she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Oral-B Genius 9000 | Bluetooth action

foto1
”Manon, hoe komen jouw tanden zo wit? Heb je ze gebleekt?” is een vraag die mij dagelijks wordt gesteld onder mijn videos.. Mijn antwoord is: nee, ik poets elektrisch! Sinds kort heb ik een nieuwe tool ontdekt die mijn tanden nog beter reinigt dan alle andere die ik voorheen heb gebruikt, namelijk de Oral B Pro Genius 9000 Bluetooth Action. Vandaag ga ik het hier met jullie over hebben!

IMG_0648Ik heb mijn tanden voorheen altijd gepoetst met een normale tandenborstel, totdat ik ontdekte een verschil een elektrische tandenborstel maakt. Sinds ik elektrisch poets zijn mijn tanden zoveel schoner en witter dan voorheen! Sinds een paar weken ben ik overgestapt van de Oral-B Pro 2500 naar de Oral-B Genius 9000. De Genius 9000 is een revolutionaire elektronische tandenborstel met een op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerd design en -tandenborstelkop voor een nog grondigere reiniging van het gebit. De borstelharen omhullen iedere tand en pulseren, roteren en trillen om zo tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een normale ‘manuele’ tandenborstel. De Oral-B Genius 9000 verbindt je via Bluetooth met de Oral-B app op je smartphone, super handig! De app begeleidt je als het ware tijdens het poetsen zodat je een nog beter poetsresultaat bereikt. De app houdt precies bij welke zones je nog moet poesten en geeft hij aan wanneer de door tandartsen aanbevolen 2 minuten verstreken zijn en beschermt de drievoudige druksensor je tandvlees tegen te hard poetsen. In de doos zit een houder waar je je smartphone op kunt klikken (voor op de spiegel), ook zitten er meerdere opzet stukjes in.

IMG_0650De 360º SmartRing van de Oral-B Genius 9000S zorgt ervoor dat de app precies herkent wie er aan het poetsen is om zo je poetservaring nog persoonlijker te maken. Ik zelf heb gekozen voor een roze kleurtje, leuk toch? Dwayne gebruikt hem niet, maar je zou hem eventueel gezamenlijk kunnen gebruiken (ieder een eigen opzetstukje).

IMG_0657Tijdens het poetsen krijg je op je scherm allerlei aanwijzingen, super handig natuurlijk. De telefoon herinnert mij er ook aan dat ik mijn tong goed moet poetsen en dat ik nog moet flossen en spoelen met een mondwater (iets wat ik nog wel eens vergeet). Als ik alles heb gedaan volgt er een samenvatting (zie foto). Bravo! Ik heb goed gepoetst, zie je? Mijn tanden heb ik dus niet gebleekt, ik poets en verzorg mijn gebit gewoon erg goed met de Oral-B Genius 9000. Het is even een investering, maar met de juiste tools krijg je mooie tanden. Dat is mijn enige tip die ik kan meegeven! Oh, en natuurlijk niet vergeten om 2 keer per dag te poetsen. Soms doe ik het zelf 3 keer (als ik een wijntje op heb of veel heb gesnoept). De Oral-B Genius 9000 kost rond de 299 euro (let op: er zijn regelmatig leuke aanbiedingen online en in de winkels) en hij is verkrijgbaar bij o.a. Mediamarkt en Coolblue.

Hoe poets jij je tanden? Elektrisch of handmatig?

Let op: Dit is GEEN advertorial.
De elektrische tandenborstel heb ik van een PR bureau opgestuurd gekregen om te testen.
Omdat ik er zelf zo enthousiast over ben wilde ik hier een uitgebreid artikel aan wijden, vandaar :)

Leave a Comment

The Comments

 • femketje
  08.28.16

  zo’n app lijkt me wel ideaal!

 • Laura en Jaimy
  08.28.16

  Wat een mooie tandenborstel! Je hebt inderdaad erg mooie tanden!

 • Monica
  08.28.16

  Sorry ik poets ook electrisch met een tandenborstel van oralB maar een tandenborstel koppelen aan een app gaat mij toch iets te ver. Neemt niet weg dat je idd prachtige tanden hebt ?

 • Chrisspy
  08.28.16

  Dit is een advertorial toch? misschien wel zo handig om dat er bij te zetten Manon

  • Manon
   > Chrisspy
   08.28.16

   Dit is geen advertorial, anders had ik het er netjes bij gezet, net als alle andere sponsored posts.

 • Laura Fischer
  09.07.16

  Super leuk! Maar welke tandpasta gebruik jij dan?

  • Ikstavoorjeklaar
   > Laura Fischer
   09.08.16

   Ik kan de tandpasta van Colgate aanraden maar de nieuwe tandpasta van Oral B de twee stappen kan ik ook aanraden het is de 3D white luxe perfection & whitening. Ik merkte dat mijn tanden na enkele dagen witter werd. Maar het maakt jouw tanden wel beetje gevoelig. Beiden merken kan ik echt aanraden.

 • Ikstavoorjeklaar
  09.08.16

  Manon, wat is jouw blog onwijs mooi geworden! Maar jij bent gewoon te mooi voor online wereld ??. En wat een fijn artikel! Mijn elektrische tandenborstel heeft zich begeven. Wel twijfel ik heel erg tussen deze tandenborstel en de Philips diamondclean. En vraagje, moet je vaak opladen of valt dat mee ? Zo niet, hoeveel dagen kan je met een volgeladen elektrische tandenborstel gebruiken? Ik ben nogal lui om op te laden .. X

 • Amsteldental
  11.18.16

  Leuk artikel! Elektrisch poetsen heeft onze voorkeur, maar 2x per dag poetsen met een gewone tandenborstel is natuurlijk ook hartstikke goed. Zolang je je mondverzorging maar goed bijhoud en goed let op gebitsreiniging!