she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Nieuw haar! | Cosmo Hairstyling

picmonkey-collage
Hey all! Vorige week ging ik langs Cosmo Hairstyling aan de Zuidas Amsterdam waar ik een Total Cosmo Color & Olaplex behandeling kreeg! Mijn haar is weer een stuk lichter, meer afgemat en gezonder. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over mijn bezoekje bij Cosmo Hairstyling.

img_9876
Afgelopen vrijdag was het dan zover, ik ging naar Cosmo Hairstyling om mijn haar weer even een frisse kleur en boost te geven. Momenteel hebben zij een geweldige actie lopen, je kunt namelijk t/m 13 november een totale basiskleur, kleureffect, Olaplex en Touch-up krijgen voor maar liefst 99 euro.

Omdat mijn uitgroei destijds met een kleurhoogte 4.0 is geverfd zat er een groot contrast tussen het blonde en het donkere gedeelte. Ook was er wat warmte te zien in het tussengedeelte, bij Cosmo Hairstyling was ik aan het juiste adres om dit te laten herstellen! De kapster Jolanda die mij die dag heeft behandeld gaf mij eerst wat advies. Zij weet zoveel over het haar en je merkte dat ze echt liefde heeft voor het vak, dit geeft mij altijd al een gerust gevoel als iemand mijn haar gaat verven.

img_9881

img_9889
Jolanda vertelde wat ze wilde gaan doen met mijn haar. Ze wilde de overloop wat subtieler maken door een verf aan te brengen op het tussengedeelte, ze ging voor kleurhoogte 7.0. Dit is een vrij neutrale kleur die dus ook de warmte uit mijn haar zou trekken. Jolanda gebruikte hierbij de Color Paint techniek, met een kwastje ging ze als het ware schilderen op de te warme stukken haar. Dit had ze snel gedaan!

Na ongeveer 40 minuten inwerken kon het haar worden uitgespoeld en kreeg ik ook een Olaplex behandeling zodat mijn droge geblondeerde haar weer even een boost zou krijgen. Dit moest ook ongeveer 10 tot 20 minuten intrekken. Ik vind Olaplex zo lekker ruiken! Heel zoet.

schermafbeelding-2016-10-23-om-15

untitled-2

img_9915
De behandeling zat er al weer bijna op! Mijn haar werd prachtig gefohnd en gekruld. Jolande gebruikte een bijzondere techniek voor mega vavavoooom haar. Ze krulde het met een dikkere krultang en maakte plukjes vast met speldjes zodat het kon afkoelen. Tot slot haalde ze alle speldjes eruit en mijn haar was echt mega volumineus! 

Ik ben echt heel erg blij met het resultaat van de behandelingen bij Cosmo Hairstyling. Dit was de eerste keer dat ik mijn haar heb laten verven bij hun en ik weet nu al dat ik vaker langs ga. Happy new hair =) Deze actie loopt dus t/m 13 november, daarbij krijg je een totale basiskleur, kleureffect, Olaplex en Touch-up krijgen voor maar liefst 99 euro!

Kijk voor meer info op de website van Cosmo hairstyling.

*Dit artikel is opgezet in samenwerking met Cosmo hairstyling.

Leave a Comment

The Comments

 • Annemieke
  10.26.16

  Manon, wt mooi!! Ik vond je haar al prachtig, maar dit assige staat je toch wel echt top. Goed om te weten, ik wil namelijk zelf ook lichter gaan =D

 • Nina M.
  10.26.16

  Prachtig je nieuwe haar Manon! Ik ben echt gek op je vlogs ook <33 De cosmo vlog was ook leuk geworden :) Veel liefs xx

 • femketje
  10.26.16

  oeh wauwie <3

 • Denise
  10.26.16

  Hoe mooi is je haar gekruld, wauw! Super mooi gedaan :-)

 • Lindsey Beljaars
  10.27.16

  Wauw, echt prachtig!!

 • Michelle
  10.27.16

  Super mooi je haar! Geldt deze actie alleen bij de salon waar jij bent geweest of ook bij alle salons van Cosmo?

 • Gea
  10.28.16

  Wauw! Echt heel mooi geworden :)

 • Marloes
  10.29.16

  Je haar is echt onwijs mooi geworden, heel gaaf!

 • Charel
  11.12.16

  Vind je haar altijd prachtig maakt niet uit wat je ermee doet hihi!

 • Lee
  01.27.17

  Echt een leuk artikel om te lezen, ook leuk om te zien dat je er goede ervaringen mee hebt xx

 • Florentine
  06.14.17

  Super leuk!!!