she believed she could, so she did.

MANON TILSTRA

The Balm Autobalm California Face Palette

 photo thebalm2_zps8xjrrylx.png
Hoi meiden! Een tijd terug ontving ik een aantal mooie producten van Themakeupspot om uit te proberen voor mijn site. In de doos zaten een aantal palettes waaronder dit prachtige Autobalm California Face Palette van het merk The Balm. Ik gebruik het paletje nu al een tijdje met veel plezier, en vandaag ga ik jullie hier meer over vertellen!

 photo thebalm3_zpsje6sjqtm.pngThe Balm is een cosmetica merk wat helaas niet in de winkels verkrijgbaar is, enkel alleen online bij o.a. Themakeupspot. De make-up producten van The Balm vind ik erg fijn en van zeer goede kwaliteit. En.. de verpakkingen zien er altijd geweldig jong en fris uit!

 photo thebalm5_zpsuz4dkspo.pngHet The Balm Autobalm California Face Palette is een ontzettend leuk on-the-go paletje voor het gezicht met o.a. een subtiele roze blush, een matbruine (wenkbrauwen/arcadeboog) en een shimmery donkerbruine oogschaduw (gehele ooglid) en een highlighter die je zowel kunt gebruiken voor de wangen als voor het ooglid. Het paletje is vrij compact en bevat een spiegeltje, ideaal om mee te nemen op reis!

 photo thebalm6_zpsmymnzier.pngZie hier de swatches aangebracht op mijn arm. Er komt ontzettend veel kleur vanaf zoals je kunt zien! De blush is vrij out there, maar eenmaal op de wangen oogt hij heel natuurlijk. Je moet er niet teveel van aanbrengen, want het wordt al gauw too much. De highlighter is in 1 woord PERFECT! Dit is nou een highlighter waar ik blij van word. De bruine tint in het paletje kun je gebruiken voor je wenkbrauwen maar ook voor een natuurlijke schaduw in de arcadeboog. De bruine oogschaduw met glitters is ook erg gepigmenteerd en mooi van kleur.


In deze video die ik van de week had gepost gebruikte ik het paletje voor mijn look. See it in action!

 photo thebalm1_zpsbf129uyc.pngHier nog een snapshot van de complete look. De blush is vrij subtiel zoals je kunt zien, en ook de highlighter oogt heel natuurlijk. Mijn huid ziet er mooi glowy uit, maar het is zeker niet too much! Op het gehele ooglid bracht ik de highlighter aan. In de arcadeboog had ik de bruine kleur aangebracht. Een perfecte everyday look (of voor valentijnsdag bijvoorbeeld)!

 photo thebalm4_zpsmqnlwu6l.pngIk ben zoals je wellicht hebt gemerkt zeer enthousiast over het gezichtspaletje van The Balm! Het paletje is heel compact en daardoor dus ook super handig om mee te nemen op reis. Een alles in 1 product, daar word ik nou vrolijk van! Het The Balm Autobalm California Face Palette kost maar liefst €19,95 en is online verkrijgbaar bij Themakeupspot.

Wat is jouw eerste indruk van dit gezichtspaletje van The Balm?

Leave a Comment

The Comments

 • Liset - Beautydagboek
  01.27.15

  Ik zag hem inderdaad al in je video voorbij komen en was heel benieuwd welk palette het zou zijn :). Een leuk setje voor onderweg, maar ook om een mooie, frisse look mee te maken!

 • Les arbres du marOc
  01.27.15

  Erg leuk bedacht, driver license!
  Handig zo een verpakking!

 • Anouk
  01.27.15

  Wat een mooie kleuren!! Echt een leuk palette!

 • Karlijn
  01.27.15

  The Balm is verkrijgbaar bij &Other Stories, wel gewoon in de winkel dus :)

 • Eline
  01.27.15

  Wat een schatje, ik vind hem heel erg leuk!

 • Denna
  01.27.15

  Wow echt geweldig!

 • Manon
  01.27.15

  Wat een leuke palette. Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt.

