morning routine 2016


Hi loves! Vandaag heb ik voor jullie EINDELIJK mijn ochtend routine video. Hier is echt heel erg vaak naar gevraagd de afgelopen tijd! Ook wil ik mijn excuses aanbieden voor mijn upload gedrag van de afgelopen dagen. Deze periode is heel erg hectisch voor mij omdat ik met verschillende projecten bezig ben waar ik binnenkort meer over zal vertellen! Dit weekend ga ik flink vooruit werken zodat ik voor volgende week alle videos op tijd kan uploaden. No worries <33 Loveeeeο»Ώ

Leave a Comment

The Comments

 • femketje
  10.07.16

  loooove zulke video’s :D en wat is je kitty cute! <3

 • Mieke | mieksmind
  10.07.16

  Je lipkleur aan het einde van de video is echt heel mooi!

 • foryourstyle.nl
  10.23.16

  Ik vind dit soort video’s heerlijk om naar te kijken! Keep up the good work manon xxx

 • Tudor
  12.30.16

  Je heet heeeeel mooi video ik heb zo zien omergens naar toe te gaan