she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

NEVER HAVE I EVER TAG | MET BIBI BREIJMAN


Hey all! Pff wat een hectische dagen heb ik achter de rug. Ik ben de hele week zo druk geweest dat ik geen eens tijd heb gehad om ook maar iets op mijn blog te posten. Ik ga proberen om zometeen voordat ik de deur uit moet nog even een artikel voor jullie te maken, deze zal dan vanmiddag online komen. Vandaag heb ik voor jullie natuurlijk wel een video in petto, namelijk de Never have i ever TAG die ik deed met Bibi! Veel plezier met kijken loves.

Leave a Comment

The Comments

 • Emmy
  04.07.16

  Je moet vaker van dit soort video’s maken met youtubers! Super leuk filmpje xx

  • Dounia
   > Emmy
   04.09.16

   Inderdaad wou ik ook ff zeggen ! Haha

 • femketje
  04.07.16

  hahah super leuke video :D

 • Elsbet | La Vie Pure
  04.07.16

  Heel leuk dat jullie eens samen een video hebben opgenomen! Wat een originele vragen ook :)

 • Iffy
  04.07.16

  Zwemmen met dolfijnen lijkt mij ook super leuk om ooit te doen!

  XO

 • floor
  03.17.18

  Manon je bent echt geweldig en ik zeg hier ff dat je dochtertje echt super lief is ik vind je de beste youtber xx meisje van 11