she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

Sleek Bronze Block

 photo sleekbronze8 2_zps1cdblo02.png
Het is winter, en dat betekent dat onze huidjes er allemaal wat bleker uitzien omdat de zon zich weinig laat zien gedurende deze periode. Ik zelf vind dat mijn gezicht er altijd grauw uitziet tijdens deze tijd van het jaar, een mooie blush of bronzer is zoals je kunt begrijpen voor mij onmisbaar! Mijn stash bevat ontzettend veel verschillende bronzers en blushes, en zo nu en dan doe ik nog wel eens hele fijne ontdekkingen. Zo ontving ik laatst deze Sleek Bronze Block voor de lichte huidjes, en vandaag ga ik jullie hier meer over vertellen!

 photo sleekbronze3_zpsroodlouj.pngDe Sleek Bronze Block is een 4 kleurige bronzer die je samen kunt mengen maar ook gewoon los van elkaar kunt gebruiken. De bronzer komt in een leuke kartonnen verpakking met daarop de verbrokkelde kleuren afgebeeld. Sleek, dat heb je weer leuk gedaan!

 photo sleekbronze6_zpsevxx1zpy.pngIk heb de bronzer in de kleur Light ontvangen, er is ook nog een Dark versie voor de meiden met een getinte huid. Deze lichte kleur is nu perfect voor mijn lichte winter huidje! Op de achterzijde van het doosje vind je de ingrediënten van de bronzer.

 photo sleekbronze7_zps7kndrenu.pngHet doosje zelf bevat een klein spiegeltje, ideaal voor onderweg! Zoals je hierboven ziet bevat het bronzer paletje dus 4 tinten, 2 licht bruine tinten, een donker bruine tint, en een roze tint. Je kunt zelf bepalen welke tinten je gebruikt, maar ik zelf meng persoonlijk alle kleuren met elkaar voor de perfecte warme kleur op mijn wangen.

 photo sleekbronze5_zpsoghyjbeq.png
De swatches! Alle kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd zoals je kunt zien. Links zie je de kleuren samen gemengd, en rechts zie je alle 4 de kleuren nog los van elkaar geswatcht.

 photo sleekbronze1_zps9pgzvufc.pngOp de foto draag ik geen bronzer of blush, enkel alleen foundation en een transparante poeder. Je ziet dat ik er wat bleekjes uitzie, tijd om daar verandering in de brengen! (P.s. valt jullie ook iets op? Mijn wimperextensions zijn eraf gehaald! Heerlijk om weer mascara aan te brengen zeg!)

 photo sleekbronze2_zpsxxbuhv54.pngHier draag ik het product op de wangen. Ik heb de kleuren met elkaar gemengd, en met een kwastje heb ik het subtiel aangebracht. Mijn huid ziet er meteen wat levendiger uit!  Begrijpen jullie nu waarom ik zo dol ben op bronzers en blushes? ;-)

 photo sleekbronze4_zpsmw1kea7i.pngJa, ik ben helemaal weg van dit product! Allereerst vind ik het super leuk dat het product anders is dan normale bronzers, dat maakt het al meteen leuk als beauty liefhebber om het product te gebruiken. Ook vind ik het fijn dat er meerdere tinten in zitten, zo kun je de kleuren met elkaar mengen totdat je het gewenste resultaat hebt behaald. De roze kleur in het paletje zorgt ervoor dat de huid een natuurlijke roze gloed heeft, alsof je even buiten in de frisse lucht hebt gelopen! Ik vind het een ontzettend fijn paletje die ervoor zorgt dat mijn huidje er gedurende de winter wat minder grauw en bleek uitziet. De Sleek Bronze Blocks zijn te koop voor €8,95 (9,3 gram) en zijn o.a. te koop bij Themakeupspot.

Wat is jouw eerste indruk van de Sleek Bronze Block?

Leave a Comment

The Comments

 • ESmee
  02.02.15

  Wauw super mooi… Mooi effect wanneer je alle 3 de kleuren mengt!

 • Svenja
  02.02.15

  Wat leuk dat je de kleurtjes apart en gemend kan gebruiken. Zo gemend ziet het er prachtig uit op je huid, geeft een mooi gezond blosje <3

 • Kirsten
  02.02.15

  Dit product ziet er heel gaaf uit!

