she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

NYX Matte Lip Creams | Mijn favorieten!

PicMonkey Collage
Hey meiden! Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik de afgelopen tijd alleen maar dezelfde soort tinten lipstick op mijn lippen draag, zowel in de vlogs als in mijn artikelen. Als je mij wat langer volgt dan weet je dat ik helemaal weg ben van de NYX Matte Lip Creams, ik blijf er maar over praten omdat ze gewoon zo fijn zijn! Het leek mij leuk om vandaag mijn drie favoriete kleuren uit de collectie met jullie te delen. In het artikel van vandaag laat ik jullie zien hoe de NYX Matte Lip Creams er bij mij uitzien en uiteraard heb ik ook swatches gemaakt. Enjoy!

nyx4

nyx2
Matte lipstick is het afgelopen jaar ineens een hype geworden, ik weet nog wel dat ik vorig jaar mijn eerste matte MAC lipstick kocht (MAC Ruby Woo). Er ging een wereld voor me open! Ik heb nu volgens mij al meer dan een jaar geen satin lipstick met een glans gedragen, ik vind het gewoon niet zo mooi meer. Wel draag ik natuurlijk zo nu en dan een gloss, maar je zult mij eerder tegenkomen met mega matte lippen. Toen ik mijn eerste NYX Matte Lip Cream kocht (in de kleur Stockholm) was ik meteen verkocht! De Lip Creams zijn super creamy, ruiken lekker naar vanille en blijven super lang op de lippen zitten. Er zijn heel veel verschillende tinten verkrijgbaar, mijn favorieten zijn: Abu Dhabi, Cannes en Milan. Vandaag gaan jullie zien hoe deze drie tinten bij mij staan.

nyx6

nyx3
De applicator van de Lip Creams is een beetje klein en dus ideaal om de lippen precies mee in te vullen. Alle drie de kleuren zijn super gepigmenteerd en lekker creamy! Na enkele minuten droogt het product heel matte op en voelt het een beetje droog aan, maar niet storend. Ik heb meerdere matte lip creams geprobeerd en ik moet zeggen dat ik deze toch wel het meest prettig vind aanvoelen.

nyxcannes
Op deze foto draag ik de kleur ‘Cannes’. Dit is een mooie my lips but better kleur met een ietwat roze ondertoon. Perfect voor een alledaagse look! Soms breng ik een bruine lipliner aan (bijv. MAC Bittersweet) zodat de ondergrond wat donkerder is, dat is ook erg mooi. Op de foto hierboven draag ik alleen de lip cream, geen lipliner.

nyxabudhabi1
Hier heb ik de kleur ‘Abu Dhabi’ op mijn lippen. Deze is ietwat meer bruin dan ‘Cannes’. Ook een heel fijn nude kleurtje die je overdag prima kunt dragen! Heb je een keer een heftige ooglook? Deze kleur past werkelijk overal goed bij!

nyx7
Last but not least, ‘Milan’. Deze kleur is lekker opvallend, perfect voor de lente/zomer periode. Ik meng deze vaak met de kleur Abu Dhabi als ik die wat meer roze wil hebben. Alle drie de kleuren zijn overigens makkelijk met elkaar te mengen! Deze roze kleur draag ik wat minder vaak dan de andere twee, maar dit is een typische roze tint die iedereen wel zal staan.

nyx1
En dat waren ze dan! Mijn drie favoriete NYX Matte Lip Cream kleuren op dit moment. Ik ontdek er zo nu en dan natuurlijk wel meer, maar op dit moment draag ik deze het meest van allen. Als ik weer eens een nieuw kleurtje heb ontdekt zal ik jullie zeker weer op de hoogte stellen. De lip creams kosten maar liefst 7,50 bij Douglas. Wel moet ik erbij zeggen dat ze vrij snel uitverkocht zijn in de webshop! Ik kijk af en toe in de Kalverstraat bij de grote Douglas of ze daar aangevuld zijn, soms moet je een beetje geluk hebben. Asos verkoopt ze volgens mij ook maar daar zijn ze wel wat duurder. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe de kleuren bij mij staan! Fijne dag meiden en tot snel. X Manon

Wat is jouw favoriete lip product op dit moment?

Leave a Comment

The Comments

 • Kim
  04.13.16

  Super mooie kleuren! Ik wil cannes ook halen maar die is steeds uitverkocht op de douglas site! Jammer dat je stockholm niet hebt gedaan daar was ik ook wel benieuwd naar! X

  • Enkleida
   > Kim
   04.13.16

   Ze zijn net binnen vandaag op de site. Ga maar snel kijken haha :p

  • Esma
   > Kim
   04.16.16

   Als je je mail achterlaat op de Douglas site bij de uitverkochte nyx-product, krijg je een mail wanneer ze weer beschikbaar zijn op de website van Douglas! xx

  • Tess
   > Kim
   05.23.16

   Cannes is momenteel te krijgen! ik ga hem ook bestellen :)

 • Sarahdise
  04.13.16

  Moo! Ik heb zelf Istanbul en Sao Paulo. Vooral die laatste vind ik heeel mooi. Milan staat je superleuk btw!

