she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Q&A | WERK, KINDERWENS, GELUKKIG ZIJN ETC!


Hoi sweetiesss! Vandaag is het tijd voor een persoonlijke video, ik beantwoord namelijk een aantal van jullie meest gestelde vragen die via instagram binnen zijn gekomen! Heb jij nog andere brandende vragen? Stel ze gerust in de comments, dan kan ik ze gelijk voor jullie beantwoorden. Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal, zo mis je nooit meer een video (it’s free)! Veel plezier met kijken! x

Leave a Comment

The Comments

 • Anouk
  01.21.15

  Leuk filmpje!! Q&A zijn altijd gezellig om te kijken, een soort kletsfilmpje

 • Martine
  01.21.15

  Leuk filmpje! Ik denk dat je de juiste keuze hebt gemaakt door niet fulltime te gaan vloggen. Het is misschien voor kijkers leuk, maar je hebt ook nog een eigen privΓ© leven waar je rekening mee moet houden, dus je hebt groot gelijk.
  Elke keer als ik op je site of youtube kanaal keek vroeg ik mij af wat je afkomst was, grappig dat je gewoon 100 procent Nederlands bent haha.

  Liefs

 • Jasmijn
  01.21.15

  Wat heb je toch een lieve en zachte persoonlijkheid! Super om naar te kijken

 • Maartje
  01.21.15

  Wat een leuke video! Zou leuk zijn als je vaker zo’n video op neemt!

 • Lana
  01.21.15

  Ik zou echt suuuuupergraag willen weten hoe je je haarkleur zo krijgt. Ik weet dat je de uitgroei verft, maar hoe heb je dat blonde zo gekregen? Is dat gewoon een pakje ombre? Ik heb namelijk bruin geverfd haar en ik wil het blond hebben. En haar doet zoveel met het ‘lekker in je vel zitten’. Ik vind mijn haar nu niet mooi en ik merk dat ik er toch best wel mee zit dagelijks.

 • Nicole
  01.21.15

  Echt een super leuke video!

 • Anita te Gussinklo
  01.21.15

  Wat is je lievelingskleur?
  Enne hoeveel weeg je nu? (want daar gaf je geen antwoord op)

 • Saffia
  01.21.15

  Echt een leuke video weer!

 • Celeste
  01.21.15

  Onwijs leuke video! Wat een mooie tip om mee te eindigen om vooral jezelf te zijn!

 • Joika
  01.21.15

  Super leuk!!! xx

 • femketje
  01.21.15

  super leuk beantwoord allemaal :D

 • Maureen
  01.22.15

  Leuke q&a, altijd leuk om meer van bloggers te weten te komen.

 • Deisy
  01.22.15

  Wat een leuk filmpje en je hebt de vragen ook zo leuk beantwoord. Ben nu wel nieuwsgierig wat je in de planning allemaal hebt hihi ;-) Wel fijn om te horen dat je het zo goed met je gaat: zo zou iedereen zich moeten voelen <3

 • Anoeska
  01.23.15

  Hele leuke video!

 • anne
  01.23.15

  Hoi Manon,

  Leuke video, ik heb het idee dat ik je beter heb leren kennen en dat maakt het volgen van je site extra leuk! Succes met je plannen voor 2015!

  Liefs, Anne

 • Marlous
  01.24.15

  Leuk om te zien hoe je reageert op de vragen. Je bent erg toegankelijk! Ik ben benieuwd wat je nieuwe challenge wordt, workwise:)

 • Maria
  01.25.15

  leuke video maar wel jammer dat je zo kort reageert over je gewicht je kon teminste een weegschaal pakken en het even doen