 • Denise
  02.02.15

  Wat een mooi resultaat!

 • eveline
  02.02.15

  Super mooi palette

 • Manon
  02.02.15

  Wat een plaatje, fijn dat je hem ook gemengd kan gebruiken!

 • Jasmijn
  02.02.15

  Prachtig product! Mooie fotos heb je ook gemaakt weer. Leuk dat je nu vaker videos en artikelen aakt Manon.. Ik vind dat je het echt heel leuk doet!

 • Melissa
  02.02.15

  Ik heb hem ook en ik ben er zo blij mee! Ik moet hem er echt vaker bij pakken. Meestal gebruik ik namelijk alleen de blush!

 • loesblogt
  02.02.15

  Deze zag ik een tijdje geleden al liggen bij de V&D maar ik heb hem toen niet meegenomen. Daar heb ik best wel spijt van als ik nu deze foto’s zie. Mooie foto’s ook!

 • Dionne
  02.02.15

  Hij ziet er heel mooi uit!

 • Veerle
  02.02.15

  Heel mooi product! En zeker voor die prijs, ik denk dat ik hem ook maar eens moet gaan uitproberen.

 • Marlous
  02.02.15

  heel mooi!

 • Teddy
  02.02.15

  Wat een mooi product is dit!

 • Mandy
  02.02.15

  Mooi! De bronzer/ blush geeft je huid inderdaad net iets meer kleur.

 • Nicole
  02.02.15

  Wauw wat een mooi resultaat zeg! Het geeft je gezicht gelijk wat meer kleur. Je wimpers zien er ook goed uit haha!

 • Natascha
  02.02.15

  Wauw, ik vind hem prachtig. Ben erg onder de indruk, dit zou ook echt iets voor mij zijn.

 • Kelly
  02.02.15

  Hij is echt prachtig!

 • Kiss & Make-up
  02.02.15

  Oh mooi! Deze kende ik nog niet, ziet er echt wel goed uit.

 • Johanneke
  02.02.15

  Dit product staat ook al tijden op mijn wishlist. Erg mooi compact doosje en gelukkig geen shimmer. Staat je mooi deze kleuren, ik gebruik ook altijd bronzer of het nou zomer is of winter.

 • Lou's corner
  02.02.15

  Waw! Prachtig!

  Normaal gezien ben ik niet echt voor z’n gecombineerde paletten, heb schrik dat dat gaat mengen als het niet nodig is, maar deze is toch wel een pareltje!

 • Mariëlle
  02.02.15

  Ik vind het er alleen al mooi uit zien, ik zou deze ook graag willen proberen!

 • EasydAilyfood
  02.02.15

  Ziet er mooi uit. Heb zelf ook oogschaduw palletten van Sleek en die zijn ook erg mooi!

 • Miranda
  02.02.15

  Wauw wat mooi.

 • Aurelie
  02.02.15

  Dat ziet er zo’n fijn product uit! Het staat nu op mijn wishlist, hihi.

 • Donna Luisa
  02.02.15

  Wauw, hij is prachtig!

 • Kirsty
  02.02.15

  Fijne review! Ik denk dat ik de kleuren ook gemengd zou gebruiken; ik heb echt het idee dat een warme kleur op de wangen meteen een gezonde glow geeft, zo mooi vind ik dat!

 • femketje
  02.02.15

  ziet er gorgeous uit :D

 • Minke
  02.02.15

  Heel mooi effect!!

 • Tessa
  02.02.15

  Wat een mooi product alleen al! Dat patroontje, zo tof!

 • anouk
  02.02.15

  Hij staat je erg mooi! Geeft inderdaad gelijk wat meer kleur aan je hele gezicht

 • Saraya
  02.02.15

  Prachtig resultaat!
  X

 • Edith
  02.02.15

  Wauw wat een prachtig product, staat je mooi!

 • Simone
  02.02.15

  Echt mooi!

 • Amelie
  02.02.15

  Wat een mooi product!! Ik vind hem wel vrij licht, dus ik ben benieuwd hoe dat uitpakt op mijn huid!

 • Caro ~ My Beautycase
  02.03.15

  Wauw wat een mooi product! Staat heel mooi op je wangen! :-)