  • Selinay
   > Sarahdise
   04.15.16

   Sorry maar @sarahdise je kan geen lipkleur van istanbul en sao paulo dus als je het anders bedoelde zeg het ❤️

 • Shiralee
  04.13.16

  Wat een prachtige foto’s en wat een prachtige kleuren. Staat je heel erg mooi! Ik denk dat ik binnenkort ook maar een paar NYX lip creams aan ga schaffen, staat al een tijdje op m’n wishlist!

 • Femke
  04.13.16

  Milan heb ik ook en vind ik echt super mooi. Zelf draag ik ook heel erg graag de kleur Ibiza. Over deze kleur heb ik toevallig afgelopen week een review online laten komen. Verder wil ik Cannes al een tijdje hebben, maar steeds als ik hem wil scoren is deze online uitverkocht :-(!

  • Enkleida
   > Femke
   04.13.16

   Ze zijn binnen , heb ze net besteld op douglas :p

 • Denise
  04.13.16

  Wat een toffe review weer, ik heb ze gemist! Vind de eerste twee kleurtjes erg mooi <3

 • Maaike
  04.13.16

  Ik vind ze ook echt onwijs mooi en ze staan je alle drie mooi! En de prijs is gelukkig ook niet al te duur. Deze staan vanaf nu op mijn wishlist <3

 • Monica
  04.13.16

  Alledrie de kleuren staan je erg mooi. Ze zijn allemaal vaak snel uitverkocht helaas.

 • Dionne
  04.13.16

  Wauw! Wat mooi! ziet er heel goed uit!

 • Kim
  04.13.16

  Wat een prachtige kleurtjes!

 • Saraya
  04.13.16

  Wauw mooie kleurtjes, ze staan je prachtig :)
  X

 • dresses and daisies
  04.13.16

  Ik denk dat ik gewoon ‘wauw’ kan zeggen. Ik verlang zo tot de nyx winkel in belgië is…

 • Dana
  04.13.16

  Ze staan je prachtig! De eerste 2 zijn mijn favoriet :)

 • Julia
  04.13.16

  Mijn favoriete lip producten op dit moment zijn de catrice longlasting lip pencil 020 in combinatie met NYX stockholm! (Ik kleur dan mijn hele lippen in met het lip pencil, dus niet alleen de omlijning) Misschien ook iets voor jou! xx

 • Lindsey Beljaars
  04.14.16

  Ik ben echt dol op deze Soft Matte Lip Creams. Op dit moment heb ik London, Milan en Ibiza, maar ik vind Cannes en Abu Dhabi ook echt prachtig. Ik weet zeker dat ik binnenkort weer een nieuwe bestelling ga plaatsen.

 • Naomi
  04.14.16

  Ik vind vooral Cannes mooi! ik heb zelf Antwerp een hele mooie best felle kleur. ik zou graag nog andere felle kleuren hiervan willen, omdat je die dan lekker goed blijven zitten. Ibiza en Morocco staan op mijn wishlist!

  x

 • LA DOLCE EVITA
  04.14.16

  Oh wat ben ik toch jaloers op je haar. De kleur is echt prachtig! Vorig jaar heb ik een aantal lipcreams van NYX uit de VS meegenomen en ik gebruik ze erg graag. De prijs is in Amerika wel een stukje gunstiger omdat ze regelmatig aanbiedingen hebben..

 • Rachel Kromdijk
  04.14.16

  Vooral de bruine/nude variant vind ik prachtig! maar jij kan opzich qua kleuren wel alles hebben! looking good en fijn artikel

 • Mieke | Mieksmind
  04.14.16

  Deze staan al op mijn wishlist! ze zijn inderdaad vaak uitverkocht waardoor ik er nog geen heb, helaas. Ik vind ze je alle 3 heel erg mooi staan! Vooral Cannes is een mooi kleurtje.

 • Femke
  04.14.16

  Wauw deze zien er prachtig uit!

 • Vera
  04.14.16

  Wat een ontzettende mooie kleuren!! Ik ben heel benieuwd wat ik er zelf van zal vinden, ze gaan in iedergeval op de wishlist!