 • Natascha
  01.27.15

  Ik vind dit een heel leuk palette! Perfect ook om mee te nemen op vakantie, omdat je alles bij de hand hebt voor een mooie, neutrale en toch opgemaakte look. Ik ben ook onder de indruk van de pigmentatie, kortom: erg mooi!

 • Sophie
  01.27.15

  Wat een schattig palette! Echt ontzettend leuk en ook mooie subtiele kleuren :-)

 • Mandy
  01.27.15

  Wat een schattig palette! Mooi kleuren zitten er in.

 • Fashion meets Beauty
  01.27.15

  De paarse lid/liner kleur lijkt super veel op Blackheart uit het Naked 3 palette van Urban Decay, Dat palette heb ik al daarom zou ik dit palette niet snel aanschaffen..

 • Maaike
  01.27.15

  Leuk, deze kende ik nog niet! Ik ben er nu ook heel benieuwd naar geworden. Fijne review <3

 • Miranda
  01.27.15

  Ik ben zo dol op The Balm. :) Dit vind ik ook een prachtig palette.

 • Amelie
  01.27.15

  Heel leuk palette! Het is trouwens wel in een winkel te koop: &Other Stories aan de Heiligeweg in Amsterdam verkoopt het, niet alles en het assortiment wisselt, maar ze verkopen het wel!

  • Manon
   > Amelie
   01.27.15

   Goed om te weten! Thanks =D

 • Back2Beauty
  01.27.15

  Een erg mooi palette! Ik zag hem al voorbij komen in je get ready with me. Leuke naam ook ‘Drivers License’ :D

 • Daphne
  01.27.15

  Wat ene handig paletje!

 • Melissa
  01.27.15

  Wat een prachtig palette. Deze gaat meteen op mijn wishlist. Ik heb zelden dat ik echt graag iets wil aanschaffen, maar deze vind ik echt het geld waard!

 • Kiss & Make-up
  01.27.15

  Oh waauw, je eindlook is echt geweldig mooi! Vind ‘t prachtig.

 • Iffy | DiaryOfAMua
  01.27.15

  Wat een super schattig palette, erg mooi!

  Xl

 • Lotje
  01.27.15

  Ik zag m al voorbij komen in je video en vind het echt een prachtige palette! Super handig ook! X

 • melissa
  01.27.15

  In Groningen kun je ook the balm kopen:) bij skins

 • Tessa
  01.27.15

  Wat een prachtig palette!

 • Stella
  01.27.15

  Ahh ik was hier al benieuwd naar, vooral de highlighter vind ik ontzettend mooi! Prachtige kleuren :)

 • Nicole
  01.27.15

  Wat een leuk product zeg! Ziet er goed uit.

 • mariëlle
  01.27.15

  Het ziet er alleen al schattig uit, ik vind het een mooi palette!

 • Saraya
  01.27.15

  Prachtige palette!
  Deze zou ik aanschaffen want het is inderdaad een handige palette voor op reis :)
  X

 • Sara
  01.27.15

  Ik vind het echt een prachtig palette. Super compact, maar eigenlijk bevat het alles wat je nodig hebt. I like!

 • Tania
  01.27.15

  Leuk paletje, handig voor op vakantie.

 • femketje
  01.27.15

  super leuke verpakking ook :D

 • Griet
  01.27.15

  Wat een mooie kleuren in dit palette! <3 the balm!

 • Linda / Oh My Beauty
  01.27.15

  Wat een leuk palette! Ook handig om mee te nemen op reis!

 • Jolien
  01.27.15

  Wauw, wat een mooie look!

 • Jana
  01.28.15

  Oeh, wat een handig palette! Je hebt er een heel mooie look mee gemaakt, vooral die oogschaduw met de glittertjes in vind ik prachtig!

 • Marloes
  01.28.15

  Wat een mooi en leuk palette is dit. Ik ga m’ zeker even onthouden!

 • JoHanneke
  01.28.15

  Ik vind the Balm een leuk merk, het ziet er altijd super uit qua vormgeving. Mooie look is het uiteindelijk geworden.

 • Fabienne
  01.29.15

  Mooi palette! Ik zag hem al voorbij komen in je get ready video :)