she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Philosophy Be Your Best BB cream


Je hebt er ongetwijfeld al eerder wat over gehoord of gelezen, namelijk de nieuwe BB cream van Philosophy. De afgelopen maanden zijn er ontzettend veel nieuwe BB creams gelanceerd, en toch is ieder die ik tot nu toe heb getest totaal verschillend. Ik testte de variant van Philosophy, en ik ga vandaag wat meer vertellen wat ik ervan vond!


Toen ik de Philosophy BB cream binnenkreeg was mijn eerste indruk meteen goed. Wat een leuke tekst staat er op de verpakking! Ook is het doosje echt helemaal Philosophy, basic maar toch chic zoals we gewend zijn. Mijn aandacht was vooral gevestigd op de tekst voorop het doosje.


De BB cream komt in een handige tube, waar ik zelf een groot voorstander van ben. Het tubetje is gewoon basic wit, met zwarte letters en een zwarte bijpassende dop. De BB Cream is er in de kleuren Light en Medium. Medium is de donkerste, maar deze is helaas nog wel te licht voor mij.


Door de hygienische pomptube kun je de BB cream makkelijk doseren. In het tubetje zit 30 ml product.


De BB Cream beschikt over een aantal bijzondere ingrediënten in de formule, zoals:
– zoethoutwortelextract (vermindert de aanmaak van melanine, oftewel pigmenten die je huid verkleuren)
– vitamine-c-derivaat (laat je huid meer stralen)
– ascorbinezuurderivaat (is een sterk anti-antioxidant en gaat huidveroudering tegen).


De BB cream is vrij luchtig en licht van structuur, maar net wat teveel product en het voelt niet meer zo prettig aan op mijn gezicht. Helaas is de BB cream net wat te licht voor mij, maar desondanks dat zie ik wel dat hij mijn oneffenheden goed dekt en rode plekjes wegwerkt. Heb je een lichtere huid dan is deze BB cream dus zeker wat voor jou, maar voor de meiden met een getinte huid is dit een no-go aangezien hij alleen in Light en Medium is, en Medium nog vrij licht is.


Hierboven zie je de BB cream aangebracht op mijn hand en op mijn gezicht. Zoals je kunt zien is hij echt een stukje lichter vergeleken met mijn hals. In de winter ben ik vaak wel wat bleker, maar zelfs dan is hij nog iets te licht voor mij. Wel zie je dat hij een prachtige dekking geeft, en een beetje een glowy finish heeft!


Al met al vind ik het een fijn product, ondanks dat hij niet in mijn huidskleur is, wat ik wel erg jammer vind. De structuur vind ik erg prettig, en hij voelt ook zacht en licht aan op mijn huid. De Philosophy BB Cream is voor € 29,95 verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Q: Was jij al bekend met de Be Your Best BB Cream van Philosophy?
Zo ja, wat is jouw ervaring hiermee? Of wil je hem nog graag proberen?

Leave a Comment

The Comments

 • Laura Louise
  11.26.12

  Hij lijkt mij erg fijn!!

 • Esmay
  11.26.12

  Die ziet er wel goed uit zeg :D Ik zou ‘m alleen zelf niet aanschaffen, want ik heb nog zoveel liggen haha!

 • Linda
  11.26.12

  Goede duidelijke review, en mooie fotos van jou en de producten zeg!

 • Anita
  11.26.12

  Alleen de verpakking ziet er al leuk uit!

 • Ilse Danielle martina
  11.26.12

  Jammer dat het zo licht is altijd.. voor mijn huidskleur is het helemaal lastig. Ik gebruik die van Bobbi brown :)

  Xo IDM
  http://www.ilsedaniellemartina.blogspot.com

  • Manon
   > Ilse Danielle martina
   11.26.12

   Ja inderdaad! Voor jouw huidskleur wordt het inderdaad al wat moeilijker.. Maar gelukkig heeft Bobbi Brown veel meer producten voor de getinte huidjes!

 • Lisanneleeft
  11.26.12

  Hij ziet er wel heel erg mooi uit. Jammer dat hij niet bij jouw huidskleur past!

 • Roxanne
  11.26.12

  Goede review! Jammer van de kleur, maar ik ben wel heel benieuwd naar het product. Je blog is erg mooi! :)

 • Vera
  11.26.12

  Het ziet er heel erg mooi uit en ik heb een super lichte huid, dus wie weet past ie wel bij mijn huidskleur :)

 • femketje
  11.26.12

  ik vind het wel weer fijn dat deze zo licht is :D dan is het sneller een match voor mijn bleke huid XD

 • Chantal
  11.26.12

  Ik vind ‘m erg fijn, alleen jammer dat de medium die ik ontvangen heb voor mijn huid wat te donker is :-(

 • Jesdiny
  11.26.12

  Lijkt me erg fijn, maar wel jammer van de kleuren. Zo zijn er toch veel meiden die er geen gebruik van kunnen maken denk ik ..

 • Elvie
  11.26.12

  Ik hou van Philosophy producten.. en deze lijkt me ook erg fijn. :)

 • Amy
  11.26.12

  Ahh wauw klinkt echt super fijn!

 • Allissa
  11.26.12

  De finish ziet er wel goed uit (:

 • Sabrina
  11.26.12

  Wow, ik vind hem prachtig! Jammer dat ook deze bb niet geschikt is voor donkere huidjes :(

 • Silvy
  11.26.12

  Goede review! Ik zou hem ook best graag eens uit willen testen, ik heb een hele lichte huidskleur namelijk :)

 • Lotte
  11.26.12

  Hij lijkt me erg fijn, ik vind hem wel wat prijzig.
  Maar als ik het zo lees kom het product redelijk dicht bij mijn Maybelline BB cream (€10)

  Maar het ziet er leuk uit! :D
  Ik denk toch wel dat ik ‘m goed kan gebruiken aangezien ik niet de bruinste ben.. :d

 • laura
  11.26.12

  het lijkt me een hele fijne bb cream. jammer dat hij te licht is voor jouw huid (al ben ik wel een beetje jaloers op je mooie bruine huidje)

 • Jolet
  11.26.12

  BB creams geven niet genoeg dekking voor mijn roodheden, dus jammer genoeg is dit product niks voor mij..

 • Jasmijn
  11.26.12

  Wat een mooi effect geeft hij op jouw huid! Jammer dat hij te duur is voor mij, anders had ik ‘m zeker willen uitproberen :D

 • Sofie
  11.26.12

  Het lijkt me best een geschikt product voor mij. Al ben weet ik niet goed hoe mijn huid er op zal reageren. Ze is namelijk erg gevoelig tegenwoordig :s

 • Linsey
  11.26.12

  Lijkt heel fijn! Jammer dat het met de kleur niet zo meezit, hoor dat veel mensen dat een nadeel vinden.

 • Angelique
  11.28.12

  Lijkt mij een fijne bb crème alleen wel een beetje aan de prijs