 • femketje
  04.14.16

  super gorgeous tinten :D

 • Gina
  04.14.16

  Ik vind ze echt prachtig! Cannes is mijn favoriet ;)

 • Annelies
  04.15.16

  Oooh ze zijn allemaal zo mooi! Jammer dat NYX in België nog niet te koop is, want anders zou ik meteen naar de winkel rennen :)

 • Yasmina
  04.15.16

  Leuk artikel! Mijn favoriete lipkleur op dit moment is MAC lipstick in de kleur Velvet Teddy. Wauw, echt een mooi nude kleurtje! Hij neigt een beetje naar bruin, maar heeft een donkerpaarse gloed <3

 • Peggy
  04.16.16

  Hey Manon,

  Heb je de nieuwe Liquid lipsticks van NYX al geprobeerd?
  volgens mij heten ze de lingerie Liquid lipsticks.
  Ik vroeg me af of jij daar misschien een review over zou kunnen doen!

 • Irina
  04.17.16

  Oew wat mooi! Ik ben al een tijdje aan het twijfelen welke kleur ik nou moet gaan bestellen van de NYX Matte Lip Creams maar nu ben ik eruit: Abu Dhabi it is!

 • Marloes
  04.17.16

  Heel mooi zijn ze! Staan je ook goed!

 • Withlovefroms
  04.17.16

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Kelly
  04.17.16

  Ik vind ze allemaal erg mooi!

 • gea
  04.18.16

  Ze zijn inderdaad echt prachtig, mooie kleurtjes heb je ook als favoriet. Misschien ook maar eens één aan schaffen het resultaat vind ik echt mooi.

 • Manon fan
  04.18.16

  Super mooi

 • Lotje
  04.19.16

  Hi Manon! Door jouw review heb ik Abu Dhabi aangeschaft! Ik ben heel erg benieuwd en hopelijk komt hij snel binnen! Liefs <3

 • Janneke | Crafty Time
  04.20.16

  Wat een prachtige kleuren! Die laatste vind ik denk ik het mooiste!

 • Melissa
  04.21.16

  Ik heb zojuist Abu Dhabi besteld en als Cannes er is bestel ik die ook gelijk :-)

 • Carmen
  04.21.16

  Abu Dhabi!! <3

 • Beauty en Gezondheid
  04.22.16

  Mooie kleuren!! Vooral Abu Dhabi, my fav!

 • Fleur
  04.26.16

  Echt mooie kleuren, je schrijft heel erg leuk. Ik ga het ook proberen op m’n nieuwe blog, m’n nieuwe post staat online neem een kijkje als je zin hebt ;) http://www.fleurvd.weebly.com

  xx Fleur

 • Anoeska
  04.30.16

  Wat een prachtige kleuren, ik ben ook helemaal weg van mat dus ik ga deze zeker een keer proberen.

 • Sanne Jorna | Pencils & Parties
  05.08.16

  Ohh, dat staat je mooi. De felle is mijn favoriet maar jij kan ze allemaal super goed hebben!

 • Lisa
  05.09.16

  Oh wow, wat een mooie kleuren zeg! Ze staan je ook prachtig.

 • Suzanne
  05.10.16

  Milan is ook echt prachtig, dit is ook mijn favoriet!

 • Kim
  05.11.16

  Wanneer komen er weer reviews?

 • janique
  05.11.16

  ze staan je prachtig , waarom open je niet een lipstick collectie zou super leuk zijn.

 • Esmee
  05.14.16

  Voor een vak op school zijn we bezig met een nieuw soort kledingmerk op te zetten. En ik ben benieuwd wat jullie van het volgende concept vinden:

  Een kledingmerk waarbij je gebonden kan worden aan een persoonlijke stylist, die je advies geeft en met wie je samen een stijlboek kunt maken (per seizoen). Verder zal ook af en toe workshops geven, bijvoorbeeld over lichaamstaal, presenteren, netwerken en personal branding.
  Ook zullen ze een blog onderhouden waar je informatie kunt lezen over mode, sport (fitness, yoga en hardlopen), cultuur (restaurants & leuke musea) en bijvoorbeeld komende events in je stad.

  Wat vinden jullie van dit idee? Zijn er nog dingen die je mist of die je juist niet vindt passen?

 • Aboutsbtyle
  05.19.16

  Wat een mooie kleuren zeg. Ik ga is even langs de winkel. Liefs soraya

 • Lisa
  05.21.16

  Cannes mijn favoriet!
  Omdat ze zo populair en snel uitverkocht zijn, is mijn vraag of je er misschien een video over alle kleuren kunt maken?

 • Marrit
  05.22.16

  Die zijn echt geweldig! Zelf wil ik heel graag stockholm

 • Melanie
  06.19.16

  Ik vertrek dinsdag naar Milaan en heb in je vlog gezien dat er een NYX zit, alleen ik kan nergens een adres vinden. Weet iemand dit toevallig?

 • Edh
  08.01.16

  Ik heb net zelf Cannes gekocht in een NYX filiaal in Gent (Belgie), zoo mooi!!! ?

 • Liss
  12.30.16

  Heel fijn deze swatches! Heb ze net besteld