she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Magnum Limited Editions – Pink & Black!

 photo 8585magnum_zpslubwbu4m.png
Psst.. jij daar! Ben jij net als ik dol op ijsjes? Dan heb ik vandaag leuk nieuws voor jou! Misschien heb je het al voorbij zien komen op TV, namelijk dat Magnum maar liefst twee nieuwe Limited Editions heeft uitgebracht: Pink & Black. Afgelopen week is er een event georganiseerd waarvan een leuke aftermovie is gemaakt, en vandaag ga ik jullie daar wat meer van laten zien!


In welke mood ben jij?

De nieuwe Magnum Pink Raspberry en Magnum Black Espresso zijn twee erg verschillende maar even verleidelijke smaken, perfect passend bij verschillende momenten. Ben jij vandaag in de mood om te flirten en ga je voor fruitig framboos, of voel jij je eerder stoer en sophisticated en ga je voor een rijke espresso smaak? Ik zelf vind beide erg lekker, maar als ik vandaag moest kiezen ga ik voor de Magnum Pink!

 photo magnum_zps67qahlaa.png

– Magnum Pink is een heerlijk frambozen ijs met een swirl van frambozen saus, omhuld door een laag krakende Magnum melkchocolade in een glimmend parelmoer roze jasje! Super acute & flirty.
– Magnum Black is een romig vanille ijs met een swirl van espresso koffie, omhuld door een krakende pure laag Magnum chocolade.

Beide smaken zijn zeker het proberen waard! Je kunt de twee Limited Editions nu uitproberen bij o.a. de Magnum Pleasure Store aan de Leidsestraat 79 te Amsterdam. Daar kan je zelfs je eigen ijs laten samenstellen! Loopt het water je al in de mond?

HET EVENT

Amsterdamse grachten voor één avond roze Nooit eerder vertoonde lichtshow kleurt Amsterdam Amsterdam kleurde gisteravond roze. Tijdens de Pink & Black Night, georganiseerd door ijsmerk Magnum, werden de Amsterdamse grachten op spectaculaire wijze verlicht met nooit eerder vertoonde projecties. In het kleurenspel stonden roze en zwart centraal. De kleuren van de nieuwe Limited Editions smaken Pink Raspberry en Black Espresso. De show startte om half tien achter het Rijksmuseum en eindige om elf uur op de hoek van de Prinsengracht en de Leidsestraat. Verschillende bloggers, media en BN’ers volgden de varende lichtshow vanaf het water. De afgelopen weken konden consumenten online stemmen op hun favoriete limited edition. Tijdens het knallende slot van de lichtshow werd de winnende smaak bekendgemaakt. De explosie van roze licht dat het centrum kleurde liet er geen twijfel over bestaan. De gewaagde Pink Raspberry bleek de meest gekozen Magnum. Veel voorbijgangers werden verrast door de Pink & Black show en bekeken de ontknoping vanaf de Leidsestraat. “Ik vond het fantastisch om te zien, de spanning werd mooi opgebouwd en uiteindelijk werd alles roze. Ik ga die Magnum Pink snel een keer proberen”, aldus Livia Hofland uit Amsterdam.

Wat is jouw favoriete Magnum smaak?

– ADVERTORIAL –

Bron afbeeldingen: Magnum & Tumblr.com

Leave a Comment

The Comments

 • Femke
  06.03.15

  Mijn favoriete smaak van deze twee is zeker Pink Raspberry.. Ik hou niet van Espresso dus die smaak is voor mij echt net iets te overheersend! Als ik trouwens overall moet kiezen doe mij dan maar de ‘gewone’ Magum of de Magnum caramel, yummy!

 • Tamara
  06.03.15

  Ik vind de pink erg lekker!

 • anouk
  06.03.15

  Ik ga voor pink!! Yamyam

 • Romy | Styled by Romy
  06.03.15

  Lijkt me echt heerlijk, ik zag ze laatst al liggen. Ik wil de roze toch wel graag proberen!

 • Esther
  06.03.15

  Ik. Moet. Deze. Proberen. En wel heeeel snel, haha :-)

 • Lindsey Beljaars
  06.03.15

  Ik vind de ‘Pink’ persoonlijk ook lekkerder dan de ‘Black’. De ‘Pink’ is heerlijk fris voor de zomer!!

 • Jetty
  06.03.15

  Omg yummyy!

 • Saraya
  06.03.15

  Ik heb de pink al geproefd, die is zo lekker :)
  X

 • Denise
  06.03.15

  Ik heb ze beide nog niet gehad, maar vooral de roze lijkt me heerlijk! <3

 • Jamey
  06.04.15

  ik ben gek op de roze!

 • Khadija
  06.04.15

  De Pink Raspberry is absoluut mijn favoriet. Ik hou van frambozen en chocolade, dus het is de perfecte combinatie. De Black Espresso daarentegen heb ik zelfs niet geprobeerd aangezien ik geen koffie lust. Dus definitely de pink versie voor mij :)